bekijken doen eten drinken uitgaan slapen handig< Vorige| Home| English | Volgende Tip >

Van het vliegveld naar het centrum van Barcelona.

Er zijn meerdere manieren om van het vliegveld naar het centrum van de stad te komen.

- Met de trein kun je gemakkelijk van het vliegveld in Barcelona komen. Op het vliegveld ga je via een lange loopbrug naar het station. Daar kun je het beste bij de automaat voor € 7,70 een T-10 tienrittenkaart kopen. Deze is ook in de metro van Barcelona geldig dus heb je meteen een toegangsbewijs voor het gebruik van de metro. Ook kun je deze zelfde tienrittenkaart met meerdere mensen gebruiken. De trein komt langs het station Barcelona Sants. Dit is het grote overstap-station en hier kun je ook overstappen op de metro om verder de stad in te gaan. De treinrit duurt ongeveer een half uur en vooral als je wat meer of grotere koffers hebt is dit de beste manier om in het centrum te komen.

- Voor diegenen die niet te ver met hun koffers willen lopen en meteen voor de uitgang van het vliegveld op willen stappen is er de Aerobus A1.

Deze bussen vertrekken elke 12 minuten meteen voor de deur. Een kaartje kost 3,75 euro

Er zijn rekken waar je tijdens de rit je koffers in kunt leggen maar in de praktijk blijken die al vrij snel vol te raken. Het kan soms (vooral in het hoogseizoen) behoorlijk druk worden in de bus.

Een rit vanaf het vliegveld naar het centrum duurt ongeveer 30 minuten, een rit van het centrum naar het vliegveld duurt ongeveer 45 minuten. Er is ook een tussenstop op Plaça Espanya

- Je kunt ook een taxi nemen. Afhankelijk van hoeveel koffers je bij je hebt kost dit ongeveer een euro of 30. Als je vantevoren een taxi wilt reserveren kan dit ook, bijvoorbeeld via Taxi2hotel.nl. Je vult in waar je opgepikt wilt worden en waar je naartoe wilt. Vervolgens kun je zien wat dat gaat kosten en kun je meteen reserveren.

- Huur een auto. Als je in Barcelona over een eigen auto wilt beschikken, kun je natuurlijk ook een auto huren. deze zijn meteen op het vliegveld beschikbaar.

Er zijn verschillende sites waar je online je auto kunt boeken.

Autohuren.nu
Holidaycars.com
Besttickets.nl
Ebookers.nl

Openingstijden: elke dag vanaf 5:30 (eerste rit vanaf Plaça Catalunya) tot 24:00 (laatste rit vanaf het vliegveld)
Reacties

Cecile
hallo ,nog een vraag hoe kunnen we het beste reizen met 6 pers + rolstoel per taxi (prijs?) bus metro of trein

Cecile
Hallo, wij komen zondag 15-10 met ons gezin 2 volwassenen 2kinderen 14j 1 kind 12j en 1 kind 10 jaar (zit in rolstoel)aan om 7.55 uur op vliegveld Barcelona Wij willen naar Hotel Espania met rolstoel en veel bepakking het adres van Hoptel Espania is C.de Sant Pau 9 en 11, is het veilig genoeg om van een halte naar het hotel te lopen?

Erik
@Gino. De Aerobus vertrekt vanaf Plaça Catalunya, het grote plein aan het eind van de Ramblas. De bus vertrekt voor het El Corte Ingles warenhuis.

Gino
Wij vliegen terug om 06.45uur naar Belgie, kunnen wij vanaf de ramblas de aerobus nemen

Michel
@ilse, Neem de aerobus naar placa catalunya. Als je dan over de Ramblas loop ben je met zo'n 10. min bij de haven. Ze raden dit wel af als je veel bagage hebt ivm zakkenrollers. Je kunt ook vanaf placa catalunya een taxi nemen naar het hotel. Is niet erg duur.

Erik
@Brenda. Voor Tarragona kun je het beste vanaf het vliegveld de trein naar Barcelona Sants pakken en daar overstappen op de trein naar Tarragona

brenda
ik vertek dit weekend naar tarragona . ben wel wat wijzer geworden . ik snap dat het beste de bus off trein kan pakken vanaf het vliegveld maarw aar moet ik overstappen om op de trein naar tarragona te stappen???

Siert
Wie kan mij een reisbeschrijving geven van Barcelona-vliegveld naar Salou met het openbaar vervoer. Bij voorbaat hartelijk dank. vervoer?

kristof
neem de aerobus naar plaza de catalunya ilse die stopt nie ver van de haven dan kan je te voet gaan of metro.te voet mmisschien kwartier.ieder kwartier bus van luchthaven omdat ik hier ergens las met trein veel problemen en overstappen en al

ilse
Wij gaan in oktober naar Barcelona. Hebben een hotel geboekt in de buurt van de haven. Ik heb gezien dat daar in de buurt het station barcelonetta ( therme de franca)gelegen is. Hoe geraak ik hier het beste vanuit de vlieghaven?

kristof
trein en bus rijden maar tot 00.00u.neem taxi die zijn er nog genoeg op dat uur kost u ongeveer tussen 20-25euro.afstans is maar rond de 12km luchthaven-centrum. ik vetrek op 3aug voor de 4de maal al naar barcelona.absolute aanrader moest je er nog niet geweest zijn.goeie reis ilse

Ilse
Ik kom (zonder vertraging) om 23.45u. aan op vliegveld Barcelona. Kan ik dan nog met het o.v. in het centrum komen?(hotel Sagrada Familia) Zo niet, zijn er veel taxis op dat tijdstip? Ik vertrek 27/7-'06 vanuit A'dam.

Kristel Soet
Wie kan mij helpen om van barcelona airport naar platja dáro te komen. Ik heb twee kleine kinderen dus het moet wel goed te doen zijn. De taxi kost over de 100 euro!! dat is veel te veel. Wat kost de trein, bus, en hoe laat/vaak vertrekken ze. Ik vertrek morgen ochtend HELP!!

Robert
ik ga morgen lopend van Plaça Catalunya naar Nueva de zurbano (hotel comercio). die laatste straat is een zijstraat van la rambla. het lukt me niet om een goeie plattegrond oid te vinden. wie kan mij helpen?

Samantha
Hallo, weet iemand hoe je vanuit playa d'aro het beste in Barcelona kan komen? En hoe de trein verbindingen zijn als je al in barcelona bent? Ik hoop dat iemand het weet!! Groetjes.

reiziger
Hoe zit het met de werkzaamheden aan het spoor op het traject vliegveld-placa de catalunya? Is het aan te raden om met de bus te gaan of rijden de treinen gewoon, of moet je heel vaak overstappen?

Anoek
Hallo. 15 juli land ik met het vliegtuig in Barcelona. Maar hoe moet ik dan naar Pineda de Mar komen? Weet iemand wat het beste/ goedkoopste is? Ik hoop dat iemand me kan helpen! Groet

kristof
sorry voor zelfde tekst

kristof
peter als ik da lees van mariane neem je beter de bus dan de trein met die werken ? je moet over stappen wegens de werken?

kristof
peter als ik da lees van mariane neem je beter de bus dan de trein met die werken ? je moet over stappen wegens de werken?

kristof
peter als ik da lees van mariane neem je beter de bus dan de trein met die werken ? je moet over stappen wegens de werken?

kristof
peter als ik da lees van mariane neem je beter de bus dan de trein met die werken ? je moet over stappen wegens de werken?

kristof
peter als ik da lees van mariane neem je beter de bus dan de trein met die werken ? je moet over stappen wegens de werken?

karine
hallo, ik vertrek op 20 juni naar tossa de mar, ik land met ryanair in girona. welke openbaar vervoer moet ik nemen om naar tossa de mar te gaan

Peter Bosgraaf
De beste manier om van de luchthaven El Prat naar Barcelona te gaan is de trein. Er is een RENFE treinstation op de luchthaven en je kan dan rechtstreeks naar 1 van de stations in Barcelona. De trein is niet duur en er is ook nog airconditioning, wat je in de bussen niet hebt. De trein en de metro zijn allebei de beste vervoersmiddelen om te reizen in en om rond Barcelona

ninaaaaaa
het is kk dom kk idiootwn afzz nina

Mariane
Een tip voor de reizigers naar Barcelona !!! Wij waren van 1 tot 5 juni op citytrip in Barcelona. Om van het vliegveld van Barcelona naar de Plaza Catalunya namen wij zoals de vorige keren dat ik in Barcelona was de trein, die rechtstreeks van het vliegveld via het station Sants naar de Plaza Catalunya rijdt. Niets is minder waar. Er zijn allerlei werkzaamheden en er moet 3 keer overgestapt worden. M.a.w. we waren 1 uur en veertig minuten onderweg. Voor de terugkeer hebben we het risico niet genomen en namen we de aeroportbus op de Plaza Catalunya. Het was er zeer druk, maar stipt om de 15 minuten vertrekt er een bus. Veertig minuutjes later stonden we aan de hoofdingang van het vliegveld.

John van Weeren
Ik ga 19 augustus vanaf airport Dusseldorf-Weeze vliegen naar Girona met in totaal 7 mensen. Ik moet dan naar camping Cala Gogo bij Platje D'Aro, kan ik dan het beste een taxibusje nemen vanaf het vliegveld en heeft iemand een idee wat de kosten zijn ? Groeten John

kristof lassuy
ik en mijn vriendin zijn ook zot van barcelona ga nu al de 4de keer en het is de derde keer met ryanair. al naar londen en milaan ook geweest via ryanair. er is zoveel te zien in barcelona

Greetje
Marga, je zal je trein wel halen!:-)Ik duim alvast dat je vlucht geen vertraging oploopt want 't zal wel nipt zijn, ge moet ook wachten op uw bagage he, al loopt dat gewoonlijk vlot in Barcelona! Reken op een goei twintig minuutjes... Groetjes, Greetje @Kristof: Site is ni van mij hoor, ben gewoon iemand die veel afreist naar ginds omdat Barna mijn hartje stal,lol Ik kan je geen goed antwoord geven, die kent van Barna ken ik ni zo goed :-( Ik weet ook ni of de trein daar nu stopt met de werken aan de TGV... Groetjes, Greetje

Marga
Kan iemand mij vertellen hoe lang ik er ongeveer over doe om van het vliegveld op Barcelona Sants te komen? Nemen waarschijnlijk taxi (tijdgebrek). We moeten namenlijk de laatste trein halen van 21.30 naar Salou. We landden om 20.45 uur in Barcelona. Weet iemand of dat we dit gaan redden? Graag snel reactie want we moeten iets zien te regelen, reizen met een baby. Alvast bedankt!

lassuy kristof
denk beter trein omdat het hotel vlakbij metro station bogatel? en ik lees op julllie site dat trein stopt aan arc de triomf.wat denk je?

Greetje
Irma, jij zit al ginds, dus zal je het wel gevonden hebben he!;-) Uitleg stond beetje hierboven al! Kristof: Je kan best de aerobus nemen, deze stopt op verschillende plaatsen en heeft als eindbestemming de Plaza Catalunya! Groetjes, Greetje

lassuy kristof
hallo kan je van de luchthaven barcelona metro nemen naar centrum? DANK U

Irma Verbaas
Goedemiddag, een beetje laat, maar kan iemand mij zeggen hoe ik van Barcelona airport met een trein of bss naar Malgrat de Mar kan gaan. Ik reis met 8 personen en nogal oudere mensen. Bij voorbaat dank. We reizen as zaterdag 20 mei '06. Zijn er misschien ook shutlle bussen daar?

Greetje
@Hans: Ook voor jou, neem de trein richting Blanes. Best eerst de aerobus daar de werken voor de hoge snelheidstrein bezig zijn.. Hierboven heb ik alles een beetje toegelicht,... Groetjes, Greetje

Greetje
Hoi Isabelle, Naar Tossa rijdt geen trein, je neemt de trein naar Blanes, zie uitleg van mij hierboven of mail even... Vandaaruit neem je de bus. Voor meer info mag je me gerust contacteren. Een fijne vakantie, Tossa is echt de moeite! Groetjes, Greetje

Mickey
Dank u wel voor de snelle service van uw bericht Greetje

Greetje
@Ria: Beste is zoals ik hieronder schreef, de erobus nemen, die rijdt alle 8 min.. Eens aangekomen op de Pl. catalunya, ga je schuin voor je naar beneden, neemt op perron 2 de trein richting Blanes (die rijdt om het half u) reken voor de busreis een flink half uurtje, de trein 1 u 10 min.. Als je weet hoe laat je aankomt mag je gerust mailen, heb boekje met de treinuren vlakbij mij liggen;-)

Greetje
Hoi Mickey, Je neemt best als je uit de luchthaven komt de blauwe bus (aerobus), eindhalte is Plaza Catalunya, daar neemt je over de Corte Ingles de trein richting Blanes, de halte NA Santa Suzanna zit je in Malgrat, is erg duidelijk. Nu vanaf de luchthaven met de trein gaan raad ik af wegens de werken aan de spoorwegen (hoge snelheidstrein) oplossing die ik voorstel is veel makkelijker, zeker met kleine kindjes!Groetjes, Greetje

mickey
Hoi hoi, Ik ga binnen kort 30 mei a.s met mijn zoontje van 5 tot barcelona met het vliegtuig. Hoe kom ik zo snel mogelijk in malgrat de mar met de trein? Erik heb jij advies? aub geen renfe ant daar staat alles in het spaans :D

Isabelle
Hallo, ik ga binnenkort naar Tossa (60km van Bracelona) en naast lloret de mare, kan er iemand me vertellen hoe daar per trein te geraken vanuit de luchthaven van Barcelona?

Diet
Wij bezoeken in de meivakantie Barcelona en willen dit graag per fiets doen.Heeft iemand ervaring?

Ria
Hallo Erik, Ik zou graag willen weten hoe ik van vliegveld Barcelona naar Santa Susanna kom ik kom daar op 23 juli aan hoe laat weet ik nog niet en ik moet op 6 augustus weer van santa susanna naar Barcelona. Kun je me een overzichtje geven van de vertrek en aankomsttijden van de trein?

Mir
Eind juni ga ik naar Barcelona. Is het handiger om met een taxi naar het hotel te gaan of is het goed te doen met zo'n T-10-kaart? Wij gaan naar Hotel Ciutat De Barcelona a/d Princesa 33-35; ligt dicht bij het Ciudadela park (dierentuin) en gelegen tussen de Barrio Gotic en El Borne (wijken).

Rita
Morgen vertrek ik naar Barcelona via Girona Airport en zal om 12.00 uur landen. Nu zag ik dat er om 12.30 uur een Aerobus vertrekt, staat deze gelijk opgesteld voor de uitgang van het vliegveld? en waar kunnen we dan het beste uitstappen? of is het met de trein makkelijker. We moeten naar Ronda de Sant Antoni in Barcelona. Alvast bedankt

JUNEY
Goeiedag allemaal, Ik zou graag willen weten hoe ik op 29/7 rond 23.30 uur van Barcelona Airport naar Salou kan komen met de trein weet iemand of er dan treinen gaan,hoe lang je erover doet en hoeveel het kost? Alvast bedankt , Juney

Hans
Weet er iemand iets over een treinverbinding van Barcelona naar Pineda de Mar ?? Of hoeveel kost een taxi voor deze rit ???

BUYL TEIKEN
ik zou graag willen weten welke trein ik moet nemen om van het vliegveld in barca naar blanes te gaan en waar ik eventueel moet overstappen of is er een rechtstreekse verbinding en wat is de prijs voor een ticket

Erik
@Ruud. Tickets voor de Aerobus koop je in de bus zelf. Tickets voor de metro zijn te koop bij automaten op de stations en bij loketten.

Ruud
Om een ticket te kopen voor de Aerobus gaat dat via een automaat of zijn er loketten en hoe is dat met de metro?

chantal
ik land disnsdag 11 jan. in el prat barcelona heb ik een makkelijke verbinding naar barcelona plaza catalyna ?? thx op voorbaat voor de info chantal

Richard
hallo, wij willen graag naar platja d'aro vanaf het vliegveld in girona. Wat is de goedkoopste oplossing? Bravatur zit helaas al volgeboekt. Weet iemand een andere oplossing buiten een taxi dan?

heidi vandromme
Ik heb een hotel geboekt in Pineda de Mar, mijn vlucht is nog niet geboekt. Vlieg ik beter naar de vlieghaven in Girona of naar Barcelona?

rita
rita wij landen in girona op 15 aug maar moeten dan nog naar platja d'aro wat is de makkelijkste en goedkoopste oplossing ?

susy
Wij zouden van het vliegveld naar plaza del palau hotel oasis wie kan mij vertellen welke bus,metro of trein we kunnen nemen en wat dat ongeveer kost. We zijn met vier personen is het dan handiger dat we een taxi nemen.

Ria
Kan er iemand mij vertellen hoe ik vanop het vliegveld het best in Pension Iniesta geraak? het adres van het pension is C/Fontrodona n°1, alvast bedankt ps: kent er iemand dit pension?

Iris
Ik zou willen weten als de aero bus stopt aan onze hotel,Silken Hotel San Gervasi gelegen El Putxtet op de Diagonal.Hoe weten wij welke bus nemen? Verstaan ze een beetje Italiaans in Barcelona?Ik spreek vlot Frans,Nederlands en Italiaans.Bedankt voor uw reactie!

mirjam
ik heb een vraagje wij gaan in april naar barcelona in hotel internacional op de ramblas ik zit er aan te denken om vanaf het vliegveld met de aerobus te gaan nu is mijn vraag het hotel schijnt aardig dichtbij te zijn maar is het verstandig om met je bagage tas naar het hotel te lopen (ivm zakkenrollers) ik ben daar nl een beetje huiverig voor geworden of kunnen we beter nog op de metro stappen en ligt de metro vlakbij op placa catalunya waar de aerobus stopt? alvast bedankt voor het antwoord

Marion
Hoi Erik, leuke en zeer handige site, vraagje: we zijn met z'n tweetje en willen een taxi nemen vanaf vliegveld Barcelona naar ons hotel aan de Placa Palau 17. Ik heb gehoord dat een taxi met een tarief op z'n meter van 15,- euro ( centrum Barcelona) 24,- euro liet afrekenen. Wat is het gebruikelijke tarief voor op een doordeweekse dag in de ochtend naar Placa Paula ongeveer?

guy
Kan er mij iemand een goedkope oplossing bieden voor het transport van de vlieghaven naar hotel Vincci Maritimo op de llul prat?

guy
Kan er mij iemand een goedkope oplossing bieden voor het transport van de vlieghaven naar hotel Vincci Maritimo op de llul prat?

bart
Erik, Weet je of er bagagekluizen zijn in het station van placa de catalunya of zijn die er enkel in Sants Estacion?

sandra
ik ga naar salou dit jaar weet iemand of er ook een trein of bus gaat vanaf reus naar salou

Greetske
Hallo Erik, Bedankt voor je advies , ik zal er zeker gebruik van maken .

mariette
Het Hotel Amrey Diagonal is op de avenida Diag. vlakbij (hoek?) Poble Nou. Vanaf place Glories gezien in oostelijke richting. (het staat net niet meer op mijn plattegrond). Halte Glories lijkt me dan het meest dichtbij. Bedankt voor het meedenken.

Erik
Greetske en Mariette. Ik bedenk me net dat je misschien makkelijker op station Sants van de trein kunt overstappen op metrolijn 5 (blauw) richting Horta tot metrostation Sagrada Familia en daar overstappen op metrolijn 2 (paars) richting Parallel. Dan is namelijk de eerstvolgende halte al station Monumental. Misschien eenvoudiger.

mariette
Wat grappig. Ook ik ga naar Hotel Amrey Diagonal en was op zoek naar de gemakkelijkste verbinding. Nu ben ik helemaal op de hoogte. Ik ga dit weekend, dus ik kan het snel testen!

Erik
Greetske, als je met het vliegtuig op het vliegveld van Barcelona aankomt kun je vanaf daar de trein naar Barcelona nemen. Als je op station Sants uitstapt kun je vanaf daar Metro lijn 3 (groen) naar Canyelles pakken. Op metrostation Parallel stap je dan over op metrolijn 2 (paars) naar Pep Ventura. Als je dan uitstapt bij station Monumental ben je nog maar een klein eindje wandelen van Diputacio 394.

Greetske
Hallo, op 12 maart 05 vertrekken wij naar Barcelona voor 1 weekje , kan iemand mij vertellen welke trein wij moeten nemen en bij welke halte eruit om verder met de metro bij hotel Antibes ,Diputació, 394 te komen? vast hartelijk bedankt !!

Erik
Fatiha, kijk hier voor meer informatie over hoe je van Girona in Barcelona kunt komen.

Fatiha
Op 28/2 as willen we graag naar Barcelona,via Ryanair lijkt me dat het goedkoopst,( vertekken vanuit Belgie) enkel is het zo dat het vliegtuig land op Girona,dus hoe komen we het snelst en liesfst ook het goedkoopst in Barcelona terecht?

Mike
Als je met Ryanair vliegt vanaf Eindhoven (februari 2005)kom je om 12 uur aan in Girona ), dan staat er buiten een bus klaar die de passagiers rechtstreeks naar Barcelona vervoert (retourticket € 19.00 pp). Daar waar je uitstapt Pg.Sant Joan, daar stap je ook weer op,'s morgens om 05.00 uur (maak dat je op tijd bent). Zo ben je op tijd (om 06.00 uur) voor je vlucht terug naar Eindhoven. Simpeler kan het niet!

Erik
Bart, een rit van/naar Santa Suzanna is 5 zones. Je moet dan een vervoersbewijs (bijv. een T-10) voor 5 zones kopen. Welk vervoersbewijs de beste koop is is afhankelijk van hoevaak je denkt van de trein gebruik te maken. Kijk op deze site voor de verschillende soorten vervoersbewijzen en de prijzen daarvan. Kijk op deze pagina voor een kaart van het streektreinennet rond Barcelona.

Bart
Kan men gebruik maken van zo'n T10 ticket om de trein te nemen van Barcelona naar Santa Susanna? We verblijven namelijk in een strandhotel in St Susanna maar zouden dagelijks de trein nemen naar Barcelona en zoeken nu uit hoe we dit het goedkoopst aan boord leggen.

Erik
Frank, de makkelijkste plus goedkoopste manier is voor julie de trein, denk ik. Ik weet niet precies waar Hotel Ramblas ligt maar uit de naam maak ik op dat het wel aan de Rambla zal liggen en deze begint op Plaça Catalunya. De trein vanaf het vliegveld rijdt rechtstreeks naar Plaça Catalunya. Als je daar uitstapt kun je het laatste stuk langs de Rambla naar het hotel lopen.

Frank.
Wij vertrekken zondag 13februari a.s.naar Barcelona,met twee kinderen(5 en 9 jaar).Wat is de makkelijkste(goedkoopste)manier om naar Hotel Ramblas te komen? Uit alle reacties kom ik er niet helemaal meer uit....Wij arriveren omstreeks 9.00uur(vertrek 06.00uur vanuit Dusseldorf). Bedankt alvast voor de reactie(s)!

Nancy
Heeft iemand overnacht in Hostales d'Uxelles in Barcelona op de Gran Via? Graag ervaring...

Katleen
Ipv de Barcelona Card kan je beter een dagje of 2 de Bus Touristic nemen. Veel gezelliger, handiger en je krijgt ook korting op veel musea, attracties en eetgelegenheden. Bovendien krijg je met de Barcelona card alleen de oninteressante dingen gratis! Maar dat is mijn bescheiden mening natuurlijk!

Erik
Nadine. De Barcelona Card kan handig zijn maar is in vergelijking met gewone vervoersbewijzen (zoals de T-10) redelijk aan de prijzige kant. Het gemak zit hem erin dat je verder niet meer aan vervoersbewijzen hoeft te denken tijdens je verblijf en je krijgt wat korting bij bekende trekpleisters. Zie hier voor meer info.

nadine
waarom hoor ik niemand over de barcelona card?? is dat duur? T-10 ticket betere keus dan barcelona card?? avb!!

Tjerk
Hallo, ik ga op 7 november naar barca, om vanaf daar door te vliegen naar Zuidamerika. Moet dus één nachtje in Barca blijven en kom hier pas rond 20.00 aan. Tips voor hostels die makkelijk te bereiken zijn vanuit het vliegveld? Alvast bedankt. Tjerk

Anke
Hallo, kan iemand mij aub zeggen hoe wij het veiligst en snelst (geld speelt nie echt een rol) van de luchthaven in Barcelona naar Hotel Via Augusta raken? Dit hotel ligt zo'n 1.5km ten ZW van Plaça de Catalunya! Dank je! Anke

Frank
We gaan naar Salou en willen dolgraag een dagje naar Barcelona, weet iemand iets van de treinverbinding en de prijs van het treinkaartje?

Erik
Je kunt vanaf het vliegveld de trein pakken en dan op station Barcelona Sants uitstappen. Daar pak je dan de metro nummer 5 (blauw) naar Horta. Als je uitstapt bij station Diagonal is het nog maar een paar blokken wandelen naar Rosello 191.

Tinne
Hoi, hopelijk kan iemand van jullie mij helpen. Ik zou graag willen weten hoe ik van het vliegveld naar het volgende adres in Barcelona moet geraken: rosello 191. Ik weet dat de makkelijkste oplossing een taxi is maar ik vind het een beetje gek om € 20 - €25 te betalen als het veel goedkoper kan...

Marjan
Wij zouden graag op camping 3estrellas (in Gava)logeren. Hoe geraken van het vliegveld van Barcelona tot daar?

Erik
Dat ligt eraan met wie je vliegt. Bij EasyJet en BasiqAir is de uiterste inchecktijd 40 minuten vantevoren. Bij KLM staat me bij dat het een uur is maar dat weet ik niet zeker.

Marij
Ik probeer erachter te komen hoe lang je te van te voren moet inchecken voor de terugreis vanaf Barcelona. Er staat me iets bij uit het verleden van 1 uur van te voren, maar is dat nog steeds zo?? Wie het weet mat het zeggen :P

vincent
heey kan iemand mij vertellen .. hoe ik moet reizen .. ik land met vliegtuig op barcelona en moet naar reus zo'n camping die daar ligt .. kan dat makkelijk met de trein? of ergens anders in salou als ik maar niet hoef over te stappen,

ille
?? vraagske: weet iemand of je je bagage kwijt kunt (kastjes of bewaring) op de Plaza Catalunya ??

melopee
Wij camperen op la ballena allegre 1. hoe geraken we er vanaf de vlieghaven ? Met de bus tot in bana zelf en daar een andere bus of is er een betere manier ?

Caroline
Kan ik de Barcelona card gebruiken voor de trein tussen de luchthaven en het centrum of moet ik een extra ticket kopen?

brian
hoi kan iemand mij vertellen als ik in barcelona wil gaan stappen welke disco of bar kan ik het beste zijn , en waar is het ergen. alvast thnks.

coento
holla kan iemand mij vertellen hoe je met een BUS of Trein in Lloret de mar kunt komen????

amir
thnks erik voor de informatie

Martine
Hoi hoi, ik ga volgende donderdag naar Barcelona, maar heb nog geen goedkoop hostel gevonden. Is er iemand die iets weet? En ik kom om 800 's ochtends aan rijden er dan al bussen naar de Ramblas? Alvast bedankt! Groetjes

Erik
Corrie, ja er vertrekt elk half uur maar 1 trein vanaf het vliegveld en deze komt altijd langs Plaça Catalunya.

Erik
Amir, gewoon op de trein stappen die bij het vliegveld vertrekt en dan uitstappen op station Plaça Catalunya. Daar sta je aan het begin van de Rambla.

amir
wie kan mij vertellen welke lijn ik moet hebben vanaf het vliegveld om bij de ramblas te komen

corrie
Bedankt Erik, ik heb nu de vertrektijden en aankomsttijden, maar stopt elke trein in station Placa de Catalunya ? alvast bedankt

Elvira
Hoe is de ervaring bij aankomst op Girona vanuit Brussel om 23.30? We kamperen en is er dus een camping bij het vliegveld, of is het nog haalbaar om direct 's nachts nog naar Barcelona-camping door te reizen?

karin
wie kan mij vertellen hoe ik het beste kan reizen en wat het ongeveer kost om van barcelona aerport naar taragona te reizen?

henk
Is er een trein die stopt in de buurt van estertit?Vanaf het vliegveld

riet witkamp
Ik kom aan om 15.30 op het vliegveld van Barcelona. Vervolgens ga ik met de trein naar Fiqueras. Hoe kom ik het snelst van het vliefveld naar het juiste station om daar de trein naar Fiqueras te nemen. Hoeveel tijd neemt de reis van het vliegveld naar het station in beslag?

Erik
Corrie, meer informatie over de treinen hier en de treintijden van de treinen van Salou naar Barcelona hier.

corrie
hoe kom ik met de trein van Salou naar Barcelona (Placa de Cataluna)

tessa
ik vraag me af hoe ik het beste met de bus naar Tossa e Mar kan gaan. Ik heb al gehoord dat er geen rechtstreekse busverbinding is maar een keer moet overstappen. Kan iemand mij vertellen waar deze bussen staan en van waar zij vertrekken?? bedankt!

Bernadine Hartman
Ik vlieg begin aug. met Basiq air naar Barcelona en wil dan met de trein naar Tarragona. Wie weet hoe ver het vliegveld van het station is?

anita
wie komt er op 29 juni op vliegveld girona aan om 12u en gaat naar malgrat en hoe kan ik dan best reizen

anita
wie komt er op 29 juni op vliegveld girona aan om 12u en gaat naar malgrat en hoe kan ik dan best reizen

Erik
Er gaat een bus naar Barcelona centrum die aansluit op alle Ryanair vluchten die lande in Girona. Meer informatie hier en de bustijden zijn hier te vinden.

Bart Vranken
Op donderdag 15 juli arriveren we om 23.30u in Girona. Hoe komen we het best om dat uur in het centrum van Barcelona?

Erik
@Margriet.Misschien kun je het beste even bellen met de camping. Daar kunnen ze je ongetwijfeld vertellen welke bus je moet nemen. Telefoon: (+34) 93.633.06.37

@Amke. Station Passeig De Gracia ligt erg centraal op een paar minuten lopen van Plaça Catalunya. Ook metrolijn 3 komt langs Passeig de Gracia. Vanaf Plaça Catalunya moet je dan de metro richting Canyelles pakken.

Amke
Dank je wel voor de tip erik! Nu heb ik nog even een vraagje: ik moet ook bij het station barcelona-passeig de gracia zijn. Kun je hier vanuit Placa Catalunya komen? en ligt het ver van het centrum of kun je er beter met de metro heen gaan? Alvast bedant

Margriet
Eh..dat ging niet helemaal goed. Mijn excuses. Wat ik dus wilde zeggen: wij kamperen op camping Tres Estrellas, maar we kwamen er achter dat we niet eens weten welke bus we moeten nemen vanuit t centrum om daar te komen! Dus iemand...welke buslijn gaat er naar Camping Tres Estrellas vanaf Placa de Catalunya?

Margriet
Niet helemaal ontopic, maar ik zit toch met n probleempje: wij vertrekken 16 juni naar Barcelona, maar we kampere

Erik
Don't worry Amke. Het is heel makkelijk. Je pakt gewoon de trein vanaf het vliegveld. Bij Plaça Catalunya stap je uit en dan sta je (ondergronds) aan het begin van de Rambla. Dan kun je ervoor kiezen naar boven te gaan om vanaf daar via de Rambla naar je hotel te wandelen of je pakt in het ondergrondse station de metro Lijn 3 (groen) richting Zona Universitaria naar station Liceu of Drassanes die allebei aan de Rambla liggen.

Amke
Ik heb een hotel in een zijstraat de Rambla.Ik ben een beetje aan het zoeken en ben erachter dat een station van metrolijn L3 er het dichste bij ligt. Maar kan ik vanuit het vliegveld meteen een metro pakken of raden jullie me dat af??? Of kan ik beter met de bus en vervolgens ergens (waar??) overstappen op L3! Help alsjeblieft want ik zit nu al in de stress... en ga pas 7 juli!!:) Tnx

Ellen
gaat er ook een trein vanaf barcelona airport naar platja d'aro? waar vind ik tijden etc?

jose
Wie kan mij vertellen hoe ik van het vliegveld girona naar calella kom.

annemarie
ik wil graag met met de trein van Barcelona (vliegveld) naar Blanes reizen. kan iemand mij vertellen hoe, hoe laat etc. dat allemaal kan? kan namelijk nix vinden op de site van Renfe, de spoorwegmaatschappij. Reactie via mail graag!

ella
hey heel handig deze site.. IK land op 4 juni en ik wil graag naar Barcelona en heb een grote koffer, nu dacht ik aan de trein :)! Ik heb nog een vraagje eigelijk, hoe kom ik et goedkoopste in Mallorca en vanaf waar? als ik eerst in barcelona centrum ben.. Nog een vraagje: Als ik met de trein ga, vind ik dan vanzelf als ik in t centrum ben, makkelijk een goedkoop hostel? Of kan ik dan beter die bus nemen?? DANKJE!

Marilen
Er gaat een speciale bus van ryan air vanaf Girona naar het centrum van Barcelona, open retour ticket Û16. Op elke vlucht van ryan air sluit een bus aan. Informeer op die site bij destinations voor tijden etc.

aglaia
Hallo, weet iemand tot hoelaat de bussen rijden van girona airport naar barcelona? wij komen laat aan 23.30 uur en we worden opgehaald in barcelona door familie. Maar zouden we dan die late bus nog kunnen redden? Ik hoor het graag, we vertrekken dinsdag. groeten aglaia

linda II
Het zal wel ok zijn, en ik kan heeeel goed een onschuldig gezicht trekken! bedankt. die kaart met diekleinere zones had ik ook ergens gezien, vandaar mijn vraag. Bedankt!

Erik
Ik gebruik zelf altijd gewoon mijn 1-zone T-10 voor de rit naar het vliegveld en op de kaartjes die in de trein hangen liggen het vliegveld en het centrum van Barcelona in dezelfde zone. Maar ik heb ook een andere kaart gezien waar de zones wat kleiner zijn. Ik heb nooit problemen gehad met mijn T-10 van 1 zone en als het zo is dat het niet mag en je wordt gecontroleerd, kun je altijd nog de onwetende buitenlander uithangen. ;)

linda II
zo'n t-10 kaart is er voor meerdere zones (1 t/m 6: http://www.tmb.net/en_US/barcelona/moute/targetes/t_10.jsp). Is een kaart van 1 zone geldig voor de rit van het vliegveld naar het centrum?

Silvain
Hee, vraagje, wij komen om 23.30 aan in girona barcelona, en we moeten richting blanes enig idee hoe we dit kunnen doen? Die Bus van Ryanair kan die ons daar ergens afzetten of...? Alvast bedankt

jan
wij gaan met 6 volwassenen en 3 kinderen van barcelona airport naar lloret de mar. hoe kunnen we dit het beste doen, weet ook iemand mij te vertellen watr een taxi naar llorret kost

Eq
hallo. hier een vraag over het vervoer met lijn L95. Op vrijdag 30 april komen wij rond 21.00 aan op het vliegveld Barcelona (El Prat). De camping waar we heen moeten is La Ballena Alegre. Ik heb al uitgevonden hoe we van het vliegveld met de trein naar Placa Catalunya komen (lijn C1), maar nu moet ik de bustijden nog vinden, die bus moet ons naar de camping brengen. Heeft iemand hier al ervaring mee?

Eq
hallo. hier een vraag over het vervoer met lijn L95. Op vrijdag 30 april komen wij rond 21.00 aan op het vliegveld Barcelona (El Prat). De camping waar we heen moeten is La Ballena Alegre. Ik heb al uitgevonden hoe we van het vliegveld met de trein naar Placa Catalunya komen (lijn C1), maar nu moet ik de bustijden nog vinden, die bus moet ons naar de camping brengen. Heeft iemand hier al ervaring mee?

Erik
Voor Pl. Glories kun je het beste vanaf het vliegveld de trein pakken tot aan Pl. Catalunya en daar overstappen op metrolijn 1 (rood) naar Fondo en uitstappen bij station Glories. Een taxi vanaf het vliegveld zal waarschijnlijk ergens tussen de 20 en 25 euro kosten.

Linda
Ik vroeg me af of er ook een metrostation is bij Plaza de les Glories? Kan je vanaf het vliegeveld rechtstreeks dit metrostation bereiken?

Linda
Ja ik zie dat het wel een hele lange straat is. Wij slapen in Hotel Amrey Diagonal (vlakbij Pl. Glories).

Erik
Er zijn verschillende manieren. Het makkelijkst, maar ook het duurst is een taxi. Die zet je meteen voor de deur af. De Avda. Diagonal is overigens een van de langste straten van Barcelona, dus hoe je per openbaar vervoer het beste kom waar je wezen moet, hangt af van waar op de Diagonal je moet zijn. Metrostation Diagonal ligt ongeveer in het midden(op het kruispunt met Passeig de Gracia) kun je bereiken via metrolijnen 3 (groen) en 5 (blauw). Als je per trein van het vliegveld komt kun je in station Sants overstappen op de metrolijn 5, die rijdt het snelst naar station Diagonal. Je kunt ook met de trein doorrijden naar Plaça Catalunya en daar op metrolijn 3 naar Canyelles stappen.

Linda
Ik ga 30 april naar Barcelona. Hoe kom ik van het vliegveld het makkelijkst op de avenue Diagonal? Thanx!

Erik
Het statin bij het vliegveld heet gewoon 'Aeroport' volgens mij. Klik hier voor informatie over de treinen die vanaf het vliegveld vertrekken. Kies als 'origen' gewoon Aeroport.

Erik
@Sharda, ja er rijden zeker bussen. een taxi vanaf Girona naar Barcelona kost je ongeveer 100 euro.

Marieke
Hoe heet het treinstation bij het vliegveld van Barcelona? Wie kan mij zo snel mogelijk helpen?

Marieke
Ik kom aan op vliegveld Barcelona. Hoe kom ik met trein of bus in Platja d'Aro?

Sharda
Is het zeker dat er bussen rijden van girona naar barca centrum? wat kost de taxi precies?

Erik
Vanuit Girona kun je een trein pakken naar Barcelona Sants. Op Barcelona Sants pak je dan een regionale trein (Cercanias) naar Castelldefels, waarvan er 4 keer per uur 1 vertrekt.

Lea
Hoe komen wij het snelste vanaf Girona in Castelldefels?

marcella
Als je vanuit Barcelona naar Calella, Malgrat de mar of Blanes wilt reizen, kan je het beste de trein pakken vanaf Placa Catalunya, maar dan wel de trein aanhouden waar Blanes op vermeldt staat. Duurt ongeveer iets meer dan een uur voordat je in Callella aankomt! (het is namelijk een stoptrein)

marcella
als je vanaf Girona naar la Pineda bij Salou moet reizen, dan mag je daar wel een dag voor uit trekken. Je moet dan vanuit Girona centrum de trein nemen richting Barcelona en dan op station Santz overstappen op de trein naar La pineda.

Jolanda
Is er een trein/busstation in Villanova i la Geltru naar Barcelona?

Manon
Ik weet net zo goed waar de plek is om dit neer te zetten, maar wilde even zeggen dat ik je site super vind! Heel praktisch, overzichtelijk en met handige tips. Heb er veel aan gehad tijdens de voorbereiding van onze mini-vakantie naar deze geweldig mooie stad!

Wilco en Anita
Kun je ook rechtstreeks met de metro in het centrum komen?

Erik
De Aerobus gaat alleen langs een aantal vaste haltes, dus hij zet je niet af op een bepaald adres.

ka
kan je met die aerobus ook naar een bepaald hotel of adres gaan, of stopt hij alleen op een bepaalde plek?

Paul
is er al iemand naar Barcelona geweest met Ryanair? Wie heeft ervaring met het reizen van en naar het vliegveld Girona? Is het raadzaam de laatste nacht te boeken in Girona?

Carine
Weet iemand of je ook met kleine hondjes 2 kilo op de metro en of bus mag? Graag reaties per mail. Dank U

Rudi Simons
Hallo, wij vliegen naar Girona, (Ryanair)maar moeten doorreizen naar La pineda (omgeving vliegveld Reus)Weet iemand of er een treinverbinding is??? Alvast bedankt

Wim
hoe kom je het beste (trein of bus) in Calella en welke treinverbinding is het

Louis Mertens
Wij zijn met 4 personen in Barcelona en gaan op Maandagmorgen 15 maart naar het vliegveld Girona.Zijn er misschien mensen die dan ook die richting uit moeten,eventueel kunnen we dan samen een taxibusje charteren.

Erik
Het antwoord staat hier, Kim.

kim
hoe kom ik het snelste van girona in barelona? en wat gaat me dat kosten?

Hanneke
Ik zou graag willen weten hoe ik van het vliegveld in Calella kom met bus/metro?

Bart
De meeste toeristen reizen van het vliegveld naar Plaza Catalunya. Dat weten de tasjesrovers ook. Als je op Pl. Catalunya aankomt moet je dus erg op je spullen letten. Hou echt alles vast en alles in de gaten, dan gebeurt je niks.

gerry
al gevonden 15% korting op de aerobus

Gerry
Zou ik ook graag willen weten, ik ga nl as woensdag en heb barcelonacard!!!! Alvast bedankt!!!!

Marieke
kun je met je barcelona pas ook met de aerobus? Weet iemand dat?

Marjolein
De Aerobus werkt echt heel goed. Als je op de Ramblas terecht wil komen, blijf dan zitten tot Placa Catalunya, en dan is het echt een klein eindje lopen naar de Ramblas, of pak de metro naar Liceu, dat is midden in de Ramblas.

Victor
De trein/metro stopt na station Sants ook bij Plaza Cataluña. Je bent binnen 3 minuten (brug met vlotte loopbanden) bij het station. Koop direct een T-10 rittenkaart (€ 5,80) en je bent voor € 0,58 midden in de stad. De trein/metro gaat elke --.13 en --.43 (´s avonds na 21.00 verandert dit dacht ik). Mocht je even moeten wachten, dan kan een consumptie gescoord worden bij de typisch Spaanse cafetaria (woooohaaa, 1e gezellige cultuur ontplooiing) naast het loket van de luchthaven.

Erik
Girona ligt zo'n 110 kilometer van Barcelona. Het beste wat je kunt doen is een taxi of bus pakken van het vliegveld naar het station van Girona. (Als ik het goed gelezen heb heeft Ryanair een eigen busdienst naar Girona geregeld). Vanaf Girona kun je dan de trein naar Barcelona pakken. Dat kost ongeveer 6 euro voor een enkele reis.

marjolein
Fijn dat je dit verteld, maar wij landen op vliegveld Girona, het zou fijn zijn als je ook tips geeft als je van daar uit naar Barcelona wilt gaan.

Gerda
Geplaatst op:2006-12-02 03:49:49

wij gaan 26 dec naar barcelona zij der nog steeds werkzaam heden op de stations

Marga
Geplaatst op:2006-12-14 07:48:18

In Girona staan de bussen klaar naar Barcelona,voor 21 euro p.p. heb je een retourtje.weekendje geweest 9 december 2006/12 december 2006.met Ryanair gevlogen perfect en goedkoop.60 euro p.p retour

Hans Terpstra
Geplaatst op:2007-01-01 04:16:33

Wij gaan in juli naar Barcelona airport en moeten vanaf daar in Lloret komen. Heeft iemand idee hoe we dat betaalbaar kunnen doen en hoe het zit met taxi's, treinen, bussen, etc?

Marieke
Geplaatst op:2007-01-02 11:31:30

Is er iemand die weet hoe ik met de bus van Barcelona Aeroport naar Blanes kom? Hotel ligt nl vlak bij busstation Blanes,maar kan nergens vinden hoe de reis vanaf het vliegveld dan is.

Edwin
Geplaatst op:2007-01-02 16:31:28

Hallo, rijden er 's nachts ook treinen naar Blanes? Wij komen 's nachts aan op het vliegveld in Barcelona, en onze bestemming is Santa Sussane. Ik heb begrepen dat je dan vanaf Placa Catalunya de trein moet nemen naar Blanes?! Groeten Edwin p.s. Zou u willen reageren naar mijn e-mail adres?

kim
Geplaatst op:2007-01-09 14:26:22

Hallo, wij gaan een half jaar in het buitenland stage lopen en wel in Lloret de mar. We werken in Mataró maar ik kan nergens trein/bustijden vinden en de kosten daarvan. www.renfe.es heb ik al geprobeerd maar ik weet de originele vertrek/aankomst stations niet. Ook weet ik dan nog niet precies wat het kost en hoelang ik er over doe..Kan iemand mij hiermee helpen? Me vriendelijke groet, Kim van Wanrooy

Diane/Peter
Geplaatst op:2007-01-14 16:50:30

wie oh wie kan ons helpen om uit te zoeken hoe onze 4 meiden vanuit Barcelona Airport naar Platja d,aro komen met de bus of trein of taxi.

ed
Geplaatst op:2007-01-21 04:11:47

hoe zit het nu ? zijn er nog werken onderwerg(overstappen) als je de trein neemt van vlieghaven naar placa Catalunya ????

mia
Geplaatst op:2007-01-25 12:55:10

hoe kan ik het goedkoopst en het eenvoudigst van het vliegveld naar hotel ramblas, halverwege de rambla???

mia
Geplaatst op:2007-01-25 13:01:19

hoe kan ik het goedkoopst en het eenvoudigst van het vliegveld naar hotel ramblas, halverwege de rambla???

Erik
Geplaatst op:2007-01-26 05:07:23

@mia. De trein naar Plaza Catalunya, daar op metro 3 (groen) stappen naar Zona Universitaria en dan uitstappen bij Liceu

Vicky
Geplaatst op:2007-01-30 12:26:37

hey,welke treinkaarten kan ik op het vliegveld in barcelona kopen? Enkel de T-10 voor een zone, of ook deze voor bv 4 zone's??? Ik moet trouwens naar Callela geraken. En kan ik met 1 rit te betalen(met 4zone-kaart)van trein vlieghaven nog overstappen op trein richting blanes (valt dit binnen de tijd?), of moet ik dan nieuwe rit betalen??? Wie helpt mij???

Erik
Geplaatst op:2007-01-30 12:44:36

@Vicky. Je kunt natuurlijk ook treinkaartjes voor meerder zones krijgen. Naar Calella is 5 zones, geloof ik (met 6 kom je er in ieder geval). Met dat kaartje pak je eerst de trein van het vliegveld naar Station Sants en daar stap je (gewoon met hetzelfde kaartje) over op de C1 naar Blanes.Op deze pagina vind je meer informatie over het openbaar vervoer langs de Costa Brava.

roel
Geplaatst op:2007-02-04 15:35:58

Hallo ik heb een vraagje ik wil van barcelona sants naar l'amettla da mar richting cambrils kun je ook kaartjes op het vliegveld kopen of moet je die bij barcelona sants kopen?

yo'
Geplaatst op:2007-02-05 08:00:53

hallo,wij logeren op het adres Valldonzella 5 , hoe of met kan ik het best van het vliegveld naar dit adres geraken.

jurgen
Geplaatst op:2007-02-06 07:20:17

Wij logeren in het hotel Paral.lel. Hoe kunnen we ons het beste verplaatsen vanuit het vliegveld naar ons hotel? Waar moeten we juist afstappen?

Jan
Geplaatst op:2007-02-09 11:00:59

Weet iemand of er treinen van Pineda de Mar naar Gerona rijden, en of er ergens vertrektijden te vinden zijn?

a.loupias
Geplaatst op:2007-02-12 04:53:12

wie wil er morgen 13febr. met mij naar tossa da mar reizen met taxi ben om 12 uur in gerona ryanair

Jan
Geplaatst op:2007-02-14 04:45:25

Beste Erik, Binnenkort ga ook ik naar Barcelona. Heb geen zin in gezeul met koffers enzo, is het te doen van Barcelona Airport naar Barceloneta? Wat kost dat ongeveer? En zijn er genoeg taxi’s in Barcelona? Vond de vorige keer dat ik er was érg weinig taxi’s rijden…

Marleen
Geplaatst op:2007-02-27 16:47:27

Hallo, ik en me vriendinnen vetrekken 12 mei richting Barcelona. We moeten daarvan daan naar Santa Susanna zien te komen. Maar we weten niet welke trein of bus we moeten nemen Kan iemand ons daarbij helpen ?

Betsie
Geplaatst op:2007-03-09 03:14:19

Heeft iemand ervaring met hotel Market en weet iemand of die wijk veilig is ?

Betsie
Geplaatst op:2007-03-09 03:16:53

Het hotel Market ligt bij metrohalte Sant Antoni. Dit was ik vergeten om erbij te vermelden.

erika
Geplaatst op:2007-05-15 12:39:13

Hoi, Ik ga 10 juli met het vliegtuig naar barcelona. Dan moet ik vanaf het vliegveld naar Salou, weet iemand misschien of er ook een bus naar toe gaat..... Groetjes

Veronique
Geplaatst op:2007-05-29 04:32:25

Wij vertrekken op 21 augustes naar spanje met het vliegtuig! We gaan naar salou maar we stappen uit het vliegtuig in barcelona! Tot hoelaat rijden de treinen naar salou?? we zijn rond 9 uur savonds in barcelona....! Groetjes

Erik
Geplaatst op:2007-05-29 11:59:43

@veronique. Ik ben bang dat je dan niet meer per trein in Salou komt. Dit is de dienstregeling voor die dag en de laatste trein vertrekt om 21:30 van Barcelona Sants. Als je pas om 9 uur 's avonds landt, dan op je koffers moet wachten en daarna nog een trein moet halen dan redt je dat waarschijnlijk niet. Je kunt nog wel met de bus. In het hoogseizoen vertrekt daarvan de laatste om 22:30 uit Barcelona.

elaine
Geplaatst op:2007-05-30 06:54:11

Kan iemand mij vertellen hoe je vanaf het vliegveld barcelona naar calella kan reizen per trein?? dus percies welke trein je moet heben iedere keer . Ik hoop dat iemand het weet dank je wel zovast

Erik
Geplaatst op:2007-05-31 03:48:23

@Elaine. Daar staat meer informatie over op deze pagina. Neem de trein vanaf het vliegveld (de C10) tot Barcelona Sants en stap daar over op de C1 richting Maçanet-Massanes. Deze komt langs Calella.

Roos
Geplaatst op:2007-06-03 10:44:32

ik ga 16 juli met 2 vriendinnetjes naar barcelona. we komen om 24:00 aan op BCN, kunnen we dan alleen met de taxi naar het centrum of rijdt er ook een bus (lijn 106?). weet iemand of er ook een betaalbare camping in de buurt is van barcelona airport? mijn dank is groot!xx

Kathleen
Geplaatst op:2007-06-12 11:41:28

Is het mogelijk om in Girona al een Barcelona-card te kopen? Of kan je alleen maar met die kaart in Barcelona onbeperkt reizen? Alvast bedankt! Kathleen.

Tom
Geplaatst op:2007-06-29 16:48:18

Ik wil op 8 juli van de camping Cala Gogo in Playa d'Aro naar het vliegveld in Barcelona reizen. Weet iemand hoe ik dit moet doen? Alvast heeel erg bedankt!

Henk
Geplaatst op:2007-07-25 13:54:14

Net terug uit Barcelona, en een aanvulling op de oorspronkelijke tip: de trein vanaf het vliegveld rijdt niet meer naar Plaça Catalunya, maar alleen nog naar Sants. Vanaf daar kun je b.v. op lijn 3 overstappen om alsnog naar Catalunya te gaan. Ook verwarrend is dat Sants als je in de trein zit helemaal geen Sants heet, maar opeens aangeduid wordt met Barcelona. Wij wilden dus naar Sants, maar er brak lichte paniek uit toen we eenmaal in de trein zaten en Sants helemaal niet tussen de haltes stond. Uiteindelijk bleek de alternatieve naam voor Sants dus gewoon 'Barcelona' te zijn. Je moet 't maar weten... Ook handig om te weten; op het treinstation bij het vliegveld hoef je niet op zoek te gaan naar een vertrek staat; het betreft een kopstation, dus je kunt gewoon in de trein stappen die er staat. Je zult op dit station ook overigens helemaal geen vertrek staten vinden, maar alleen een metro achtig schema'tje. In de eerste instantie was het ook niet helemaal duidelijk of dit nu de trein kaartje was of een metro kaartje. Terug is het ook even opletten; het vliegveld heet Prat de Llobregat. In de vertrekhal bij Sants staan wel vertrek staten, maar bij de perrons staan deze er opeens niet meer. Ook het trein schema kaartje staat niet meer bij de perrons. Wel hangen er monitors, waar o.a. ook de bestemming Prat de Llobregat op staat. Deze moet je echter NIET hebben! Voor het vliegveld moet je Aeroport Prat de Llobregat hebben. (gelukkig lijkt het Spaanse woord nogal op het Engelse, anders zou het eenmaal op het perron waarschijnlijk niet meer de juiste trein kunnen vinden als je geen Spaans kent zoals velen Nederlanders)

Jeremy
Geplaatst op:2007-07-27 08:18:35

Bedankt Henk, ik ga morgen met mijn vriendin naar barcelona, en je tips komen zeker weten goed van pas.

Erik
Geplaatst op:2007-07-27 09:12:12

Bedankt voor je reactie, Henk. Ik heb de tekst van het artikel wat aangepast. Het is inderdaad zo dat de duidelijkheid op het station en in de treinen wel eens te wensen overlaat. Op station Sants zijn vooral de monitors naast de trappen naar de perrons belangrijk om in de gaten te houden. Voor het vliegveld moet je inderdaad letten op 'Aeroport'.

HELP Remco
Geplaatst op:2007-08-19 10:39:54

Ik zie veel links maar niet MIJN busreis erbij staa; van GIRONA naar PLAYA d'ARO! ik kom om 15.15uur aan. wie heeft er ervaring, of zit ik gebonden aan een taxi. Ik las dat het toch zo'n 30 km rijden is? Gaan er nog meer mensen op dinsdag 21 augustus? ik ga vanaf dusseldorf-Weeze naar Girona Alast bedankt

Erik
Geplaatst op:2007-08-20 06:34:44

@Remco. Jouw busverbinding is op deze pagina te vinden. Kijk voor een dienstregeling op deze pagina. Ik zie wel dat er volgens deze dienstregeling maar 1 bus per dag gaat en die vertrekt om 11:00 uit Girona.

Hilaritas
Geplaatst op:2007-08-28 15:44:05

wat kost de rit aeroport naar pl. Catalunya, is dat 1 zone of 2 of 3

Erik
Geplaatst op:2007-08-28 15:55:25

@Hilaritas. Ik koop altijd gewoon een T-10 (10 rittenkaart) voor de metro van 1 zone. Daar kun je gewoon mee door het poortje op het station van het vliegveld en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. De trein gaat niet rechtstreeks naar Pl. Catalunya. Je kunt op station Sants overstappen op de metro, of doorrijden naar Passeig de Gracia, wat maar een paar minuten wandelen van Pl. Catalunya is.

melissa
Geplaatst op:2007-09-02 12:36:33

hallo, ik vertrek nu woensdag 05/09 naar barcelona ik moet naar hotel cotursa rossello.. hoe doe ik dit het best vanaf de luchthaven? en zijn de kaartjes voor de metro dezelfde voor op de trein?

Janine
Geplaatst op:2007-09-21 09:31:16

Hallo, mijn terugvlucht vertrekt om 06.45 uur. IK moet uiterlijk om 06.00 uur ingecheckt hebben. Is er zo vroeg door de week al openbaar vervoer? Of is een taxi safer?

Erik
Geplaatst op:2007-09-24 09:45:40

@Janine. Op dat tijdstip zou ik voor een taxi kiezen. Een rit van het centrum van Barcelona naar het vliegveld gaat je ongeveer 20 a 25 euro kosten

arda
Geplaatst op:2007-09-25 12:38:03

hallo/ Kun je ook vertellen hoe je aan de touristickaart komt,in Barcelona.En wat kost die kaart.groetjes uit nederland

W+K
Geplaatst op:2007-09-29 11:32:37

Vanaf het vliegveld naar ons hotel vlak bij de ramblas zijn we heen en terug met de taxi geweest. Koste heen 30 euro en terug 25 euro. Heel goed te doen!! Als je uit de luchthaven komt staan de taxi's al klaar. Dit alles wordt aangestuurd door iemand van de luchthaven. Hij zorgde ervoor dat iedereen een taxi kreeg en zo was het ook veilig instappen. Terug heeft het hotel een taxi voor ons besteld. De chauffeur zetten ons keurig bij de juiste vertrek hal af.

angela
Geplaatst op:2008-01-31 10:44:50

Op welke tijden kun je s avonds terug met de Aerobús vanaf Plaça de Catalunya ??? groetjes angela

Ton
Geplaatst op:2008-02-11 04:08:32

Wie heeft een tip wat betreft de bagage, wanneer de vlucht terug 's avonds laat is en er dus nog tijd is om wat te ondernemen, waar laat je dan zolang je bagage? Ik ben van plan om een appartement te boeken waar je dan om 10.00 uur moet vertrekkken.

Erik
Geplaatst op:2008-02-11 09:07:23

@Ton. Ik weet dat er op station Sants (onderweg van centrum Barcelona naar het vliegveld) kluisjes zijn waar je je bagage kunt parkeren. Ik weet niet of er op het vliegveld ook zo'n voorziening is.

Eddy
Geplaatst op:2008-02-17 11:39:58

Zou het kunnen dat de 'aerobus' van het vliegveld naar het centrum op zondag niet rijd? Lijkt mij vreemd. groetjes.

Maria
Geplaatst op:2008-06-19 07:56:21

Ik land 3 juli op Barcelona Airport. Daarna wil ik graag naar Estartit. Wie heeft voor mij informatie hoe ik deze trip moet maken? Word op internet niet echt wijs.

Erik
Geplaatst op:2008-06-22 09:46:10

@Eddy. Als het goed is rijdt de Aerobus op alle dagen van de week en dus ook op zondag.

Annique
Geplaatst op:2008-06-30 05:46:46

Hey! Op 9 augustus land ik in Barcelona om 19.30 uur. Wie kan mij zeggen of het nog mogelijk is om dan met de bus naar Salou te reizen? En welke bus het ik dan nodig?

Desiree
Geplaatst op:2008-07-07 06:22:05

Op donderdag 17 juli ca.16.30 landen wij in Barcelona. Wij kunnen daarna opgehaald worden met de auto vanaf Gerona. Wij willen dus graag met de trein vanaf Barcelona airport naar Gerona. Wie heeft info?

Rijks
Geplaatst op:2008-07-08 02:38:52

Hola!! Kun je makkelijk met een koffer in de Aerobus??? Of is dat niet te doen qua drukte?

de boever nikolas
Geplaatst op:2008-07-08 12:34:54

hallo graag had ik geweten wat het dichtse treinstation is bij de luchthaven in barcelona,is dat barcelona sants wie heeft info?

Erik
Geplaatst op:2008-07-16 11:47:19

@de boever nikolas. Op het vliegveld zelf is een treinstation waar je de trein richting Barcelona kunt nemen. In Barcelona zelf is het dichtsbijzijnde station inderdaad Barcelona Sants. Dit is ook meteen het grootste station van Barcelona

Erik
Geplaatst op:2008-07-16 11:49:40

@Rijks. Er zijn speciale rekken voor koffers in de Aerobus, maar het is inderdaad wel proppen als het druk is. zo'n bus is nu eenmaal niet zo heel groot.

chris temmerman
Geplaatst op:2008-07-31 15:20:02

beste Ik vertrek 11 augustus naar barcelona. Wie kan mij zeggen hoe ik het best(economisch) naar de ramblas geraak.Het hotel is daar gelegen.Dank bij voorbaat Chris

Shanti
Geplaatst op:2008-10-24 05:01:05

Hallo , wij moeten aan de passeig de gracia zijn.Hoe komen we in Passeig de Gracia aan met als vertrekpuunt Barcelona Luchthaven ?we willen liever geen taxi?

leo de fouw
Geplaatst op:2009-02-06 11:07:00

Hallo, wij gaan 20 maart a.s. naar Barclona. Hoe komen wij van het vliegveld het snels of goedkoops naar de haven voor een cruise.

marian peeters
Geplaatst op:2009-02-15 08:36:41

weet iemand misschien hoe laat de nachtbussen rijden? Ga maandag 2 maart om 07.00 uur naar Amsterdam, moet om plm. 05.00 uur op el prat zijn. Kan opstappen bij Europa Fira of Bellvitge. Lees nergens tijden en opstapplaatsen.

Pepijn
Geplaatst op:2009-02-24 05:45:28

Hallo, Wij gaan begin maart naar Barcelona (eerste keer) en willen vanaf het vliegveld El Prat naar ons hotel. Dat ligt niet ver van het "Parc De La Ciutadella". Hoe daar op de beste manier naar toe, en hoe later terug naar het vliegveld ? Bedankt !!!!

marleen vervoort
Geplaatst op:2009-04-13 10:40:37

Hallo, Kan er mij aub iemand helpen voor het volgende.Volgende week woensdag vertrekken wij naar Bacelona.we zouden graag met de trein (of metro)naar ons hotel Oasis willen rijden vanaf de luchthaven.Weet er iemand hoe we dat juist moeten doen?

Joyce
Geplaatst op:2009-04-27 15:20:05

Hallo! Leuke site. Waar worden er leuke flamengoshows gegeven en kan ik dat van tevoren reserveren? Bedankt alvast.

marjan
Geplaatst op:2009-04-28 11:06:22

Als je op El Prat (Barcelona) aankomt met het vliegtuig en naar een hotel in Esplugas wil. Hoe kun je dan het beste reizen? Eerst van het vliegveld naar Sants en dan met de metro naar Esplugas of is er ook een rechtstreekse verbining tussen het vliegveld en Esplugas? Alvast bedankt.

dorien
Geplaatst op:2009-05-01 13:27:05

marjan, wij zaten ook in esplugas: met de trein naar station sants, met de metro 3 naar maria christina en dan de tram naar esplugues. allemaal op 1 kaartje.

mariejose
Geplaatst op:2009-05-24 10:32:54

Hallo, Ik wil graag iets weten over de bus van Barcelona naar Girona, ons vliegtuig vertrekt om 06.50 om 06.00 inchekken redden we dat met de bus zo vroeg ? gaat er een bus voor 05.00 of beter dan in Girona overnachten en op safe spelen alvast bedankt ps onze eerste keer naar Barcelona met dochter

Erik
Geplaatst op:2009-06-02 03:58:58

@mariejose. Als je met Ryanair op girona vliegt zijn er voor alle vluchten bussen vanuit Barcelona geregeld. Voor de vroege vluchten betekent dat inderdaad dat je ergens midden in de nacht vertrekt met de bus. Informatie over de bussen terug krijg je als je de bus van Girona naar Barcelona neemt.

Lisenka
Geplaatst op:2009-08-08 17:03:43

Voor Erik, Graag zou ik van je willen weten hoe ik vanaf vliegveld Barcelona naar Passeig de Gracia kom? En terug vliegen we 's avonds ... wat doen we met onze bagage als we 's morgens al moeten uitchecken ??? Alvast bedankt voor je supersnelle reactie :)

essie
Geplaatst op:2009-08-11 08:33:31

Hallo, ik zou graag willen weten hoe ik van de airport bcn naar de rambla del raval kom verblijf in hotel Barcelo Raval.welke verbinding is het snelst en welke metro lijn moet ik dan nemen. alvast bedankt!!!

martijn
Geplaatst op:2009-08-21 08:40:52

Met de Aerobus is het hartstikke goed te doen naar het centrum. De prijs van het kaartje is omhoog gegaan naar 4,25 euro.

L. van Slimming
Geplaatst op:2009-08-24 12:47:33

Hallo, ik zou graag weten hoe ik het beste vanaf het vliegveld met de trein naar hotel Glories,C/ Padilla 173 in Barcelona kan komen en wat hier ong. de kosten van zijn. Alvast bedankt, Leo van Slimming

Lobke
Geplaatst op:2009-08-31 02:13:34

Hallo, Ik heb een vraag welke trein of metro moet ik pakken van vliegveld barcelona naar het Ramblas (Hotel Husa International)en moet ik overstappen? zo ja waar. Wat kan ik het beste doen, ben er verder nog niet bekend. Alvast bedankt.

Ton
Geplaatst op:2009-09-07 09:07:04

Kan iemand mij vertellen hoe we voordelig van het vliegveld naar Glories (winkelcentrum). We moeten naar hotel Silken Diagonal.

monique
Geplaatst op:2009-09-23 03:37:48

wie kan mij vertellen hoe ik van vliegveld Reus het beste en goedkoopste naar barcelona centrum kom?

C.van Loon
Geplaatst op:2009-11-02 09:22:59

Ik kom rond 10 uur aan op vliegveld, wil via centrum naar I.M.O oogkliniek waar ik om 17 uur moet zijn...Kan iemand mij helpen qua afstand en tijd ?

Dilan
Geplaatst op:2009-12-13 18:54:20

Halllo, Kan iemand mij vertellen hoe ik voordelig van het vliegveld naar Ramblas kan gaan. Ik moet naar het hotel Huso Oriente het is een historisch hotel. Kan iemand mijn misschien helpen? Alvast bedankt...

Tamara
Geplaatst op:2010-05-11 15:08:41

Wij vliegen op vliegveld Gerona en willen graag naar camping La Ballena Alegre (Costa Brava). Weet iemnd hoe je daar met het openbaar vervoer kan komen?

Veerle
Geplaatst op:2010-06-20 16:41:48

Hallo, kan iemand mij alsjeblieft vertellen hoe ik snachts van Barcelona naar vliegveld Girona kom? Mijn vlucht vertrekt namelijk al om 06.30 's ochtends en ik kan nergens vinden hoe ik op tijd op het vliegveld kan zijn.. help!

Veerle
Geplaatst op:2010-06-20 16:42:40

het gaat trouwens om de 1e juli. En ik moet dus al rond 05.00 uur op het vliegveld zijn..

Inge
Geplaatst op:2010-09-07 13:31:25

Hallo, ik en mijn vriend gaan in de herfstvakantie naar Malgrat de Mar, Hotel Luna Park. We komen eind van de ochtend aan op vliegveld Reuze (Barcelona), maar we weten niet hoe we van het vliegveld in Malgrat de Mar of nog beter gezegd bij Hotel Luna Park moeten komen, kan iemand ons hiermee helpen?

liesbeth merle
Geplaatst op:2011-01-11 08:03:23

Hoe kan ik het snelst vanaf het vliegveld barcelona naar de hanen komen naar het cruiseschip 'norwegian jade'? Bedankt

saba
Geplaatst op:2011-01-27 19:08:31

Hoi Eric ,ik ga dit weekend naar barcelona wat moet ik nemen om naar ibis barcelona pza glories 22 te gaan alvast bedankt.

evelien
Geplaatst op:2011-02-05 10:34:45

ga 14 maart naar hotel oasis in barcelona hoe kom ik het beste in dat hotel met het vervoer vanaf luchthaven?ligt in de wijk ribera

otmar06
Geplaatst op:2011-02-11 01:04:02

Ik wil van Barcalona airport naar lloret de mar. Wie kan mij uitleggen hoe ik daar kom? Met Dank....

lilianne
Geplaatst op:2011-02-11 06:22:54

wij willen naar Barcelona vanuit luchthaven girona. komen aan 15.25h.welk is het beste vervoer wat prijs en gemak betreft?terug van barc. naar gir. voor vlucht om 10.55h...?

Anke
Geplaatst op:2011-04-22 08:45:13

hoi allemaal...wij willen graag op 26 april van vliegveld Barcelona met de aerobus naar centrum. Ons hotel is Nuevo Triunfo(C/Babanes) welke halte moeten we uitstappen? Thkx

Tjam
Geplaatst op:2011-04-28 10:49:46

Kun je de 4Dies kaart ook gebruiken voor de trein vanuit vliegveld BCN naar het centrum van Barcelona? En is deze op het vliegveld te verkrijgen of kun je alleen de T-10 ticket gebruiken?

marisca
Geplaatst op:2011-05-03 14:06:11

hoi ik ga met het vliegtuig naar barcelona maar moet naar lloret da mar hoe kom ik daar het snelste en wat kost het ik kan nergens de juiste info vinden wie kan mij helpen

Marco
Geplaatst op:2011-05-16 05:35:49

Ik kom 06-06 aan op het vliegveld van Barcelona om 08.20 uur ...Mijn vraag is of er bekend is welk trein/spoor je moet hebben om de recht streekse verbinding naar Blanes te pakken. Hoeveel kost dit en welke tijden vertekken de treinen op airport Barcelona????? Dank je wel

Marco
Geplaatst op:2011-05-16 05:36:12

Ik kom 06-06 aan op het vliegveld van Barcelona om 08.20 uur ...Mijn vraag is of er bekend is welk trein/spoor je moet hebben om de recht streekse verbinding naar Blanes te pakken. Hoeveel kost dit en welke tijden vertekken de treinen op airport Barcelona????? Dank je wel

Benno van Hemert
Geplaatst op:2011-08-01 08:47:06

Wij landen 6-8 op Barcelona en moeten naar Argeles Sur Mer(Fr). Hoe kunnen we dit het beste en snelste doen met openbaar vervoer??

Delano
Geplaatst op:2011-09-24 05:21:56

Hoi, Is het mogelijk om vanaf el prat(barcalona) rechtstreeks naar lorret de mar te gaan, of is het beter om vanaf het vliegveld van el prat naar girona te gaan en vanaf daar naar lloret? Weten jullie toevallig ook de prijs? Bedankt!

Peter
Geplaatst op:2011-10-02 20:21:55

Hallo, we gaan deze week naar de Gotische wijk in Barcelona. Als we de Aerobus nemen vanaf El Prat, waar moeten we er dan uit c.q. overstappen? Alvast bedankt voor je reactie.

chantal
Geplaatst op:2011-10-07 06:01:47

Wij gaan morgen naar Barcelona en landen om 14.25. Nou hebben we een appartement op de ramblas. Wat is het advies op daar zo snel mogelijk te komen?

Victor Fauville
Geplaatst op:2011-11-28 09:01:25

Kan men het ticket voor de Aerobus op de vlieghaven komen, of op de bus ?

Wendy
Geplaatst op:2012-01-04 05:27:53

Barcelona Girona ligt 110 km van Barcelona centrum af. En Barcelona Reus? Of is dat HET vliegveld van Barcelona???

Caranza
Geplaatst op:2012-01-06 08:59:11

Vanaf Barcelona airport neem je de bus T2 (5,30 p.p.) naar Placa Catalunya. Daar aangekomen de metro T3 richting de universiteit, uitstappen bij de 2e halte 'Draganas' (je bent nu bij het einde van La Rambla). Neem de shuttle bus naar de cruise terminal (anders ca. 2,5 km lopen).

bietje
Geplaatst op:2012-02-24 07:22:03

Wij hebben een huurauto geboekt,is er gemakkelijk en betaalbare parking te vinden in Barcelona stad,of is het beter om terug tot op het vliegveld te rijden en vanaf daar met trein of bus naar de stad te rijden?? Wat met de aerobic, mag iedereen die gebruiken ? hoela zijn de laatste bussen dan terug naar het vliegveld ? Weet iemand hier antwoorden op ?, dank u !

sofie
Geplaatst op:2012-02-28 10:17:10

weet iemand hoe je van barcelona naar salou kunt gaan

TrompEd
Geplaatst op:2012-03-21 04:07:55

Zopas terug uit Barca, Cornellà. De enige verbinding hiermee vanuit airport is de taxi, kost +- 25€. Wij (4 pers)namen elke dag de metro met 10rittenticket 9,75€. Let op de laatste dag meenden we uit te sparen door eenmalige tickets te kopen a 2€. Maar deze metrotickets zijn hiermee niet geldig op de railroadlijnen (in tegenstelling met 10 rittenkaart.Dus bij overstappen terug een nieuw biljet kopen. Samen 12€!

Lein
Geplaatst op:2012-05-08 08:45:52

Ik ga binnenkort na Barca en zou graag een goede tip willen hebben hoe ik van het vliegveld Barcalona snel in mijn hotel Hesperia Metropole kan komen en vice versa. Alvast bedankt voor de reacties!

Johan
Geplaatst op:2012-06-06 04:24:56

Wij moeten naar Tarragona en komen aan op T2 Barcelona airport. Moet je een losse ticket kopen om naar Sants te reizen of kan je gelijk op de airport je ticket kopen naar Tarragona? Ik hoop op nuttige informatie. alvast bedankt

Olga
Geplaatst op:2013-03-17 14:34:32

Hallo wij hebben een hotel in Sabadell hoe komen wij het snelste vanaf vliegveld Barcelona daar en welke trein moeten we hebben.

Sander
Geplaatst op:2013-08-06 17:13:03

Hoi, ik wil in november met mijn vriendin naar Sabadell. We zitten in hotel Urpi. Op welke luchthaven kan ik het best aankomen en hoe kan ik het goedkoopst bij het hotel komen en wat zijn de kosten ongeveer hiervoor?

only for 5 dollars
Geplaatst op:2013-09-12 10:52:44

pFcylN Appreciate you sharing, great blog article.Much thanks again. Want more.

link building team
Geplaatst op:2013-10-16 05:21:08

pWh6RM Really enjoyed this article.Really looking forward to read more. Really Great.

awesome things!
Geplaatst op:2014-01-08 22:22:10

V7XEss Enjoyed every bit of your post.Really looking forward to read more.

nice site here
Geplaatst op:2014-01-17 01:15:57

s8ye0b A big thank you for your article.Really thank you!

awesome things!
Geplaatst op:2014-01-31 11:15:24

c9OugA This is one awesome blog post.Much thanks again. Great.

1
Geplaatst op:2014-03-18 09:35:05

1

1
Geplaatst op:2014-03-20 03:51:04

1

nice seo guys
Geplaatst op:2014-03-22 08:39:05

xVyzan I really liked your blog article.Much thanks again. Want more.

1
Geplaatst op:2014-03-24 06:52:23

1

best prices
Geplaatst op:2014-04-01 07:18:14

Uxi4Ih Wow, great blog post.Really looking forward to read more. Want more.

1
Geplaatst op:2014-04-06 11:49:25

1

nice seo guys
Geplaatst op:2014-05-12 02:44:36

NAe7vc Enjoyed every bit of your article post. Keep writing.

1
Geplaatst op:2014-05-14 11:47:46

1

seo company
Geplaatst op:2014-06-04 15:59:06

CKhhsK Hey, thanks for the blog.Thanks Again. Much obliged.

1
Geplaatst op:2014-06-15 21:17:40

1

cheap seo services
Geplaatst op:2014-06-19 06:04:27

vGd0aS I am so grateful for your article post.Much thanks again. Great.

nice penalty removal
Geplaatst op:2014-07-03 16:22:16

rU5Fsp Thank you for your blog post. Will read on...

link building
Geplaatst op:2014-07-17 00:21:27

3jgmcY Im thankful for the blog post.Really thank you! Cool.

link building
Geplaatst op:2014-07-17 09:18:16

appV2u Very neat blog article.

high quality backlinks
Geplaatst op:2014-07-18 11:35:22

ujZT0j Thanks-a-mundo for the post. Much obliged.

cheap backlinks
Geplaatst op:2014-07-18 18:21:28

Jzx3h2 Great, thanks for sharing this article post.Really looking forward to read more. Really Great.

Work from home|network marketing secrets
Geplaatst op:2014-07-24 02:00:05

I value the blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

ventilatorturbin
Geplaatst op:2014-07-24 02:37:01

Great blog post. Want more.

pool services Tucson|pool cleaners Tucso
Geplaatst op:2014-07-24 03:05:31

I loved your article post. Great.

bulk sms marketing uae
Geplaatst op:2014-07-24 03:48:03

Thank you ever so for you blog post.Really thank you! Cool.

agen poker online
Geplaatst op:2014-07-24 04:05:15

Im obliged for the blog article.Really thank you!

traffic
Geplaatst op:2014-07-24 04:58:28

Awesome blog article.

bitcoin
Geplaatst op:2014-07-24 05:06:18

Enjoyed every bit of your article. Fantastic.

online income
Geplaatst op:2014-07-24 06:09:18

Say, you got a nice blog post. Much obliged.

Article Marketing
Geplaatst op:2014-07-24 06:11:12

I truly appreciate this post.Really looking forward to read more. Cool.

on the market
Geplaatst op:2014-07-24 07:11:30

Fantastic post.Really looking forward to read more. Will read on...

Content Filtering
Geplaatst op:2014-07-24 07:17:51

Thanks so much for the post.Much thanks again. Really Great.

Viral
Geplaatst op:2014-07-24 08:15:03

Enjoyed every bit of your post.Thanks Again. Will read on...

click this
Geplaatst op:2014-07-24 08:27:34

Great, thanks for sharing this article post. Much obliged.

vps hosting
Geplaatst op:2014-07-24 09:15:38

Appreciate you sharing, great blog article. Cool.

tomorrowland attendance venue
Geplaatst op:2014-07-24 09:35:27

I think this is a real great article.Much thanks again. Keep writing.

Online Money Making Opportunities
Geplaatst op:2014-07-24 10:17:53

Muchos Gracias for your blog post.Much thanks again. Awesome.

M88
Geplaatst op:2014-07-25 00:11:20

Very neat article.Really looking forward to read more. Really Great.

Paris Offshore
Geplaatst op:2014-07-25 03:13:30

wow, awesome blog.Really thank you! Really Great.

best mortgage rate
Geplaatst op:2014-07-26 03:02:31

Very good blog post.Much thanks again. Much obliged.

online money making start
Geplaatst op:2014-07-26 03:20:27

This is one awesome post. Want more.

classes
Geplaatst op:2014-07-26 04:08:57

Wow, great blog article. Want more.

Earning Money From Home Online
Geplaatst op:2014-07-26 04:28:24

wow, awesome blog.Thanks Again. Want more.

ways to make extra money from home 2014
Geplaatst op:2014-07-26 04:33:12

Major thankies for the article.Thanks Again. Much obliged.

latest celeb fashion
Geplaatst op:2014-07-26 05:20:35

Hey, thanks for the blog.Thanks Again. Really Cool.

العاب 
Geplaatst op:2014-07-26 05:47:37

Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Much thanks again. Much obliged.

T Shirts Givenchy
Geplaatst op:2014-07-26 06:24:53

Really enjoyed this blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

العاب 
Geplaatst op:2014-07-26 07:02:59

Thank you for your blog.Much thanks again.

Best Ways To Make Money Online
Geplaatst op:2014-07-26 07:14:56

Very neat post.Much thanks again. Really Cool.

IGF-1 LR3
Geplaatst op:2014-07-26 07:34:54

Thanks again for the blog article. Want more.

العاب 
Geplaatst op:2014-07-26 08:17:08

Thanks-a-mundo for the blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

Money Making Online UK
Geplaatst op:2014-07-26 08:39:25

I value the post.Thanks Again. Want more.

Real Money Making Online
Geplaatst op:2014-07-26 09:29:51

Really enjoyed this blog post.Really thank you! Fantastic.

Making Money Easy Online
Geplaatst op:2014-07-26 09:47:47

Thanks so much for the post.Really thank you! Will read on...

grow boxes
Geplaatst op:2014-07-26 09:59:52

Muchos Gracias for your post.Really looking forward to read more. Will read on...

DMAE
Geplaatst op:2014-07-26 10:46:27

Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Thanks Again. Will read on...

1 din dvd
Geplaatst op:2014-07-26 10:58:52

Major thanks for the article.Thanks Again. Will read on...

五月二冬
Geplaatst op:2014-07-26 11:58:47

Major thankies for the article.Really thank you! Great.

Online Game
Geplaatst op:2014-07-26 12:10:27

Major thanks for the post.Really thank you! Really Cool.

ingreso cybernetico alfredo
Geplaatst op:2014-07-26 12:47:37

I really enjoy the post.Really thank you! Really Cool.

seo canada
Geplaatst op:2014-07-26 13:13:51

Thanks a lot for the blog.Really thank you! Keep writing.

tennis
Geplaatst op:2014-07-26 13:21:26

I truly appreciate this article.Thanks Again. Keep writing.

wifi hacking
Geplaatst op:2014-07-26 15:38:12

I cannot thank you enough for the blog post. Really Cool.

PNR Status
Geplaatst op:2014-07-26 18:16:34

Appreciate you sharing, great article post.Really thank you! Want more.

العاب 
Geplaatst op:2014-07-26 18:27:36

I cannot thank you enough for the article post.Really thank you!

http://www.youtube.com/watch?v=HLCxWnJAR
Geplaatst op:2014-07-26 19:28:49

Looking forward to reading more. Great blog. Great.

cruise bali
Geplaatst op:2014-07-26 21:22:49

Thanks for sharing, this is a fantastic article post. Keep writing.

promotional
Geplaatst op:2014-07-27 00:15:36

I appreciate you sharing this article.Much thanks again. Awesome.

How To Earn Money Online At Home
Geplaatst op:2014-07-27 03:08:19

Say, you got a nice article. Want more.

torrent
Geplaatst op:2014-07-27 06:02:29

Thanks-a-mundo for the blog article.Really looking forward to read more. Want more.

football
Geplaatst op:2014-07-28 04:06:34

Gratitude is a quality similar to electricity: it must be produced and discharged and used up in order to exist at all.

water structure
Geplaatst op:2014-07-28 07:34:19

I really liked your blog.Much thanks again. Great.

work from home
Geplaatst op:2014-07-28 07:39:09

Looking forward to reading more. Great article. Fantastic.

how to remove fluoride from water
Geplaatst op:2014-07-28 08:48:24

Really appreciate you sharing this blog.Really thank you! Will read on...

international mobile roaming
Geplaatst op:2014-07-28 09:41:00

Very good article post.Thanks Again. Awesome.

philadelphia truck accident attorney
Geplaatst op:2014-07-28 10:02:04

Really appreciate you sharing this post. Will read on...

bitcoin artikel deutsch
Geplaatst op:2014-07-28 10:54:54

I cannot thank you enough for the article.Really thank you! Keep writing.

earn money online website
Geplaatst op:2014-07-28 11:19:53

Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.

Celebrity Earnings
Geplaatst op:2014-07-28 12:14:11

A big thank you for your post.Much thanks again. Cool.

purchase phen375
Geplaatst op:2014-07-28 12:32:41

Fantastic blog post.Really looking forward to read more. Will read on...

submit infographic
Geplaatst op:2014-07-28 13:30:41

Great, thanks for sharing this blog article.Really thank you! Really Cool.

Belly Fat
Geplaatst op:2014-07-28 13:46:42

I loved your blog post.Thanks Again. Will read on...

best summer clothes
Geplaatst op:2014-07-28 14:47:05

Very informative article.Really looking forward to read more. Really Cool.

Recommended on Dr Oz
Geplaatst op:2014-07-28 15:04:31

I am so grateful for your article. Cool.

Emergency home care
Geplaatst op:2014-07-28 16:02:51

A big thank you for your blog post.

wheel refinishing
Geplaatst op:2014-07-28 17:22:16

Great, thanks for sharing this blog.Really looking forward to read more.

online
Geplaatst op:2014-07-28 18:35:08

Great blog.Thanks Again. Awesome.

New York Collages Ranking
Geplaatst op:2014-07-29 07:28:11

Thanks-a-mundo for the blog.Really thank you! Really Great.

corsets
Geplaatst op:2014-07-30 05:55:48

Wow, great post. Much obliged.

Alzheimer home care
Geplaatst op:2014-07-30 07:31:27

Fantastic blog.Much thanks again. Much obliged.

South West artists
Geplaatst op:2014-07-31 04:05:08

I appreciate you sharing this article post. Will read on...

money for opinion
Geplaatst op:2014-07-31 05:20:56

Great article.Really thank you! Really Great.

full movies
Geplaatst op:2014-07-31 05:30:44

Very good post.Thanks Again. Really Cool.

cheap crossbow
Geplaatst op:2014-07-31 05:34:53

Wow, great blog.Really looking forward to read more. Will read on...

Hip-Hop Music
Geplaatst op:2014-07-31 06:55:12

Thanks-a-mundo for the blog.Much thanks again. Really Great.

natural cancer cures
Geplaatst op:2014-07-31 06:55:51

A round of applause for your article post.Really thank you! Want more.

descargar juegos android gratis
Geplaatst op:2014-07-31 08:16:48

Awesome blog.Really thank you!

hardware
Geplaatst op:2014-07-31 08:18:46

I am so grateful for your blog post.Thanks Again.

samsung screen repair liverpool
Geplaatst op:2014-07-31 08:19:24

Thanks-a-mundo for the post.Really looking forward to read more. Want more.

survey|sites|pay|paid|opinion|surveys|wa
Geplaatst op:2014-07-31 09:35:03

Hey, thanks for the post.Much thanks again. Want more.

what is idlecrawler.exe
Geplaatst op:2014-07-31 09:45:43

Im thankful for the blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

webmaster help
Geplaatst op:2014-07-31 10:55:55

I appreciate you sharing this blog post.Much thanks again. Great.

3D Animation Design
Geplaatst op:2014-07-31 11:01:11

Fantastic blog post.Much thanks again. Great.

Call SBC Global
Geplaatst op:2014-07-31 12:16:31

Very informative article post.Really thank you! Will read on...

certified pre-owned cars
Geplaatst op:2014-07-31 12:20:42

Im obliged for the post. Great.

live earth
Geplaatst op:2014-07-31 13:31:59

I cannot thank you enough for the blog.Really looking forward to read more. Keep writing.

best commercial real estate blog
Geplaatst op:2014-07-31 13:35:58

Major thanks for the blog post.Thanks Again. Really Cool.

plus size summer wedding dresses
Geplaatst op:2014-07-31 13:38:53

I think this is a real great blog.Thanks Again. Much obliged.

photo satellite
Geplaatst op:2014-07-31 13:47:00

I truly appreciate this blog. Keep writing.

cara bermain poker online
Geplaatst op:2014-07-31 14:51:05

Very neat blog.Thanks Again. Really Cool.

boston's best basement finishing compani
Geplaatst op:2014-07-31 15:02:14

Muchos Gracias for your blog article.Thanks Again. Awesome.

healthy eating
Geplaatst op:2014-07-31 19:27:37

I value the blog.Really looking forward to read more. Will read on...

desperate to lose weight quickly
Geplaatst op:2014-07-31 20:00:19

Awesome post.Much thanks again.

Christmas gifts
Geplaatst op:2014-08-01 02:02:26

I am so grateful for your blog article.Thanks Again. Awesome.

career coaching
Geplaatst op:2014-08-01 03:26:11

I loved your blog.Really thank you! Awesome.

Mentoring Online
Geplaatst op:2014-08-01 03:53:14

Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really thank you! Cool.

members
Geplaatst op:2014-08-01 04:44:18

Thanks for sharing, this is a fantastic post.Much thanks again. Will read on...

crorkz matz
Geplaatst op:2014-08-01 04:50:24

Rgtrjs Really enjoyed this post.Really looking forward to read more. Much obliged.

Brazil dating
Geplaatst op:2014-08-01 06:07:35

Major thanks for the blog post.Really looking forward to read more. Really Great.

The.Expendables.3.2014.HDRip.XviD.AC3-iF
Geplaatst op:2014-08-01 06:57:25

Thanks so much for the article.Really thank you! Fantastic.

forsinket fly kompensation
Geplaatst op:2014-08-01 07:31:27

I really like and appreciate your blog article.

Cayman Islands liquidation services
Geplaatst op:2014-08-01 09:00:32

Very neat blog article.Thanks Again. Much obliged.

agen togel
Geplaatst op:2014-08-01 10:01:09

I think this is a real great blog.Really thank you! Cool.

eating penis
Geplaatst op:2014-08-01 10:20:41

Hey, thanks for the blog post. Fantastic.

boligindretning
Geplaatst op:2014-08-01 11:39:38

I really enjoy the blog article.Really looking forward to read more. Cool.

bbq grills lewisville
Geplaatst op:2014-08-01 12:59:44

I value the post.Really thank you!

Cheap Marketing
Geplaatst op:2014-08-01 13:04:59

A big thank you for your post.Really thank you! Really Great.

seo portland oregon
Geplaatst op:2014-08-01 14:23:41

This is one awesome article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

electric bike
Geplaatst op:2014-08-01 15:46:19

This is one awesome blog. Keep writing.

65 year old medicare plans
Geplaatst op:2014-08-01 16:17:40

wow, awesome blog article.Much thanks again. Keep writing.

laptop
Geplaatst op:2014-08-01 17:02:51

Thanks for the blog post.Thanks Again. Much obliged.

juegos de cocina
Geplaatst op:2014-08-01 19:25:46

Very neat post.Really thank you! Keep writing.

hair mask reviews
Geplaatst op:2014-08-01 22:28:23

Im thankful for the article.Really looking forward to read more. Really Great.

agen judi bola
Geplaatst op:2014-08-02 01:27:39

I think this is a real great blog post.Thanks Again. Will read on...

http://www.bellenews.com
Geplaatst op:2014-08-02 02:49:02

Thanks a lot for the post.Really looking forward to read more. Great.

emotion
Geplaatst op:2014-08-02 04:08:31

I am so grateful for your article.Really looking forward to read more. Keep writing.

blackhat seo
Geplaatst op:2014-08-02 04:33:11

Thanks so much for the post.Really looking forward to read more. Awesome.

Online Game
Geplaatst op:2014-08-02 05:28:22

Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Thanks Again. Really Cool.

Key to Markets forex broker
Geplaatst op:2014-08-02 06:47:42

Very neat blog post.Thanks Again.

indicator
Geplaatst op:2014-08-02 07:42:50

Thanks a lot for the blog post.Much thanks again. Really Cool.

How Do I Make Money Online
Geplaatst op:2014-08-02 08:06:39

I loved your article post.Really thank you! Will read on...

Hip Hop Samples
Geplaatst op:2014-08-02 09:27:21

Fantastic blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

black people meet
Geplaatst op:2014-08-02 10:45:18

I think this is a real great article post. Fantastic.

Interior Design
Geplaatst op:2014-08-02 12:09:14

I think this is a real great article post.Really thank you! Want more.

does meladerm work on dark skin
Geplaatst op:2014-08-02 13:30:12

Looking forward to reading more. Great blog article.Much thanks again. Great.

electric bike
Geplaatst op:2014-08-02 14:24:21

I loved your article post.Much thanks again. Really Great.

VLF metal detector
Geplaatst op:2014-08-02 14:52:52

Thanks-a-mundo for the post.Really thank you! Cool.

bail bondsman san antonio
Geplaatst op:2014-08-02 16:08:23

Really appreciate you sharing this article post.Thanks Again. Keep writing.

Plymouth Home inspections
Geplaatst op:2014-08-02 17:29:57

Thank you ever so for you article.Really looking forward to read more. Much obliged.

voyance gratuite
Geplaatst op:2014-08-02 17:35:59

Fantastic blog.Really looking forward to read more. Want more.

Honolulu Hi lasik eye surgery
Geplaatst op:2014-08-02 18:52:49

This is one awesome post.Much thanks again. Awesome.

acai berry pure max
Geplaatst op:2014-08-02 20:32:01

Very good blog post.Really thank you! Great.

prizes
Geplaatst op:2014-08-02 23:36:03

Really informative post.Really thank you! Really Great.

Expert Advisor
Geplaatst op:2014-08-03 02:38:59

Thank you ever so for you blog.Really thank you! Will read on...

running calf sleeves
Geplaatst op:2014-08-03 03:37:22

Great blog post.Thanks Again. Cool.

bedwetting alarms for children
Geplaatst op:2014-08-03 05:01:10

Very informative article.Much thanks again. Really Cool.

Allergy Remedies
Geplaatst op:2014-08-03 05:47:52

Im obliged for the blog article.Much thanks again. Cool.

Home Remedies For Allergies
Geplaatst op:2014-08-03 08:55:46

Say, you got a nice article post. Fantastic.

Forex Trading Systems
Geplaatst op:2014-08-03 09:13:50

Muchos Gracias for your post.Really thank you! Really Great.

pr9 backlink
Geplaatst op:2014-08-03 11:30:30

Very good blog article.Really thank you! Great.

Back Pain Treatment
Geplaatst op:2014-08-03 12:03:04

Im thankful for the blog.Much thanks again. Cool.

health benefits of cinnamon
Geplaatst op:2014-08-03 15:09:15

Enjoyed every bit of your blog.Really thank you! Great.

tampa ac repair
Geplaatst op:2014-08-03 18:11:56

I cannot thank you enough for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

website creation
Geplaatst op:2014-08-03 23:52:34

I cannot thank you enough for the blog.Thanks Again. Want more.

web design
Geplaatst op:2014-08-04 00:25:33

Very good blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

where can I purchase visalus
Geplaatst op:2014-08-04 02:17:29

Very good article post.Thanks Again. Much obliged.

Online Game
Geplaatst op:2014-08-04 04:50:41

A round of applause for your article.Really looking forward to read more. Will read on...

Valet Parking new jersey
Geplaatst op:2014-08-04 06:35:39

Very neat article post.Really looking forward to read more. Awesome.

download the expendables 3 movie
Geplaatst op:2014-08-04 07:23:43

I really enjoy the article.Much thanks again. Really Great.

ma's basement finishing
Geplaatst op:2014-08-04 08:00:35

I appreciate you sharing this blog. Keep writing.

Taxbot Prep
Geplaatst op:2014-08-04 09:23:29

Very good blog.Really thank you! Really Great.

Orioles
Geplaatst op:2014-08-04 10:21:17

I really enjoy the blog post.Thanks Again. Will read on...

herbal supplements
Geplaatst op:2014-08-04 11:10:46

Very neat post.Thanks Again. Much obliged.

iherb coupons
Geplaatst op:2014-08-04 12:32:52

Major thankies for the blog.Thanks Again. Fantastic.

hair extensions liverpool
Geplaatst op:2014-08-04 13:54:56

Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Thanks Again. Awesome.

mobile hair extensions sydney
Geplaatst op:2014-08-04 15:15:59

Thanks for the blog.Much thanks again. Fantastic.

bath resurfacing
Geplaatst op:2014-08-04 16:38:47

Really enjoyed this blog post. Great.

bathroom repairs
Geplaatst op:2014-08-04 18:01:30

Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more.

led downlights
Geplaatst op:2014-08-04 19:26:01

Really appreciate you sharing this article.Thanks Again.

led downlight
Geplaatst op:2014-08-04 20:50:49

Really informative blog article.Really thank you! Really Cool.

mr16 led bulb
Geplaatst op:2014-08-04 22:13:53

I appreciate you sharing this post.Thanks Again. Really Cool.

mr16 bulb
Geplaatst op:2014-08-04 23:39:42

Looking forward to reading more. Great post.Really looking forward to read more. Much obliged.

sydney photographic workshops
Geplaatst op:2014-08-05 01:07:06

Great article post. Awesome.

photography workshops
Geplaatst op:2014-08-05 02:32:36

Major thankies for the article. Really Great.

digital door lock
Geplaatst op:2014-08-05 03:54:50

I really enjoy the article post.Thanks Again.

door lock keyless
Geplaatst op:2014-08-05 05:24:58

I value the post. Really Cool.

finished basement ideas in massachusetts
Geplaatst op:2014-08-05 06:41:35

I am so grateful for your blog article.Really thank you! Really Cool.

first row sports streaming
Geplaatst op:2014-08-05 08:02:49

Hey, thanks for the article.Really looking forward to read more. Great.

printable sunday coupons free
Geplaatst op:2014-08-05 09:26:55

Thanks a lot for the blog article.Thanks Again. Really Cool.

toilet paper coupons online
Geplaatst op:2014-08-05 10:50:14

Thanks a lot for the article.Really thank you! Really Cool.

Cheat Clash of Clans
Geplaatst op:2014-08-05 12:11:44

I think this is a real great article post.Thanks Again. Much obliged.

quilted northern coupons
Geplaatst op:2014-08-05 13:31:06

Im thankful for the article.Thanks Again. Want more.

printable laundry coupons 2013
Geplaatst op:2014-08-05 16:18:03

I really liked your post.Really thank you! Will read on...

Inbox Blueprint
Geplaatst op:2014-08-05 17:37:18

Appreciate you sharing, great post.Much thanks again. Really Cool.

large nipples fuck gifs
Geplaatst op:2014-08-05 18:56:19

Hey, thanks for the blog article.Thanks Again.

Interviews
Geplaatst op:2014-08-05 20:20:19

Major thankies for the article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

Business Coaching
Geplaatst op:2014-08-06 05:47:50

Hey, thanks for the post.Really looking forward to read more. Will read on...

software outsourcing company
Geplaatst op:2014-08-06 07:15:37

I am so grateful for your article.Much thanks again. Fantastic.

Coaching
Geplaatst op:2014-08-06 08:39:33

Really enjoyed this post.Really thank you! Great.

home business opportunity
Geplaatst op:2014-08-06 10:04:29

Im grateful for the blog post.Much thanks again. Fantastic.

free SEO
Geplaatst op:2014-08-06 13:58:15

Really enjoyed this article.Thanks Again. Cool.

Martial Arts Orange County
Geplaatst op:2014-08-07 03:35:51

Thanks again for the post.Thanks Again. Will read on...

How To Earn Extra Money From Home Part T
Geplaatst op:2014-08-07 03:47:52

I am so grateful for your blog. Want more.

osmaniye evden eve nakliyat
Geplaatst op:2014-08-07 06:33:49

I am so grateful for your article.Really looking forward to read more. Fantastic.

shirt
Geplaatst op:2014-08-07 06:39:53

I really liked your article.Thanks Again. Great.

chrome
Geplaatst op:2014-08-07 07:53:47

Looking forward to reading more. Great blog article. Keep writing.

organik hit
Geplaatst op:2014-08-07 09:17:43

Major thanks for the blog.Much thanks again. Really Great.

jasaseojakartaindonesia.blogspot.com
Geplaatst op:2014-08-07 09:40:44

Great, thanks for sharing this post.Thanks Again. Really Cool.

disability attorney
Geplaatst op:2014-08-07 10:38:15

Im obliged for the blog.Really thank you! Great.

Nevada Social Security lawyer
Geplaatst op:2014-08-07 12:01:17

Really informative blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.

Concentration Pills
Geplaatst op:2014-08-07 12:54:18

Really enjoyed this article.Thanks Again. Really Great.

disability lawyer las vegas
Geplaatst op:2014-08-07 13:27:15

I really enjoy the article.Much thanks again. Awesome.

nobis astrid parka
Geplaatst op:2014-08-07 14:47:56

A round of applause for your post.Much thanks again. Want more.

Personalised iphone 5s case
Geplaatst op:2014-08-07 16:08:34

Major thanks for the post.Really looking forward to read more. Want more.

1
Geplaatst op:2014-08-21 01:33:43

-1'

-1'
Geplaatst op:2014-08-21 01:33:45

1

1
Geplaatst op:2014-08-21 01:33:47

1

1
Geplaatst op:2014-08-21 01:33:48

1

-1'
Geplaatst op:2014-10-08 02:15:36

1

1
Geplaatst op:2014-10-08 02:15:40

1

1
Geplaatst op:2014-10-08 02:15:41

1

-1'
Geplaatst op:2014-10-20 05:40:13

1

1
Geplaatst op:2014-10-20 05:40:15

1

1
Geplaatst op:2014-10-20 05:40:16

1

1
Geplaatst op:2014-10-26 20:04:37

1

1
Geplaatst op:2014-10-26 20:04:38

1

1
Geplaatst op:2014-10-26 23:53:27

1

1
Geplaatst op:2014-11-14 09:43:26

-1'

-1'
Geplaatst op:2014-11-14 09:43:27

1

1
Geplaatst op:2014-11-14 09:43:28

1

1
Geplaatst op:2014-11-14 09:43:29

1

-1'
Geplaatst op:2014-11-26 17:07:01

1

1
Geplaatst op:2014-11-26 17:07:02

1

1
Geplaatst op:2014-11-26 17:07:02

1

diamond crorkz
Geplaatst op:2014-12-17 09:22:24

MdZ13t Enjoyed every bit of your article.Really looking forward to read more. Will read on...

crorkz backlinkz
Geplaatst op:2014-12-17 23:38:07

ao62lO I cannot thank you enough for the blog article. Cool.

Gerda
Geplaatst op:2014-12-29 12:44:29

Hallo, weet er ook iemand of je van de luchthaven Barcelona ook met de bus naar castelldefels kunt?

crorkz linkz
Geplaatst op:2015-01-15 21:14:21

mKI36k Hi there! I simply want to give a huge thumbs up for the great info you've gotten here on this post. I can be coming back to your blog for extra soon.

mark
Geplaatst op:2015-01-18 05:16:31

Hallo! Ik ga met mijn dochter van 5 op vakantie naar Pineda Del Mar (Costa Brava)en kom Zondag 12 Juli rond 19 uur aan op Airport Barcelona en wil dan met de trein naar Pineda Del Mar. Kan ik op Barcelona Airport per persoon 1 treinkaartje kopen naar Pineda del mar en waar en hoe doe je dat en waar en wat kost het per persoon? Volgens mij moet ik eerst naar station Sants om daar over te stappen naar de trein richting Pineda Del Mar. Ik hoop dat iemand mij een volledige reactie kan geven met alle antwoorden. Het is best spannend om voor het eerst met mijn dochter op vakantie te gaan en hoop ik natuurlijk en vooral voor mijn dochter dat dit soepel verloopt. Alvast bedankt voor uw antwoord!

1
Geplaatst op:2015-02-03 11:55:14

1

nice penalty removal
Geplaatst op:2015-02-05 04:17:24

njpDxD You completed various good points there. I did a search on the topic and found nearly all folks will go along with with your blog.

crork work
Geplaatst op:2015-03-06 18:20:32

DX2JYK It's really a great and useful piece of information. I'm glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

crork mattew
Geplaatst op:2015-03-07 01:07:54

NYsdyD I have been reading out some of your posts and i can state clever stuff. I will definitely bookmark your blog.

1
Geplaatst op:2015-03-18 13:05:24

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-03-18 13:05:25

1

1
Geplaatst op:2015-03-18 13:05:26

1

1
Geplaatst op:2015-03-18 13:05:27

1

1
Geplaatst op:2015-03-22 19:06:45

1

1
Geplaatst op:2015-03-22 19:06:46

1

1
Geplaatst op:2015-04-04 07:33:52

1

1
Geplaatst op:2015-04-04 07:33:53

1

1
Geplaatst op:2015-04-29 17:49:30

1

1
Geplaatst op:2015-05-02 15:41:05

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-05-02 15:41:06

1

1
Geplaatst op:2015-05-02 15:41:07

1

1
Geplaatst op:2015-05-02 15:41:07

1

1
Geplaatst op:2015-05-02 19:16:10

1

1
Geplaatst op:2015-05-02 19:16:12

1

crorkservice on fiverr
Geplaatst op:2015-05-05 15:07:43

KDKoc3 Hi! I've been reading your weblog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Lubbock Texas! Just wanted to say keep up the great work!

crork seo
Geplaatst op:2015-05-30 07:29:49

oixHwq Wow! This blog looks exactly like my old one! It's on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!

1
Geplaatst op:2015-06-07 10:09:09

1

crorkzz catz
Geplaatst op:2015-06-08 12:41:41

WJuTI9 A big thank you for your blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

1
Geplaatst op:2015-06-17 01:11:37

1

1
Geplaatst op:2015-06-24 15:00:40

1

1
Geplaatst op:2015-06-24 15:00:41

1

seo service
Geplaatst op:2015-06-30 08:17:06

sNcu2C Very good blog.Really thank you! Awesome.

links crorkzz
Geplaatst op:2015-06-30 21:51:03

DtDo3r Fantastic blog.Much thanks again. Want more.

1
Geplaatst op:2015-07-13 07:21:57

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-07-13 07:21:58

1

1
Geplaatst op:2015-07-13 07:21:59

1

1
Geplaatst op:2015-07-13 07:21:59

1

1
Geplaatst op:2015-07-13 13:44:50

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-07-13 13:44:52

1

1
Geplaatst op:2015-07-13 13:44:53

1

1
Geplaatst op:2015-07-13 13:44:56

1

-1'
Geplaatst op:2015-08-04 01:52:43

1

1
Geplaatst op:2015-08-04 01:52:44

1

1
Geplaatst op:2015-08-04 01:52:45

1

crorkz com
Geplaatst op:2015-08-04 11:50:45

cupDt9 Wow, great blog article.Much thanks again. Want more.

-1'
Geplaatst op:2015-08-26 11:07:08

1

1
Geplaatst op:2015-08-26 11:07:08

-1'

1
Geplaatst op:2015-08-26 11:07:09

1

1
Geplaatst op:2015-08-26 11:07:10

1

crork backlinks
Geplaatst op:2015-09-03 16:11:58

X0AdEs It as hard to find educated people about this subject, however, you seem like you know what you are talking about! Thanks

-1'
Geplaatst op:2015-09-23 12:45:17

1

1
Geplaatst op:2015-09-23 12:45:18

1

1
Geplaatst op:2015-09-23 12:45:23

1

crork fiverr
Geplaatst op:2015-09-27 17:33:26

Bwv1BT I will also like to express that most individuals that find themselves without having health insurance can be students, self-employed and those that are not working.

link building
Geplaatst op:2015-09-28 06:50:51

8GrAkJ to be capable of get these phones add alone is usually to pay for

1
Geplaatst op:2015-10-11 20:39:37

1

crork fiverr
Geplaatst op:2015-10-15 21:06:25

P9GmUd Thanks for sharing, this is a fantastic post.Really thank you! Want more.

fiverr seo
Geplaatst op:2015-10-15 23:44:25

ESefSe I really like and appreciate your blog post.Really thank you! Want more.

fiverr backlinks
Geplaatst op:2015-10-16 11:17:12

yvRkdD This is one awesome article post.Really thank you! Really Great.

1
Geplaatst op:2015-10-25 08:19:40

1

1
Geplaatst op:2015-10-28 00:00:51

1

crork service
Geplaatst op:2015-11-09 06:19:02

ZToudH This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace.

crorkservice seo
Geplaatst op:2015-11-09 14:23:04

IfdwFp very good publish, i actually love this web site, carry on it

crorkservice fiverr
Geplaatst op:2015-11-28 04:20:52

wr9nO8 Your means of explaining all in this paragraph is genuinely fastidious,all can easily be real sentient of it, Gratitude a lot.

iwKeFONTuLHKlySxa
Geplaatst op:2016-01-01 00:37:53

DUdrQA

XlUrgpePOFBZuxz
Geplaatst op:2016-01-01 12:57:33

sq3kxb

cocoservice
Geplaatst op:2016-02-29 16:16:36

nnT1BK Thank you ever so for you article.Much thanks again. Really Great.

fiverr cocoservice
Geplaatst op:2016-03-31 02:36:44

A6U7Ma This is one awesome post.Thanks Again. Much obliged.

sophie fiverr
Geplaatst op:2016-04-06 05:30:52

BUxoAP Visit this I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You are wonderful! Thanks!

porn movies
Geplaatst op:2016-05-13 19:29:18

Im grateful for the blog post.Much thanks again. Awesome.

porn videos
Geplaatst op:2016-05-16 06:54:03

qFcm2d I really liked your article.Really thank you! Will read on

WilliamPem
Geplaatst op:2016-06-21 12:34:36

Very good forum post. Really Great. Piontek

pork movies
Geplaatst op:2016-07-05 13:56:30

n4Zvin We stumbled over right here by a unique web page and believed I might check issues out. I like what I see so now i am following you. Look forward to locating out about your web page for a second time.

pron master
Geplaatst op:2016-08-03 09:47:33

Pnwrgn So happy to possess located this publish.. Terrific opinions you have got here.. I enjoy you showing your perspective.. of course, analysis is paying off.

subastian
Geplaatst op:2016-11-26 14:37:02

1htraC Really good information can be found on site.

Johnd411
Geplaatst op:2016-12-05 16:25:40

Beneficial Location Hi gentleman the following transpire a number of web page link with the aim of represses information that will a person may possibly acquire positive yourselves. The Significance Verifying away from home. feekbdcbadge

Pharma51
Geplaatst op:2016-12-06 12:33:10

Hello!

Pharme418
Geplaatst op:2016-12-07 18:47:45

Hello!

Pharmg873
Geplaatst op:2016-12-09 01:45:18

Hello!

Pharme885
Geplaatst op:2016-12-10 07:40:48

Hello!

Pharmd633
Geplaatst op:2016-12-12 19:44:45

Hello!

find here
Geplaatst op:2017-01-31 20:45:22

XOoHJa Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group Supreme Group

useful source
Geplaatst op:2017-02-01 07:27:29

XS1aB8 Thanks again for the article post.Much thanks again. Much obliged.

love anal
Geplaatst op:2017-03-04 15:21:03

3rtPms Rattling clean internet site , thanks for this post.

Johnd843
Geplaatst op:2017-04-02 09:13:22

Hello, I desire to subscribe for this blog to obtain most recent updates, thus where can i do it please help. daebgkdkbeed

Pharme798
Geplaatst op:2017-04-05 13:00:15

Hello!

Pharmc952
Geplaatst op:2017-04-06 19:05:02

Hello!

Pharmd737
Geplaatst op:2017-04-09 07:21:20

Hello!

Pharme689
Geplaatst op:2017-04-10 13:24:01

Hello!

suba me
Geplaatst op:2017-05-10 12:30:52

Y6Sd27 Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you are a great author.

yopute momde
Geplaatst op:2017-09-20 08:29:42

AKVVAu Your style is so unique in comparison to other people I ave read stuff from. Thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

Reageren op dit bericht? Geef je commentaar hieronder
Naam:
E-mail:
Bericht: