bekijken doen eten drinken uitgaan slapen handig< Vorige| Home| English | Volgende Tip >

Spaans leren

In Spanje wordt Spaans gesproken. Dit is waarschijnlijk geen opzienbarend nieuws voor je. Hou er echter wel rekening mee dat Spanjaarden slechts zelden een mondje over de grens kunnen spreken. Verwacht dus zeker niet dat je in spanje overal met Engels terecht kunt.

In CataloniŽ, het gebied van Spanje waar Barcelona de hoofdstad van is is het nog een beetje ingewikkelder. Hier is de eerste taal namelijk het Catalaans, wat wezenlijk verschilt van het in heel Spanje gangbare'castellano'. Gelukkig spreken de meeste Catalanen ook 'gewoon' Spaans.

Als je jezelf verstaanbaar wilt maken in Barcelona, doe je er dus verstandig aan om jezelf de Spaanse taal eigen te maken. In Barcelona zelf zijn er veel mogelijkheden om cursussen te doen. Dat is een leuke manier om deze wereldtaal te leren. En wat je in de lessen leert kun je meteen op straat in praktijk brengen.

Misschien wel het bekendste taalinstituut om Spaans te leren in Spanje is don Quijote. Zij bieden verschillende cursussen op verschillende niveaus. Voor beginners tot gevorderden, voor studenten en professionals.

Kijk op deze pagina voor meer informatie en om meer informatie over cursussen aan te vragen.

Reacties

Steve
Wij zijn net terug uit Barcelona en hebben gemerkt dat je met een mengeling van Castilliaans (gewoon Spaans dus)en een paar woorden Catalaans al heel goed aanvaard wordt door de plaatselijke bevolking. ALs je zelf de moeite doet om je in hun taal te benaderen, doen zij ook hun best voor jou. Er niet uitzien als een toerist, jeweetwel beige short waar je hemdje met korte mouwtjes netjes is ingepropt en sandalen met witte sokken erin, helpt ook een hoop. :-p

Erik(andere dan erboven:p)
Leuke site wil later ook in barcelona gaan wonen iemand wat mooie site(deze is ook goed hoor;) ) waar je info kunt vinden over werken wonen en zoietsnederlands graag) Grtz Erik Ps je kan beter wel catalaans leren als je naar catalonie gaat je wordt dan sowieso al eerder gewaardeerd (Y)

ElkeDS
Oh ja, ik was vergeten zeggen dat we eind juni naar daar gaan! ;p xxx

ElkeDS
Hallo! Eerst en vooral, dit is een fantastische website! Ik ga met een vriendin (we zijn dan beide 17) naar Barcelona voor 4 dagen. Ik volg al van in september (2005) een avondcursus spaans. Ik vroeg me af oft genoeg zou zijn (klinkt mss een beetje dom) Dank je wel!

Erik
Ook bij de jongere generatie is het Engels behoorlijk matig. Studenten willen nog wel eens een mondje over de grens spreken maar over het algemeen kun je ervan uitgaan dat je je met Engels alleen slecht kunt redden in Spanje

mysha
Is het zo dat het bij de oudere generatie spanjaarden het engels matig is of ook bij de jongere generatie?

Erik
Ja joh, doe ik even. Just give me a couple of minutes.

cindy marianne
wilt u deze site in het frans of spaans vertalen, handig voor ons school project. alvast bedankt

Marco Guan
Hey Anne.. Ben je nog naar barcelona geweest, heb ook spaanse cursus gedaan: hoe was het bij jou ? gr. Marco guan zaanstad2004@yahoo.es

Ricardo
Hola, desde pequeŮo hablo holandťs en casa pero me gustarŪa mejorarlo para poder utilizarlo de forma profesional. Estoy interesado en intercambiar clases - charlas de holandťs y de espaŮol. Si hay alguien interesado me podeis contactar en spock0234@hotmail.com

guillermo
Hola, yo busco un chica holanda.. Tengo 26 anos, ojos bonitos, grande.... hablo ingles, holandes, frances y espagnol ,, Me gusta chica`s de holanda. Tengo tambien msn= luckytesso@yahoo.com Tengo photo y cam.. Muchos besos y salidos

JOSEP
Busco profesor/a de holandťs para clases particulares en Barcelona. No es fŠcil encontrarlo!, asŪ que he pensado en vosotros....ya que estuve ne vuestro bar y me encantů.....aquŪ dejo mi email para contactar: jsfuguet@hotmail.com DANK JE WEL VOOR ALLES EN TOT ZIENS

tim
Wil je pas echt indruk maken op spaanse furies, leer dan de sexy spaanse taal en ook het zwoele catalaans, damn sure dat je zal scoren ;-p

Anne
Vraagje: Ik zou graag naar Barcelona willen in oktober, om een cursus spaans te leren. Wil iemand zijn ervaringen met mij delen en mij mailen? Zou ik heel erg leuk vinden. Ik wil namelijk nog veel weten voor ik ga! Groetjes Anne! :-)

sarah
really great website,simple and imformative!! thanks for the great tiips and places to go

andress
NOu leer geen catalaans hoor dat is onzin dan zou je altijd naar het gedeelte moeten reizen waar catalaans word gesproken en ik woon ere dus weet er wel wat van af! EN de mensen kunnen ook gewoon spaans spreken en is net zoals Van Gaal zei! Ze doen soms overdreven, ZOu toch te zot zijn als er in n.l 6 officieelte talen zijn die je kan spreken terwijl er nog meer talen als je die spreekt ook belangerijk is dus TOn is niet waar!!!

Bjorn
Oh bijna vergeten. Zet maar wat van die eurovriendjes opzij want ik vind talen leren hier bijzonder duur vergeleken met mijn Belgenlandje

Bjorn
Ik ben al een tijdje in Barcelona en ben van mening dat als je niet van plan bent hier te komen wonen, dat je dan best genoeg hebt met het "castellano" of in onze gewone term "Spaans". Een echte Catalaan zou me natuurlijk tegenspreken maar ja..je weet hoe dat gaat met taalkwesties.

lynda langras
waar leer je catalaans !! kan dat ook hier in Nederland, want inderdaad je kan makkelijk naar spaanse cursussen, maar catalaans!! groetjes Lynda

Brice
Leer Catalaans. Ton heeft gelijk, het is net als in Nederland waar bepaalde mensen Engels blijven spreken en geen Nederlands, ze missen het punt, sociaal meedoen in de maatschappij. Zo ook in Barcelona en o.a. op Eivissa, ValŤncia en Alacant. De Frans liefhebbers zullen velen woorden en zinscontructies herkennen. Zeker de moeite waard!

Ton
Leer Catalaans. Ik heb dus spaans geleerd voor ik hierheen kwam. Eenmaal hier kom je er achter dat je eigenlijk catalaans had moeten leren. Iedereen spreekt hier wel spaans, daar niet van. Maar als je in het sociale leven opgenomen wilt worden, als je "mee wilt luisteren" met je vrienden, zul je toch echt catalaans moeten kunnen.

Rita
Geplaatst op:2006-12-05 05:46:54

Wij gaan met de kerst naar Barcelona, zijn er mensen met leuke tips tijdens de kerst daar? Oh ja ook ik heb een mondje vol spaans geleerd via de Teleac site, is er leuk en duidelijk. Een echte aanrader en nog gratis ook.

laura
Geplaatst op:2006-12-10 08:15:45

wat een onzin om catalaans te gaan leren om je verstaanbaar te maken in barcelona.. iedereen spreekt gewoon spaans hoor hier. en ik neem aan dat iedereen wel begrijpt dat je aan spaans veel en veel meer hebt dan aan het catalaans wat alleen het handjevol catalanen spreekt. alleen al zou echt voor heel lange tijd hier gaan wonen zou ik het aanraden.

Kiki
Geplaatst op:2007-03-01 06:34:10

Hallo iedereen, Ik ben laatst ook naar Barcelona gegaan voor 4 maanden. Wat een heerlijke stad, ik wilde even vermelden dat je je gewoon kunt redden met spaans. 99% van de bevolking spreekt dit. Ik heb trouwens een super flat voor mezelf gevonden via een bedrijf dat alles verhuurt van flats tot kamers van korte tot lange termijn verblijven. Mocht je interesse hebben mail me gewoon dan laat ik je in contact treden met hen! Groetjes X Kiki

Lore
Geplaatst op:2007-10-31 10:03:38

Hallo,ik ben zestien jaar en zou graag spaanse les volgen. Weet er iemand waar ik dit kan doen?Liefst in de buurt van turnhout?

Elise
Geplaatst op:2007-12-20 12:38:51

Wat ook een goede school is om Spaans te leren in Barcelona is Olť Languages (www.olelanguages.com).Niet duur maar wel kwaliteit. En bovenal supergezellig!

charlotte
Geplaatst op:2008-01-02 11:09:40

handige site dat je die taal kan leren enzo

Anita Bron
Geplaatst op:2008-02-06 02:32:53

Werk voor mijn zoon!

Anita Bron
Geplaatst op:2008-02-06 02:37:58

Oeps, dat was maar een half berichtje. Mijn zoon van 20 is al een paar weken in Barcelona en doet zijn best om werk te vinden, maar 't is niet makkelijk. Hij is op Spaanse les daar, maar spreekt het nog niet goed. Wel zeer goed engels. Hij heeft HAVO en heeft in Nederland werkervaring in horeca en winkels. Maar hij kan eigenlijk vanalles en is een wizzkid op de pc. Wie heeft er een goede tip voor mij (en hem natuurlijk). Groetjes Anita.

Lotte
Geplaatst op:2008-02-28 06:08:56

Hoi! Ik zit erover te denken om volgend jaar in barcelona te gaan studeren. Daarvoor moet ik wel in een jaar spaans leren! zijn er meer mensen hier die net als steve hieronder ervaring hebben met de catalaanse en 'gewone' spaanse taal? lijkt dit inderdaad veel op elkaar? en kun je je met alleen spaans wel verstaanbaar maken onder de bevolking daar? alvast bedankt! gr Lotte

Erik
Geplaatst op:2008-02-28 07:03:34

@lotte. Je hoeft niet per se Catalaans te leren. Met Spaans kun je je prima verstaanbaar maken. Als je ook wat woordjes Catalaans kunt, wordt dat wel erg gewaardeerd.

Lotte
Geplaatst op:2008-02-29 18:29:07

ok, dankje Erik! Ik zit nu nog te twijfelen tussen granada en barcelona..

Jeroen
Geplaatst op:2008-03-06 07:04:22

Hallo! Vanaf september vertrek ik voor een jaar naar Spanje. Voorlopig is het plan om naar Barcelona te gaan, maar ik heb het er niet voor over om Catalaans te leren (ik spreek vloeiend Spaans). En daarover is er blijkbaar alleen maar tegenstrijdige informatie te vinden. Heeft er hier iemand ervaring met werk zoeken in Barcelona zonder Catalaans te spreken?

mieke
Geplaatst op:2009-05-14 15:46:31

Wat is er zo goed aan Barcelona? Sevilla bijvoorbeeld is veel mooier en de mensen veel sympathieker.De Catalanen dat is nog erger dan de Vlamingen tegenover de Walen.Ze hebben nu besloten om het onderwijs in het Catalaans te geven , dan de 2de taal Engels en ja...2 uur Castellaans per week , want...ze voelen zich Catalaan en geen Spanjaard.

Mabel
Geplaatst op:2009-07-19 14:58:53

Echt een aanrader om Spaans te leren is de school "Version Original". Kleinschalig, zeer goed en heel erg betaalbaar! Verder kunnen ze onderdak voor je regelen (vanaf 130 euro per week) en organiseren ze veel activiteiten. Kijk ander even op mijn weblog voor meer informatie! Succes, Mabel mabelatbarcelona.blogspot.com

RoosM
Geplaatst op:2010-07-30 17:20:09

Ik ga over een paar weken naar Barcelona - met mijn moeder, en ik heb op school (HAVO) anderhalf jaar spaans gehad, ik kan het redelijk verstaan en kan mezelf redden in het spaans, maar wat ik ff wilde melden: het lijkt zo erg op frans en engels, je kunt zoveel woorden herkennen; dus verstaan zal het grootste probleem niet zijn ;)

online business
Geplaatst op:2013-09-13 04:42:43

v94DmO Im thankful for the blog post.Thanks Again. Great.

online business
Geplaatst op:2013-09-13 11:39:57

pjNDDm Wow, great post.Really thank you! Really Great.

check out these guys!
Geplaatst op:2013-10-16 11:48:06

fSKpOK Looking forward to reading more. Great article post. Will read on...

seo service
Geplaatst op:2013-12-15 04:46:22

tjXjcV Great article post.Really looking forward to read more. Cool.

look at this
Geplaatst op:2014-01-18 12:55:55

J75Dc6 Looking forward to reading more. Great post.Really thank you! Much obliged.

awesome things!
Geplaatst op:2014-02-28 11:05:50

yd441q I really like and appreciate your article.Really thank you! Cool.

best prices
Geplaatst op:2014-03-22 17:25:17

m830PB Appreciate you sharing, great article post.Thanks Again. Will read on...

check it out
Geplaatst op:2014-04-01 05:31:22

wnjznR Enjoyed every bit of your blog post.Thanks Again. Really Great.

best prices
Geplaatst op:2014-05-11 08:11:26

7sSTPK Im thankful for the article.Thanks Again. Fantastic.

seo company
Geplaatst op:2014-06-04 08:14:16

Rde6S7 Thanks a lot for the blog post. Will read on...

awesome seo
Geplaatst op:2014-06-18 11:48:19

cF2zx1 Major thanks for the blog.Much thanks again. Keep writing.

nice penalty removal
Geplaatst op:2014-07-03 17:33:41

GLD0oR Really informative blog article.Really thank you!

1
Geplaatst op:2014-07-04 10:41:15

1

high pr backlinks
Geplaatst op:2014-07-17 05:36:02

YjvcMn Im obliged for the blog article.Thanks Again. Great.

crorkservice
Geplaatst op:2014-07-18 06:22:56

Z423qw wow, awesome blog post.Much thanks again. Really Cool.

matzcrorkz
Geplaatst op:2014-08-04 02:13:58

IwxVxW Im obliged for the blog post.Really looking forward to read more. Cool.

crorkz
Geplaatst op:2014-08-04 05:10:08

RgwDJ5 I appreciate you sharing this blog.Really thank you! Much obliged.

crorkz
Geplaatst op:2014-08-05 03:50:59

PfGaVQ wow, awesome blog.Thanks Again.

crorkz
Geplaatst op:2014-08-06 04:21:37

xfLrwW Appreciate you sharing, great blog post.Much thanks again. Awesome.

crorkz backlinkz
Geplaatst op:2014-12-17 10:12:39

1JQh6X Looking forward to reading more. Great article post.Really thank you!

baxz crorkzz
Geplaatst op:2015-02-04 08:53:23

Zk8XeV I'll immediately grab your rss feed as I can not find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

crork work
Geplaatst op:2015-03-06 15:37:22

QPyo1U Valuable information. Fortunate me I found your web site by chance, and I'm surprised why this coincidence didn't happened in advance! I bookmarked it.

matt daemon
Geplaatst op:2015-03-06 23:40:59

eoy0r9 Good info and right to the point. I don't know if this is truly the best place to ask but do you people have any ideea where to get some professional writers? Thanks :)

crorkservice on fiverr
Geplaatst op:2015-05-05 18:03:30

ksbtSN I'll right away clutch your rss feed as I can't to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you've any? Please let me recognize in order that I could subscribe. Thanks.

crorkzz
Geplaatst op:2015-05-30 01:16:24

PPRezS Excellent weblog right here! Additionally your web site lots up fast! What web host are you using? Can I get your associate link for your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

crorkzz linkbuilding
Geplaatst op:2015-06-09 14:57:25

EHgwnu Looking forward to reading more. Great blog.Really thank you!

links crorkzz
Geplaatst op:2015-06-30 23:36:43

hsfc3E Really informative post. Awesome.

seo servicess
Geplaatst op:2015-08-04 13:05:03

E9ZfgM Normally I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite great article.

michael crork
Geplaatst op:2015-09-03 10:57:12

RBCsAb Thanks again for the blog article. Great.

this site
Geplaatst op:2015-09-27 23:56:45

NmbLVW Really appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Want more.

fiverr seo
Geplaatst op:2015-10-16 10:30:45

VjD2aT I value the post.Thanks Again. Keep writing.

crork service
Geplaatst op:2015-11-08 21:27:01

VscNB7 You are my inhalation , I own few blogs and rarely run out from to brand.

Jeroen
Geplaatst op:2015-11-20 05:31:25

Wil jij Spaans leren in Barcelona aan de taalschool van Don Quijote of Enforex? Neem dan een kijkje op www.study-globe.com/nl/taalreizen/bestemmingen/spanje/barcelona/

crork service
Geplaatst op:2015-11-27 21:53:49

Yc1xUR I wanted to thank you for this great article, I definitely loved each and every little bit of it. I ave bookmarked your internet site to look at the newest stuff you post.

EWBDquucChZaT
Geplaatst op:2015-12-31 19:59:18

Akl2ae

fiverr cocoservice
Geplaatst op:2016-02-29 12:40:31

6qyCfm Say, you got a nice article post.Much thanks again.

photoeditor
Geplaatst op:2016-04-05 19:26:12

t4ybdw It as not that I want to duplicate your internet site, nevertheless I really like the layout. Might you allow me identify which propose are you using? Or was it principally designed?

Keyanna
Geplaatst op:2016-05-02 14:04:47

let me say this, the saga isn’t that bad, it’s the characters, the actress, the actor for the wolf guy and the damn glowing on the sun… put a decent actress for the main role (one that doesn’t look like it’s either in constant menstrual pain orÔĽŅ faceless), a normal guy for the wolfy (one that doesn’t shreds 2 shirts a day), make the characters more real and i could even stand the glowing thl3oRn0;serigusiy, this a teen girl movie and thats it…

big dildos
Geplaatst op:2016-05-13 19:49:49

ppi claims ireland I work for a small business and they don at have a website. What is the easiest, cheapest way to start a professional looking website?.

porn movies
Geplaatst op:2016-05-16 07:34:05

RMLMKn This info is invaluable. Where can I find out more?

cuck your mom
Geplaatst op:2016-07-05 10:06:37

79wVMZ Perfectly pent subject matter, Really enjoyed examining.

greal lana
Geplaatst op:2016-08-03 20:41:04

eoNCit You have done an impressive job and our entire community

SERGEY YAKUBOVA
Geplaatst op:2016-10-22 02:22:12

BETAALBARE lening aan te bieden zonder upfront kosten Hallo, Wat zijn uw financiŽle behoeften? We geven leningen van een minimum van $ 2.000,00 tot een maximum van $ 100,000,000.00 met comfortabele duur die varieert van 1 tot 30 jaar tegen een zeer gereduceerde rente van 3%. Heeft u een zakelijke lening nodig? Heeft u een persoonlijke lening nodig? Wilt u een auto te kopen? Wilt u herfinancieren? Heeft u een hypothecaire lening? Heeft u een enorme kapitaal nodig om te beginnen uw zakelijk voorstel of uitbreiding? Heb je verloren hoop en je denkt dat er geen uitweg, en uw financiŽle lasten blijft nog steeds? Aarzel dan niet om contact met ons op voor eventuele zakelijke samenwerking Neem contact met ons op via e-mail: constantloanfirm@gmail.com

SERGEY YAKUBOVA
Geplaatst op:2016-10-22 02:22:14

BETAALBARE lening aan te bieden zonder upfront kosten Hallo, Wat zijn uw financiŽle behoeften? We geven leningen van een minimum van $ 2.000,00 tot een maximum van $ 100,000,000.00 met comfortabele duur die varieert van 1 tot 30 jaar tegen een zeer gereduceerde rente van 3%. Heeft u een zakelijke lening nodig? Heeft u een persoonlijke lening nodig? Wilt u een auto te kopen? Wilt u herfinancieren? Heeft u een hypothecaire lening? Heeft u een enorme kapitaal nodig om te beginnen uw zakelijk voorstel of uitbreiding? Heb je verloren hoop en je denkt dat er geen uitweg, en uw financiŽle lasten blijft nog steeds? Aarzel dan niet om contact met ons op voor eventuele zakelijke samenwerking Neem contact met ons op via e-mail: constantloanfirm@gmail.com

suba bob
Geplaatst op:2016-11-26 13:54:19

LkhcjV Wow, that as what I was seeking for, what a stuff! present here at this blog, thanks admin of this site.

WE OFFER ALL KIND OF LOANS Ė APPLY FOR A
Geplaatst op:2016-12-13 14:22:46

WE OFFER ALL KIND OF LOANS Ė APPLY FOR AFFORDABLE LOANS. PERGO CORPORATE FINANCE,(PCF), PergoCF@qualityservice.com aims is to provide Excellent Professional Financial Services. Do you need Financial Assistance? Do you seek funds to pay off credits and debts? We give out loan with an Interest rate of 1.00% Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com Please contact us for your secure and unsecured Loan at an Interest rate of 1.00%, Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com Our commitment is to make business ownership a viable career for individuals who struggle to raise finance. We provide affordable loans and mentoring to help these individuals to start up and succeed. We offer low-interest personal loans to help fund your business ideas and free businesses support to give you the confidence to succeed. We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing, Hotel Loans student loans with low interest rate at 1.00% If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com Yours Sincerely, Mrs. Ceren Kelly PergoCF@qualityservice.com We look forward to hear from you ASAP Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@qualityservice.com

1
Geplaatst op:2017-01-30 07:07:10

1

find out
Geplaatst op:2017-02-01 01:41:29

ngIpm2 Yahoo results While searching Yahoo I found this page in the results and I didn at think it fit

this sheat
Geplaatst op:2017-03-04 19:28:13

XiJP9v Muchos Gracias for your article. Will read on

suba me
Geplaatst op:2017-05-10 10:13:30

bFkNo1 Major thanks for the article post. Really Cool.

Tesco Bank
Geplaatst op:2017-05-15 14:51:14

Heeft u een dringende lening nodig om uw financiŽle probleem op te lossen en moet u uw bedrijf opstarten of uw zakelijke voorzieningen verhogen? Zo ja, neem dan contact met ons op via email: tescobankloan1891@gmail.com

JOSE PEREZ
Geplaatst op:2017-06-28 03:58:51

Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiŽle problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com) Onze diensten omvatten de volgende: Consolidatie van de schuld tweede hypotheek Business Leningen persoonlijke leningen internationale leningen Lening voor elk type familie lening E.T.C Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiŽle instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

JOSE PEREZ
Geplaatst op:2017-06-28 04:03:11

Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiŽle problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com) Onze diensten omvatten de volgende: Consolidatie van de schuld tweede hypotheek Business Leningen persoonlijke leningen internationale leningen Lening voor elk type familie lening E.T.C Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiŽle instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Mrs.Emilia Fedorcakova
Geplaatst op:2017-09-09 04:30:40

Good Day Dear Loan Seeker, *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans Contact Email : bdsfn.com@gmail.com Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com Mrs.Emilia Fedorcakova If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form. Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com) Contact Email : bdsfn.com@gmail.com Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com Mrs.Emilia Fedorcakova

JOSE PEREZ
Geplaatst op:2017-09-13 06:51:09

Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiŽle problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $10.500 range. A $9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com) Onze diensten omvatten de volgende: Consolidatie van de schuld tweede hypotheek Business Leningen persoonlijke leningen internationale leningen Lening voor elk type familie lening E.T.C Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiŽle instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

yopute momde
Geplaatst op:2017-09-20 03:35:28

brT1GN Thank you for another wonderful article. Where else could anyone get that kind of info in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such info.

Mrs.Emilia Fedorcakova
Geplaatst op:2017-09-25 04:40:02

Good Day Dear Loan Seeker, *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com) Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com Mrs.Emilia Fedorcakova **Are you financially squeezed? **Do you seek funds to pay off credits and debts? **Do you seek finance to set up your own business? **Are you in need of private or business loans for various purposes? **Do you seek loans to carry out large projects? Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com Mrs.Emilia Fedorcakova

Jerry Carl
Geplaatst op:2017-09-26 21:00:37

Hoi ik ben de heer Jerry Carl de schuldeiser van privť-leningen, en ik ben hier om uw dromen waar te maken om een lening te krijgen. Heb je een lening dringend nodig? Heb je een lening nodig om je schulden te betalen? Heb je een lening nodig voor uitbreiding van je bedrijf of start je eigen bedrijf? Wij zijn hier voor u met een lage rente van 2% en u kunt een leningskrediet van $ 3.000 tot $ 100.000.000,00 krijgen. Het maximale leningbedrag en tot 40 jaar lening looptijd. neem dan contact met ons op via ons email adres jerrycarlloans@gmail.com

JOSE PEREZ
Geplaatst op:2017-09-27 06:40:38

Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiŽle problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $10.500 range. A $9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com) Onze diensten omvatten de volgende: Consolidatie van de schuld tweede hypotheek Business Leningen persoonlijke leningen internationale leningen Lening voor elk type familie lening E.T.C Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiŽle instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Credit Financier Home
Geplaatst op:2017-10-04 15:07:49

* Biedt een rente van 3% rentelening * Verzekering voor geldloze ondernemer * Garantie voor geld Met een goede credit score biedt Credit Financier Home onderpandsleningen en niet-zekerheidsleningen aan particulieren of bedrijven of samenwerkingsverbanden voor industriŽle en persoonlijke voordelen. Contact adres: Whatsapp: +15184181390 Directe post creditfinancierhome@gmail.com

halton
Geplaatst op:2017-10-07 23:06:09

May The Peace Of The Lord Be With You. Are you a business man or woman? Are you in any financial stress or do you need funds to start up your own business? a) Personal Loan, Business Expansion. b) Business Start-up and Education. c) Debt Consolidation.Contact: haltonwillamsloanfirm@gmail.com with the following: Name:.......................................... Country: ......................................... State......................................... City........................................... Address:.......................................... Marital Status:....................................... Sex:....................Age....................... Loan Amount Needed:......................... Loan Duration:................................... Personal Mobile Number:....................... Monthly. Income:..................................... Thanks And God Bless email: haltonwillamsloanfirm@gmail.com

Mrs.Emilia Fedorcakova
Geplaatst op:2017-10-21 07:31:19

UPDATE ON LOAN REQUIREMENT What is your situation? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com ) (anatiliatextileltd@gmail.com) *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans at the cheapest interest rate of %. For more details :Email : ( bdsfn.com@gmail.com ) Name : Country : Phone number : Amount Needed as Loan : Purpose of Loan : Have you applied for loan online before (yes or no) Emaill: bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Best Regards. Mrs.Emilia Fedorcakova

Reageren op dit bericht? Geef je commentaar hieronder
Naam:
E-mail:
Bericht: