bekijken doen eten drinken uitgaan slapen handig< Vorige| Home| English |

Baja Beach Club

Deze club zal menig Nederlander bekend voorkomen aangezien dit een zustervestiging is van de bekende Baja Beach Club in Rotterdam , alleen hier dus wel echt op het strand.

Als je houdt van veel drinken, anabole steroïde beach boys en rondborstige bikini babes zul je je hier thuis voelen.

Speciaal: Ze doen hier veel moeite om maar dames binnen te krijgen (wat waarschijnlijk ook wel iets zegt over het publiek). Alle dames krijgen bijvoorbeeld op donderdag een gratis glas Cava (Spaanse champagne) en op zondag vanaf 22:00 uur de hele nacht gratis cocktails tijdens de 'Ladies Night'.

Adres: Passeig Maritim 34
Buurt: Vila Olimpica
Metrostation: L4 Ciutadella Vila Olimpica


Website : http://www.bajabeachclub.es
Reacties

jack
Wij gaan 25 nov naar barc. Wij zijn 2 jongens en zoeken een vette tent waar ze lekkere muziek draaien en waar leuke mensen komen. HELP ONS,

Gajesss Oet Mestreech
ik ga dit jaar met paar vrienden naar salou we wille ook grag naar discotheek baja beach club gaan geeft uns wat tips erover groetjess De manne oet mestreech

gerdien
kan iemand mij vertellen, in welk gedeelte van de stad je het beste een hotel kunt boeken als je vlakbij het uitgaans centrum wilt zitten????

nathalie en milou
hallooo ikga in mei naar barcelona en een vriendin gaat mee maar kwilde vragen waar je het leukst uit kan gaan hoe duur enzovoort wij zyn allebei 15 jaar

mister insomnia
is er een mooie vrouw die de weg al weet in barca, die haar kennis met mij wil delen?

yori
oja en waar moet je dat pasje aanvragen? mijn spaans is niet zo goed...kan iemand me helpen???!!! alvast bedankt!

yori
Ik ga met een vriendin van 2tm 5 maart naar Barcelona en nou vroeg ik me af wat nou echt de places to be zijn, zijn dat deze discotheken op deze site? Als iemand mij nog meer tips kan geven of er ook zelf naartoe gaat! Laat het me weten!!!

astrid
Wie weet of crazy piano's nog in barcelona bestaat en waar het is? Dat is toch dezelfde eigenaar als de baya beach club?

Daniëlle
Haha.. nee geen 35 joh!.. Je moet 18 zijn las ik, dat is sinds dit jaar.. Maar lijkt me een super gezellige tent dit! Ik ga 15 aug. t/m 26 aug. op vakantie naar Barca! Dus wie weet kom ik 1 van jullie hier nog tegen ;-) *feesjuh!* Groetjes!!

Mortaji .M.
???????????????????????

miranda
nou kijk ik moet voor een opdracht voor school een reis om de wereld maken zogenaamd natuurlijk maar we gaan ook naar barcelona en nou wil ik graag weten wat je nog meer kunt doen op de dag dan aleen naar het strand gaan kunt u mij hier meer informatie over gegevn A.U.B alvast hartelijk bedankt

wallie
ga poepen ofzo....hahaha

wallie
relaxte shit dit man!!

wallie
relaxte shit dit man!!

Roy
Ey,Lex, die tent is helemaal niet duur.. Als jij vergeet dat je voor je entreekaartje ook een alcoholische versnapering kunt krijgen doordat je al zat was..

Lex
Leuk, dat Baja, als je van een stampende discotheek houdt. Wij waren er in nov. ´04, en het was top. Wel duur, zowel de entree als de drank.

Thomas
Als je naar Barcelona gaat moet je ff een kortingspasje halen bij www.bcn-nightlife.com Zitten in het centrum. Met dat pasje kan je heel veel discotheken gratis binnen! Echt perfect!

jaccolien
Ik ben net terug uit barcelona en er werden totaal geen vrijkaartjes voor de Baja uitgedeeld. De entree was zelfs 15 euro pp! vlakbij zit nu een nieuwe club, Shoko. Dit is pas een mooie tent met mooie mensen, ook ideaal als opwarmertje voor je naar la terazza wilt gaan..

Narda
Baja is super, als meisje kom je vaak gratis binnen, ze delen veel gratis toegangsbonnen uit, ik ben afgelopen januari 5 dagen in barca geweest, elke dag daar, het is een super tent! Carpe Diem van Patrick Kluivert is ook een hele leuk tent, zeker 1x heen gaan! Hele relaxte sfeer en lekker eten! Wij konden het wel moeilijk vinden de 1e keer omdat je aan dat 'glazen hokje met een trap de grond in' nou niet echt goed ziet dat daaronder een lounge club zit. x

Erik
CDLC ('die club van Kluivert') zit naast de Baja. 't zit altijd bomvol met Nederlanders, dus qua publiek niet erg exotisch maar mooi gelegen aan het strand.

christine
wij gaan het pinksterweekend met 4 meiden , op leeftijd, 4 dagen naar Barcelona. die club van Kluivert , is dat wat voor ons? is iemand daar toevallig geweest?

Cindy
Hoi, Ik ben volgende week in Barcelona en zou wel naar een leuke salsaclub willen gaan. Wie weet daar meer van? Wie weet ook een leuk terrasje in BCN? en heeft er zin om een keer wat daar te gaan drinken om mij te vertellen waar de leuke plekken van BCN zijn? Groetjes, Cindy

Eva
Entree van de Baja is op donderdag en zondag 12 euro, op vrijdag 14 en op zaterdag 15.

peter
Wij zijn er niet geraakt wegens het drukke programma. Het werd ons trouwens afgeraden door een behulpzame jonge verkoper in een kledingzaak. De bevool ons eerder de tent van Kluivert aan die er net langsligt (DLC of zoiets).

faalhaas
Tering, wat een vette tent. Relaxte lui, mooie vrouwen, nederlandse dj. Je moet alleen oppassen als je naar buiten gaat, want daar staan een paar schooiers die een dansje met je maken en zo je geld uit je zak proberen te trekken. Er loopt er in iedergeval 1 mank nou. Niet fokke met de faalhaas!!!

nanda
hoi, ik ben nanda en ik zal wel willen werken in de Baja. wie kan mij vertellen wat het tel.nr./postadres is? Alvast bedankt!!!

Erik
Zoals in elke gelegenheid waar alcohol geschonken wordt moet je officieel 18 jaar zijn om bij de Baja Beach Club binnen te komen. Ik vraag me sterk af of het maar 2,50 kost om binnen te komen. Volgens mij is het meer tegen de 15 euro, maar dat weet ik niet zeker. (Ik ben er nog nooit geweest) Zondag is het alleen gratis cocktails drinken voor dames (ladies night). Op donderdag krijgen de dames de hele nacht gratis Cava (champagne).

VleB
Wat is nou de echte leefdtijd die je moet hebben om hier binnen te komen? en is ook op zondag als je de hele avond gratis kunt drinken de entree maar 2,50 euro??

Erik
Clubs zijn meestal van donderdag t/m zondag open en dat zijn dan ook de stapavonden. het ligt een beetje aan naar welke club je gaat en wat voor avonden zij organiseren maar over het algemeen is de zaterdag de drukste uitgaansavond.

Malou
Zou iemand mij kunnen vertellen wat de stapavond is in Barcelona, op welke avond is in deze club b.v. het meeste te doen?

Erik
De Baja Beach Club is het hele jaar open van donderdag tot en met zondag, van 13:00 tot 5:00

ron
Ik hoorde dat in deze tijd van het jaar de club door de weeks is gesloten, klopt dat?

stef
ik weet niet hoe oud je moet zijn maar 35 jaar lijkt me niet waarschijnlijk

Escudo
35

Anne
Hallo, kan iemand mij vertellen hoe oud je moet zijn om hier naar binnen te mogen?

Erik
Naar wat ik heb gehoord is er inderdaad een nieuwjaarsfeest in de Baja en is de toegang 74 euro all-in. (Je hoeft dan niet verder te betalen voor hapjes en drankjes)

Nawal Jallal
Hallo Ik zou graag willen weten of er een speciale fuif wordt organiseerd in verband met nieuwjaar 2004!Kunt u mij ook eventueel de prijs opsturen!Hartelijk bedankt

ikke
2,50 euro ben er gister geweest

Jordi de Ridder
Hallo meneer/mevrouw, Omdat ik naar Barcelona ga wil ik graag wat informatie. Ik zou graag willen weten wat de toegangsprijs is van de Baja Beach Club. Bij voorbaat dank, Jordi

hu
Geplaatst op:2006-11-14 04:38:10

??

an
Geplaatst op:2006-11-14 04:39:54

wij gaan 14 tot 17 mei naar barcelona met de klas is daar van maandag tot woensdag discotheken open ?

amir.
Geplaatst op:2006-11-18 12:14:04

is de baja bech club in barcelona in december ook gewoon open , wie kan mij dat vertellen.

amir
Geplaatst op:2006-11-18 12:14:58

laterzzzzzzzzzzzzzz

Erik
Geplaatst op:2006-11-21 04:44:16

Volgens mij is de Baja gewoon het hele jaar open. Alleen heb je in de winter niet zoveel aan het strand.

mmm
Geplaatst op:2007-01-14 15:20:19

wat is de inkom?

N & P
Geplaatst op:2007-01-17 10:14:33

Wij (twee jongens 24 en 27) gaan van ma 26 tot do 1 mrt naar Barca. Waar moeten we heen om leuke mensen te ontmoeten en een leuke kroeg om heen te gaan...? Want lees dat deze tent van ma-wo dicht is....

Luuk
Geplaatst op:2007-04-23 16:17:12

tja, voor hier geldt ook: 80% van de lekkere wijven is NL

hans
Geplaatst op:2007-06-03 14:02:55

ga 28 juni naar barca dus hier ga ik zeker heen

Kimmy
Geplaatst op:2007-09-03 16:41:50

Deze discotheek moet je echt gedaan hebben. Was echt bangelijke muziek en veel volk echt het was gewoonweg zalig! een echte aanrader op donderdag! groetjes

Roel
Geplaatst op:2007-09-04 11:16:50

Baja Beach Club Barcelona bestaat niet meer... Was afgl weekend in Barca Hebben sinds 2 mnd nieuwe eigenaar en waren bezig met verbouwing. Wordt nu een Lounge tent.

marloes
Geplaatst op:2007-09-05 05:14:13

is dit in Spanje ?:S sorry staat beetje onduidelijk, en zo ja waar ergens ?

megachoukie
Geplaatst op:2007-09-18 05:30:53

hallo,zondag avond jullie plaatsje bezocht en het was gewoon supper maar waar kan ik van jullie de foto vinden die zondagavond gemaakt zijn?

Supermocro!
Geplaatst op:2007-09-21 10:52:58

Voor eg leuk stappen, de CATWALK in Barcelona.aan het begin van de boulevard.

Anique
Geplaatst op:2007-10-25 08:14:33

Baja Beach is niet meer! Het is getransformeerd in Opium Mar, veeeeel beter!

de weirt franky
Geplaatst op:2007-11-24 12:16:41

ik zoek een goeie discotheek om oudjaar te vieren wie kan er mij helpen

R+J
Geplaatst op:2008-04-15 08:45:46

wij gaan van 3 tot 8 juli. Iemand meer hier dan?

laura
Geplaatst op:2008-06-03 10:32:04

vanaf welke leeftijd mag je in de discotheken komen in barcelona en salou en in de cafe`s mag je daar wel komen als je jonger als 16 bent ? de groetjes van laura

Niels
Geplaatst op:2008-06-24 16:16:16

Ik vond het behoorlijk tegenvallen met die rondborstige dames. Toen ik er in mei 2007 was, was er slechts 1 bar die werd bemand door dames. De rest van het barpersoneel was van het mannelijk geslacht.

delice
Geplaatst op:2008-09-18 13:12:36

ik zit zelf op het moment in barcelona,een relaxte club is fellini. meerdere zalen met verschillende soorten muziek het zit op de rambla

Maarten
Geplaatst op:2008-09-24 03:58:00

Hey zijn er komend weekend (26 en 27 septe)nog Nederlanders die hier naar toe gaan!?

Barbara
Geplaatst op:2008-10-21 09:02:20

Wij zijn 4 vriendinnen die een weekendje naar barcelona gaan.; Waar en wat is een goede jeugdherberg dicht bij uitgaansmogelijkheden?!?! en zijn er in jeugdherbergen dekens /lakens aanwezig?? Alle info en tips zijn welkom !! Alvast bedankt !

Nordip
Geplaatst op:2008-11-16 15:11:23

Ik ga met oud&nieuw naar Barcelona met wat vrienden, dus is de vraag kan je ergens uit je dak gaan!?

Romeo
Geplaatst op:2008-12-19 16:26:39

wie is morgen in BArcelonaaa???

Roxy
Geplaatst op:2009-03-08 15:59:21

Wie weet hoeduur het leven in barcelona is? (uit eten, uitgaan, drankjes, shoppen..)

nina
Geplaatst op:2009-03-18 07:22:37

hoihoi aangezien ik al een tijdje in barcelona woon kan ik jullie wel vertellen wat zo de echte places to be zijn; Carpe diem (lounge club) catwalk shoko fellini (meer spanjaarden dan toeristen..)

Ineke
Geplaatst op:2009-04-25 12:57:35

Wij gaan 10 mei met school een week naar Barca en we hebben de heleweek Baja gehuurt. Heb er echt zin in. hahahaha

tim
Geplaatst op:2009-10-05 07:15:27

makkelijk, club catwalk, 1 van de beste, wel duur, maar ook hooog niveau mensen hehe.. naast club catwalk heb je zoon chinese tent, daar moet je heen gaan op een zondag en maandag.. daarna kan je nog op de boulevard after party houden.. succes

Elisa
Geplaatst op:2010-02-24 16:55:35

Hola, I,m looking for a job in Barcelona for a year or longer. Does anyone know something. Thanks!!! Elisa

brass impact
Geplaatst op:2010-05-11 12:48:16

Brass Impact is touring in spain, in the months june and july. Everyone hoe wants to enjoy the show of brass impact, you can find us at the boulevard of barcelona and some night clubs if you want to hire us you can call +31648037338 check oure website www.brassbandimpact.com

nickboltjes
Geplaatst op:2011-03-11 07:08:20

ik ga met school naar barcelona , zijn daar ook stripclups? ik wil graag wiepen

Harwin Sikkenga
Geplaatst op:2011-03-18 07:43:57

hallo, ik ga volgende week met mijn schoolklas naar barcelona. ik wil daar graag een meisje versieren maar wil het wel veilig doen, dus mijn vraag is weet iemand hoe je condoom in het spaans zegt? ik hoop dat iemand het weet! groetn uut winschoten

Dennis van Esch (oet Grolloo)
Geplaatst op:2011-03-18 07:49:24

Hallo, wij gaan met onse schoolklas naar barshjelona. ik ben daar nog noojt geweesd. is het een beetje leuke stad? ik wil graag de barshelonaatse hoeren ontmoeten, tuis in nederlant ken ik ale hoerenstraaten en somige hoeren bij hunnie naamen. ook is een diepe fantesie van mij een voorbintdildo in de kont krijgen. groeten!

Dennis van Esch (oet Grolloo)
Geplaatst op:2011-03-18 07:55:59

hallo, van mijn moeder moet ik niet zo onbeschovt doen. ik weet hellaas niet hou ik de reaktie moet verwijduren. het spijt mij voor mijn gedrag heel erge sorry. (maar ik meen het wel) kan de side modernater mijn reaktie misgien verwijderen of is dit te veel gevraagt? vriendelijk groet (met een voorbintdildo) uut GROLLOO, MARLOES I LOVE YOU I MASTURBATE WHEN I SEE YOU PLEASE FUCK ME!

robbert otte
Geplaatst op:2012-01-09 15:23:20

ik ben 19 tot en met 22 januari 2012 in barca.. welke clubs zijn er echt vet? help is ff mee mensen

make money online
Geplaatst op:2013-09-12 13:44:22

M1tqzw Say, you got a nice article post.Really looking forward to read more. Awesome.

only for 5 dollars
Geplaatst op:2013-09-13 17:38:49

TEShZe I really liked your article post.Really thank you! Keep writing.

check out these guys!
Geplaatst op:2013-10-16 04:10:26

5ZPPfO Great, thanks for sharing this blog post.Really thank you! Really Cool.

top seo guys
Geplaatst op:2013-11-02 03:27:35

3u9ERx Major thankies for the blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

awesome things!
Geplaatst op:2014-01-07 19:09:13

lYEalQ A big thank you for your article post.Really looking forward to read more.

nice site here
Geplaatst op:2014-01-17 20:14:22

HYCVzq A round of applause for your blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

seo for cheap
Geplaatst op:2014-03-22 08:38:08

SayUQ5 Im thankful for the article.Much thanks again. Great.

check it out
Geplaatst op:2014-04-01 11:56:40

a0A0DL Major thankies for the post.Really thank you! Really Cool.

check it out
Geplaatst op:2014-04-18 01:06:32

YJCYi7 Thank you for your blog article.Really thank you! Awesome.

best prices
Geplaatst op:2014-05-12 05:34:41

CUKnzM Very neat article post.Much thanks again. Want more.

1
Geplaatst op:2014-05-26 05:26:33

1

1
Geplaatst op:2014-05-30 19:39:01

1

awesome seo solutions
Geplaatst op:2014-06-04 09:58:49

fbOHZh Thanks so much for the blog post.Really looking forward to read more. Cool.

1
Geplaatst op:2014-06-15 16:34:33

1

awesome seo
Geplaatst op:2014-06-18 19:35:39

HQaua7 Muchos Gracias for your post.Really looking forward to read more. Fantastic.

1
Geplaatst op:2014-06-19 05:41:01

1

1
Geplaatst op:2014-06-21 17:58:04

1

1
Geplaatst op:2014-06-29 12:09:00

1

cheap seo services
Geplaatst op:2014-07-04 01:54:53

YPaRRq I think this is a real great article post.Really looking forward to read more. Really Great.

1
Geplaatst op:2014-07-18 10:40:30

1

link building
Geplaatst op:2014-07-19 03:28:15

g8lj8o Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

cheap backlinks
Geplaatst op:2014-07-19 05:02:41

8leiw5 I really liked your blog.Much thanks again. Really Cool.

1
Geplaatst op:2014-07-25 18:11:21

1

crorkz
Geplaatst op:2014-08-05 16:48:09

sK0It1 I think this is a real great blog.Thanks Again. Want more.

matzcrorkz
Geplaatst op:2014-08-06 03:00:55

T8sO5I Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Really thank you! Will read on...

crorkz
Geplaatst op:2014-08-06 06:15:21

6cMfJh Muchos Gracias for your article.Thanks Again. Awesome.

matz crorkz
Geplaatst op:2014-11-23 15:10:00

asHH5w Terrific work! This is the type of info that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

1
Geplaatst op:2014-12-10 01:50:00

-1'

-1'
Geplaatst op:2014-12-10 01:50:01

1

1
Geplaatst op:2014-12-10 01:50:03

1

1
Geplaatst op:2014-12-10 01:50:04

1

crorkz linkz
Geplaatst op:2015-01-15 14:51:55

wno0xx Wonderful web site. Plenty of useful info here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks for your sweat!

crork alise
Geplaatst op:2015-03-07 00:24:56

11v460 Thank you for the auspicious writeup. It actually was once a enjoyment account it. Glance advanced to more introduced agreeable from you! However, how can we keep in touch?

-1'
Geplaatst op:2015-03-16 13:06:06

1

1
Geplaatst op:2015-03-16 13:06:07

1

1
Geplaatst op:2015-03-16 13:06:08

1

crorkservice
Geplaatst op:2015-05-05 21:25:28

Dqjdlo I'll right away take hold of your rss feed as I can't in finding your e-mail subscription link or newsletter service. Do you've any? Kindly permit me know so that I could subscribe. Thanks.

cdiyiyxb
Geplaatst op:2015-06-07 20:18:39

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:02

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:03

-1' OR 2+987-987-1=0+0+0+1 --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:03

-1 OR 2+740-740-1=0+0+0+1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:03

-1 OR 2+302-302-1=0+0+0+1 --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:03

hcW7jaHe

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:03

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:04

-1; waitfor delay '0:0:5' --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:04

(select(0)from(select(sleep(5)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(5)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(5)))v)+"*/

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:04

if(now()=sysdate(),sleep(15),0)/*'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))OR'"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))OR"*/

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:04

-1" OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:05

RTmDQ37f'); waitfor delay '0:0:5' --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:05

kguMTzsQ'; waitfor delay '0:0:15' --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:05

-1)); waitfor delay '0:0:10' --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:05

-1); waitfor delay '0:0:10' --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:06

HepAAwBK';select pg_sleep(15); --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:06

-1));select pg_sleep(15); --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:06

-1);select pg_sleep(15); --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:06

-1;select pg_sleep(10); --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:06

jqoCjRlq')); waitfor delay '0:0:5' --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:07

SQbCBBuS'));select pg_sleep(10); --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:07

3v2rORVU');select pg_sleep(5); --

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:14

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:14

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:15

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:15

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:15

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:15

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:16

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:16

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:16

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:16

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:17

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:17

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:17

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:17

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:17

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:25

1

-1 OR 2+292-292-1=0+0+0+1
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:26

1

-1 OR 2+378-378-1=0+0+0+1 --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:26

1

cle4cQ4I
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:26

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:26

1

F8NLkbXn'; waitfor delay '0:0:5' --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:27

1

(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:27

1

if(now()=sysdate(),sleep(15),0)/*'XOR(if
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:27

1

-1" OR 2+361-361-1=0+0+0+1 --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:27

1

-1' OR 2+828-828-1=0+0+0+1 --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:27

1

EvS76KUb');select pg_sleep(5); --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:28

1

w3JrjFar';select pg_sleep(5); --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:28

1

0jrfDol3')); waitfor delay '0:0:15' --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:28

1

80P6z1eX'); waitfor delay '0:0:10' --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:28

1

8HxRgnrv'));select pg_sleep(10); --
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:29

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:47

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:47

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:47

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:47

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:47

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:48

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:48

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:48

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:48

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:49

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:49

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:49

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:49

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:49

1

wemcssty
Geplaatst op:2015-06-07 20:21:50

1

crorkzz mattz
Geplaatst op:2015-06-09 16:04:59

bOLlgN Looking forward to reading more. Great post.Thanks Again. Really Cool.

backlinks service
Geplaatst op:2015-07-01 00:24:30

o5thOh Really informative article.Really looking forward to read more. Great.

seo servicess
Geplaatst op:2015-08-03 07:26:37

yM4kTg Im obliged for the blog.Thanks Again. Really Great.

crorkservice fiverr
Geplaatst op:2015-09-28 13:25:28

n21VVo You may have a very good layout for the blog i want it to utilize on my web-site as well

fiverr seo
Geplaatst op:2015-10-15 23:17:43

hl2wUN Say, you got a nice blog.Thanks Again. Will read on...

crorkservice fiverr
Geplaatst op:2015-10-16 16:26:24

ydb8F4 Your style is very unique in comparison to other people I ave read stuff from. Many thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this page.

crork service
Geplaatst op:2015-11-08 17:20:53

kV2q1H I value the blog.Thanks Again. Keep writing.

crorkservice
Geplaatst op:2015-11-27 22:10:22

X8nb8f Thank you for helping out, excellent information. The four stages of man are infancy, childhood, adolescence, and obsolescence. by Bruce Barton.

CZEiTJIyFpUpemIaS
Geplaatst op:2015-12-31 13:12:05

5K2iAX

fiverr cocoservice
Geplaatst op:2016-03-01 11:48:32

NMWYrE You made some reasonable points there. I looked on the internet object of the climax and found most individuals intent scrutinize along with with your website.

1
Geplaatst op:2016-03-02 15:24:59

1

coco service
Geplaatst op:2016-03-30 19:32:06

rCsJWG Wow, great article.Thanks Again. Really Great.

mark photo
Geplaatst op:2016-04-05 19:06:06

7MoQWZ Just wanted to say I love reading through your blog and look

1
Geplaatst op:2016-04-09 23:57:33

1

1
Geplaatst op:2016-05-06 09:28:00

1

porn movies
Geplaatst op:2016-05-13 13:17:01

Nice blog right here! Additionally your web site a lot up very fast! What web host are you the use of? Can I get your affiliate link on your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

porn movies
Geplaatst op:2016-05-15 18:52:33

wRMriL Thanks for every other fantastic post. Where else may just anybody get that kind of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the search for such information.

funny videos
Geplaatst op:2016-07-05 10:57:04

gZfOsb I truly appreciate this blog article.Thanks Again. Really Great.

huba suba
Geplaatst op:2016-11-27 00:27:32

t4Wtq8 I was curious if you ever thought of changing the page layout of

Check This Out
Geplaatst op:2017-02-01 05:19:45

mn9lLj Your style is unique compared to other folks I ave read stuff from. I appreciate you for posting when you ave got the opportunity, Guess I all just book mark this blog.

free pron
Geplaatst op:2017-03-04 16:15:49

QlIy2D Major thankies for the blog post.Really thank you! Will read on

suba me
Geplaatst op:2017-05-10 13:25:49

gQAzh2 Thanks a lot for the blog post.Really thank you! Fantastic.

lucy ann
Geplaatst op:2017-07-10 12:40:31

DQFiRx some really superb blog posts on this internet site , thankyou for contribution.

suba buba
Geplaatst op:2017-09-20 07:07:27

BCNI1V Terrific paintings! That is the type of information that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this submit higher! Come on over and visit my site. Thank you =)

Reageren op dit bericht? Geef je commentaar hieronder
Naam:
E-mail:
Bericht: