bekijken doen eten drinken uitgaan slapen handig< Vorige| Home| English | Volgende Tour >

Bus Turistic

Als je in korte tijd zoveel mogelijk van Barcelona wilt zien kun je de Bus turisctic nemen. De Bus Turistic heeft 2 routes die langs alle belangrijke bezienswaardigheden van Barcelona gaan.

Na het kopen van een kaartje kun je 1 of 2 dagen onbeperkt op- en uitstappen bij alle haltes. Je hoeft dus niet in de bus te blijven zitten.

Speciaal: Op de bovenverdieping van de bus zit je in de open lucht.

Adres: plza Catalunya
Buurt: Eixample
Openingstijden: elke dag vanaf 9:00 uur
Metrostation: L1,L3 Plza Catalunya

Toegang: € 16 voor 1 dag. 20 voor 2 dagen.

Website : http://www.tmb.net/en_US/turistes/busturistic/busturistic.jsp
Reacties

Erik
@ De oranje bussen vertrekken van Plaa Catalunya. Deze stoppen ook bij alle bekende bezienswaardigheden. Er zijn wat minder stops en er is maar 1 route, maar in principe kun je hier ook prima mee langs alle grote bezienswaardigheden van Barcelona rijden. Kaartjes koop je in de bus op Plaa Catalunya, halteplaats voor het Hard Rock Caf

mariet
Stoppen de oranje bussen op dezelfde plaatsen als de andere of hebben die een aparte opstapplaats

Marjo
Er rijdt toch ook een andere bus (oranje) de gehele route en is minder druk? Hoe heet die bus en waar kan ik die info vinden?

anita
ik wil graag weten of je ook met een hondje op deze bus mag. De hond zit in een draagtas, dus loopt niet gewoon aan de lijn. Ik hoor het graag!

sabine
Hoi, we zijn net 2 dagen terug, barcelone geweldige stad. Bustour gemaakt de tarieven zijn inmiddels iets verhoogt, 18 euro voor 1 dag 22 voor 2 dagen. Zeker de moeite waard, koop het voor 2 dagen, dan heb je echt de tijd om de dingen te bekijken.

Edwin
Waar kunnen wij de auto het beste parkeren ,wij willen verder met de bus turistic.

Michel
de Bus Turistic is inderaad een goede manier om het geweldige barcelona te verkennen. Je ziet zo heel veel van de stad.

Willem Baardman
Hallo kun je auto parkeren in de buurt van plz catalunya Gr Willem

ronald
Wij gaan in mei naar Barcelona, rijd de bus dan al?

Debby
Rijdt deze bus het hele jaar door? Wij gaan 13 maart naar Barcelona tot en met 19 maart.

marian
Kan je met een opvouwbare rolstoel ook in deze bus Turistic

Erik
Louise, het station Sants is een van de stops van de Bus Turistic, dus je kunt meteen vanaf de trein op de bus stappen.

louise
We gaan a.s. vrijdag naar Salou en willen van daaruit met de trein naar Barcelona. Kun je dan vanaf het station ook op de bus Turistic stappen of moeten we met metro of zo naar de Place Cataluna, gr. Louise

Tineke
Erik, geweldige site! Ik ga 1 juni voor 5 dagen naar Barcelona. Welke bus kan ik nou beter nemen: de oranje Citytour of de groene of rode Bus Turistic? Even een nieuwsgierig vraagje: hoe weet jij zoveel over Barcelona, woon je er? Mijn complimenten voor deze prachtige site, ik zal hem iedereen aanbevelen! Groeten, Tineke.

Harry
kan ik buskaartjes met een creditcard betalen?Ik wil met 9 personen naar Barcelona.

marcella
ik ga in mei na barcelona en ik wou vragen rijdenze ook op zondag

Aranka
Wij zijn in maart 2005 geweest en toen waren de prijzen 17.- voor 1 dag en 21,- voor 2 dagen, maar wel ideaal dat je overal in en uit kan stappen, had na 1 dag wandelen al spierpijn!!!

Marian
weet iemand waar je in de stad Barcelona goedkoop kunt overnachten, met 2 kinderen onder de 11 jaar???

Frans
12 februari 2005: Zojuist terug van 5 dagen Barcelona. Geweldig! Daarvan 2 dagen de City tour met Barcelona Tours (de oranje bus) gedaan. Stap in en uit, iedere 20 minuten komt er weer een bus. De prijzen per 1 febr. 1 dag: 18.00 en 2 dgn 22.00. Kinderen: 1 dag 11.00 en 2 dgn. 14.00. Over de gehele route rijdt de bus 2.40 uur. Niet zo'n lange rijen als de Bus Turistic. Je komt langs exact dezelfde bezienswaardigheden. Het voordeel is dat je de 2e dag die dingen er uit pikt waar je de 1e dag niet toe bent gekomen. We hebben van Bracelona genoten.

Frank
Dankzij deze fantastische site,ben ik heel veel wijzer geworden,en ik heb geconcludeerd dat wij met onze kinderen(5 en 9)het beste de bus Touristique kunnen pakken in drie dagen! Kunt U dit min of meer bevestigen? Misschien toch nog een vraagje;welke bezienzwaardigheden zijn met name voor kinderen de moeite waard?(We vertrekken morgen,13-02-2005,06.00uur vanaf dusseldorf) Een vraag aan 'Erik';bent U woonachtig in Barcelona?Enige binding met de Stad lijkt mij vanzelfsprekend!Daarom is dit echt een 'Supersite'...

Erik
Anita, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar kost een 2-dagen kaartje 13 euro. Een kaartje voor 1 dag kost voor kinderen 10 euro. Kijk op deze pagina voor de tarieven.

anita
vraagje,onze kinderen van 5 en 9 jaar betalen die ook 20 euro voor 2 dagen?

Erik
Richard, de Bus Turistic rijdt ook in februari.

Richard
vraag, rijdt de bus Turistic ook in de maand februari ?

Johan
Bus turistic: rode, gele en groene lijn. Zeker een aanrader. Met beetje mooi weer kun je heerlijk boven zitten. Stopt op de juiste plaatsen. Om de 8 tot 12 minuten rijdt er een bus, je hoeft nooit lang te wachten. Start 9.00 uur bij beginpunt (pl. de Catalunya) en laatste bus om 19.00 uur vanaf dit zelfde plein. Hij rijdt het hele jaar uitgezonderd enkele feestdagen

Erik
Daisy, de bussen rijden het hele jaar. Alleen kun je beter niet boven in de open lucht gaan zitten als het slecht weer is.

Daisy
Rijdt de bus Turistic alleen is de maanden van het hoogseizoen of rijdt die het gehele jaar.

Katleen
Het ligt er gewoon aan welke gids dat je hebt. Sommigen vertellen meer. Maar het viel me wel op dat die oranje bussen bijna altijd leeg waren! Hoeveel betaal je hier voor een ticket? Wij hadden de bus turistic voor 2 dagen genomen en dat was een geweldige beslissing. Kan je op je gemak alles bezoeken.

Myrte
Je kunt beter de Oranje bus nemen! Die hebben koptelefoontjes waardoor je de spreker beter kunt verstaan en het ook uit kunt zetten als je wilt! In de bus Turistic (de groene dus) wordt niet goed engels gesproken.. Ook vertellen ze niets over culturele dingen, alleen maar hoelaat het open is enzo... Niet zo geweldig dus!

suzanne
prima manier om barcelona te bezichtigen de bus brengt je langs alle bezienswaardogheden van de stad en waar je ook uitstapt binnen 5 minuten komt de volgende bus. ideaal om alle bezienswaardigheden te bezoeken, neem voor 2 dagen een bus turistic-kaart en vervolg daarna je reis door barcelona met de metro naar die dingen die je wat uitgebreider wilt bekijken. vanaf placa cataluna vertrekt s'avonds om 20.00 uur de laatste bus een route rijden duurt ( zonder uitstappen) ca. 2 uur wat je ook kunt doen is bv de dingen bekijken op een kleur route ( bv rood ) en aan het einde van de dag de andere kleur route alleen bekijken door mee te rijden en al rijd je sommige routes dubbel of meerdere malen in die 2 dagen het is de moeite waard want steeds ontdek je andere dingen onderweg

Thomas
Info van de website: Fares With the two-day ticket you get better in price and convenience. Because you can forget about the stress of trying to see everything in just one day 1 day adult: 16 1 day child (children between 4 - 12 years old): 10 2 days adult (Must be consecutive days): 20 2 days child (Must be consecutive days) (nens de 4 - 12 anys): 13 Where can they be purchased? You can buy them on board the tourist bus, at the Barcelona tourist information centres (see map) and Sants Station (see map) and at TMB costumer service centres and you can also buy it Online. Discounts Together with your ticket, you receive vouchers with important discounts at the most interesting tourist sights. Remember that you have a special discount in the purchase of your Forum tickets!

Anke
Hallo, ik vertrek aanstaande maandag 06/09/04 met mn vriend naar Barcelona, zoals ik hier gelezen heb, kan je dus gewoon de bus opstappen en een 2dagenkaart kopen, juist? Stopt de bus aan iedere bezienswaardigheid die hij tegenkomt, of moet je een seintje geven als je wil afstappen? Groetjes, Anke

diana
dit is de beste manier om ontspannen alle bezienswaardig heden te zien en je hoeft hooguit 10 min op de volgende bus te wachten

Kate
Een enorme aanrader, deze bus, zeker als je de stad voor de eerste keer bezoekt. Het is zalig genieten in open lucht bovenin de bus.

axelle
vraagje; eind augustus vertrekken we naar barcelona en we wouden eens weten wat voor uitgaansmogelijkheden er allemaal bestaan voor jongeren onder de 18. zo geen techno dingen he, echt sfeercafeetjes en salsa of zo van die toestanden. niet duur en niet te ver van eixample. en indien we dan laat zouden terugkeren, wat zijn mogelijkheden indien het te ver is tevoet? dankjewel!*

Martin Venema
weet je ook waar je het beste je auto neer kunt zetten buiten Barcelona???

Erik
Er is inderdaad tot 26 september ook een derde, groene Forum-route, i.v.m. het Forum 2004 in Barcelona.

Corina
Er zijn overigens 3 routes, een rode, blauwe en groene. Je kunt met je 1-dagskaart of 2-dagen kaart gewoon overstappen op een andere route (op de haltes waar de andere routes ook stoppen). Het is inderdaad een handig systeem en je ziet veel van de stad.

Leonie
Bedankt voor je reactie. Ik vindt dit een super goede site!! Zeker omdat ik gelijk antwoord van u kreeg bedankt!

Erik
@leonie. De kaart geldt alleen voor 2 opeenvolgende dagen. Als je een kaartje koopt kun je van beide routes gebruik maken. Je kunt bijvoorbeeld ook halverwege overstappen op een andere route.

leonie
Dan had ik nog een vraagje. Voor twee dagen kost de bus 20,-, maar is dat voor 2 aansluitende dagen of mag daar ook een paar dagen tussen zitten??

Leonie
Hallo!! Ik heb een vraagje. Ik begrijp hieruit dat een dag met de bus turistic 16,- kost. Maar er zijn toch twee routes? Kan je wel voor die 16,- gebruik maken van alle twee de routes?? Bedankt voor uw antwoord.

Erik
@Renate. De Barcelona-card geldt niet als vervoersbewijs voor de Bus Turistic, dus je moet daar nog apart een kaartje voor kopen.

Renate
Moet je een kaartje kopen voor de Bus Turistic of is het ook mogelijk om de Barcelona-card te gebruiken? Ik heb namelijk een kaart gekocht voor 5 dagen.

nicky
dankjewel..

Erik
Ja, zolang je kaart geldig is kun je onbeperkt op alle bussen van de Bus Turistic stappen, welke route je ook kiest.

nicky
als je de ene dag de blauwe route wilt doen en de daarop volgende dag de rode is dat dan ook mogelijk voor die 20,-?

melaniie en esther
wij zijn ook in Barcelona geweest, het is er echt fantastisch, lekkere jongens en veel uitgaansmogelijkheden. echt nog een keer waard

Patricia
Op Plaza Catalunya kan je de kaartjes kopen, daar zit een soort VVV, het is een ondergrondse VVV, aan de overkant van de bushaltes van de Bus Turistic. Hier kruizen de noord en zuid route elkaar ook. Je kan dus een kaartje kopen voor de route die jou het leukste lijkt en ben je niet afhankelijk van de halte waar je staat. Je kan hier ook heel makkelijk komen met de metro!

Manon
Prijzen zijn inmiddels 16,- voor 1 dag en 20,- voor 2 dagen, maar absoluut de moeite waard!! Ideale manier om zo eerst 2 dagen de stad te bekijken en vervolgens met de metro en te voet. In de bus krijg je bovendien een bonnenboekje met handige kortingscoupons voor verschillende bezienswaardigheden en/of musea etc. Bonnen hoef je overigens niet direct te gebruiken. Wij vonden de bus perfect! En helemaal als het zonnetje schijnt en je een plekje op het dak kunt bemachtigen!

Ellen
Bus turistic is echt aan te raden! Ben zelf net terug gekomen uit de mooiste stad van de wereld. Door de bustours hebben we zoveel meer gezien van de stad; je komt op plekken waar de metro bij lange na niet in de buurt stopt. Metrokaarten zijn ook zeer handig, maar dan race je onder de grond door. Wij hebben eerst 2 dagen bustour gedaan en de rest van de vakantie met metrokaarten. Helemaal top! PS Het was afgelopen vrijdag 02-01-2004 21 graden op de Ramblas. gna gna

Erik
o.a. langs Plaa Catalunya, Passeig de Gracia (Casa Mila, Casa Batllo), Sagrada Familia, Parc Gull, Tibidabo, Camp Nou stadion van FC Barcelona, Montjuc (Olympisch Park, burcht, mooi uitzicht), de haven (Maremagnum), de oude haven (Barceloneta), de Olympische Haven, en dan vergeet ik nog een heleboel bezienswaardigheden. Meer informatie op de website van de Bus Turistic

Suzanne
Ik heb een vraag: Langs welke bezienswaardigheden rijdt de bus zoal?

Caroline
De kaart krijg je normaal gratis als je een kaartje koopt!!

Erik
Je betaalt in de bus dus voor zover ik weet kun je bij elke halte opstappen en een kaartje kopen.

suzan
kun je bij elke halte opstappen en dus je kaartje kopen, of moet je bij het grote plein opstappen en dus je kaartje kopen?

Erik
Er passen meer dan 60 personen in zo'n bus, dus reserveren is niet nodig, lijkt me. Er rijden er genoeg, dus kun je gewoon bij een halte gaan staan wachten.

debby visser
in maart 2004 gaan wij met de klas naar barcelona. ik ben degene die dat organiseert. kunnen wij die bus reserveren of iets dergelijks zodat wij met ongeveer 30 mensen in een bus zitten?

Erik
Er zijn twee routes met enkele 'kruispunten'zodat je van de ene route kunt overstappen naar de ander. Ik denk dat je zo'n 2,5 uur zoet bent als je gewoon in de bus blijft zitten, wat wel een beetje zonde van je geld zou zijn. Als je onderweg uitstapt bij de verschillende beienswaardigheden (je kunt zolang je kaart geldig is onbeperkt uit- en opstappen)kun je er zo lang over doen als je wilt. Er zijn genoeg interessante stops onderweg om meerdere dagen te vullen.

Saskia
Even een vraagje, hoe lang duurt deze bus toer?

Erik
Ja, de 2-dagenkaart geldt alleen voor 2 opeenvolgende dagen.

beppie
als je 2 dgn. wilt gaan, moeten dat dan 2 opvolgewnde dagen zijn?

Erik
Kaartjes kun je gewoon in de bus kopen. Op de website staat geen exacte tijd vermeld tot hoe laat de bus rijdt maar ik geloof dat het tot een uurtje of 0:00 's nachts is.

vissers
waar koopt je de kaartjes en tot hoe laat rijdt de bus?

irma
Geplaatst op:2006-10-22 05:22:32

Ook een aanrader is de TAXI Als je een dagje in Barcelona bent kun je ook van een van de vele taxi's gebruik maken... met 4 personen van park Guell naar de Kathedraal voor 7 euro.. Voordat je dan 53 euro hebt opgemaakt voor 2 volwassenen en 2 kinderen heb je heel wat directe, korte afstanden afgelegd...

teuntje
Geplaatst op:2006-12-29 15:21:00

ik zag net op de site van de bus turistic dat een kaart voor 1 dag nu 18 euro kost en voor 2 dagen 22 euro. Wij vertrekken morgen, 30-12-06, voor ons eerste bezoek aan Barcelona en dit is een fantastische site om je voor te bereiden!

Dolph
Geplaatst op:2007-01-06 07:55:38

Let op de tarieven van de bus turistic zijn verhoogd. Volwassenen 1 dag is 19 en voor 2 opeenvolgende dagen is 23

nicole
Geplaatst op:2007-01-21 07:47:39

rijdvde bus ook naar e berg waar ge kabelbaan neemt en welke kleur groene of oranje of rode bus

yvonne
Geplaatst op:2007-02-21 15:39:54

Een super-site! Ik ga a.s. vrijdag en heb me dankzij deze web-site prima kunnen voorbereiden. Complimenten!!

Nel
Geplaatst op:2007-04-24 15:45:53

Als je een kaart koopt voor 2 dagen moet je dan 2 dagen achter elkaar naar Barcelona of kun je er een dag tussen laten?

Erik
Geplaatst op:2007-04-25 04:17:44

@Nel. De 2-dagen kaart moet op 2 opeenvolgende dagen gebruikt worden. Je kunt er dus niet een dag tussen laten. Wil je toch op 2 verschillende dagen met de bus, dan zou je 2 keer een kaartje moeten kopen.

Brenda
Geplaatst op:2007-05-01 09:53:22

Wij gaan aankomend weekend naar Barcelona met z'n tween. Nu twijfel ik heel erg tussen de barcelona card en de bus touristic. Beiden hebben voor en nadelen. We zijn van plan om veel te gaan bezoeken en zien. Wie kan ons adviseren?

Erik
Geplaatst op:2007-05-02 03:53:32

Als je in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk wilt zien, is de Bus Turistic waarschijnlijk de handigste optie. Voor een weekend kun je een 2-dagen kaart kopen zodat je het hele weekend onbeperkt op en uit kunt stappen.

marijke
Geplaatst op:2007-06-03 08:11:01

Wij willen van de zomer vanaf de camping in l'Estartit met de auto een dag naar Barcalona. Vorig jaar het stadion en de watervallen bekeken maar nu willen we mer de bus turistic.We zijn met 6 personen. Kan iemand mij vertellen waar we het beste kunnen parkeren.En of je ook nog s'avonds de fontijnen kan bekijken met de bus?Trouwens, goeie site. Ik heb er al veel info op gevonden. Bedankt!

shirley
Geplaatst op:2007-06-06 08:54:13

Waar kun je de kaarten voor de bus turistic kopen in barcelona zelf? Wat krijg je er eigenlijk bij?

Erik
Geplaatst op:2007-06-06 09:40:41

@Shirley. De kaartjes koop je volgens mij gewoon in de bus. Je krijgt er een kaart en gidsje bij met informatie over de toeristische attracties. Ook zit er een bonnenboekje bij waarmee je voor verschillende dingen kortingen kunt krijgen.

joop
Geplaatst op:2007-06-28 15:32:21

pas goed op voor zakken rollers in de metro pas op,pas op

Marij
Geplaatst op:2007-06-30 07:53:01

Kan iemand mij vertellen waar je het beste je auto kunt parkeren in Barcelona. Kan dit bv bij Camp Nou en kun je dan van hieruit verder naar het centrum? wat zijn de andere mogelijkheden.

Jamie
Geplaatst op:2007-06-30 09:45:13

Ik kom van het vliegveld in Girona. Maar waar is het dichtsbijzijnde busstation in Blanes? Ik moet naar het Lotus/Europa Hotel, op de Carrer dels Olivers. Maar ik weet dus niet of het ver lopen is naar het hotel.

Lies
Geplaatst op:2007-07-06 06:21:42

Ik heb gehoord dat de bus turistic ook een nacht-tour zou doen (Barcelona by Night Panoramic Tour). Heb je daar een apart ticketje voor nodig, of is dat hetzelfde ticket als overdag?

karine
Geplaatst op:2007-07-26 09:29:25

wij hebben via reisbureau al kaartjes voor een dag gekocht zouden wij die mogen ruilen voor 2dagen?

Jeannette
Geplaatst op:2007-07-27 03:14:50

Wij willen in augustus met onze kinderen van 7 en 10 ook graag naar barcelona. Maar we hebben ook een klein hondje, mag deze mee op de tour bus?

H. de Wilde
Geplaatst op:2007-08-05 13:39:01

Vanaf het vliegveld bus A1, vaak lange rij, naar Plaza Catalunya, het hart van Barcelona, ca, Euro 7,50 p/p of neem een taxi, rond Euro 20,--, let wel voor een koffer moet je apart Euro 2,-- betalen. Mooie rit van ca. 30/35 min. snel en makkelijk. Je auto kan je bijna overal in een parkeergarage in Barcelona stallen, meestal Euro 3,-- per uur. Kan aardig aantikken als je 3 of 4 dagen in Barcelona bent. Maar beter is naar Barcelona gaan per vliegtuig, daarna lopen, bus, metro of tram, koop dan een T 10 kaart, Euro 6,30. Let op zakkenrollers, ellendige lui. Twee dagen bus Turistic, niet uitstappen, eerst alles zien en daarna individueel het moois van Barcelona gaan zien.

Jessica
Geplaatst op:2007-08-06 07:53:58

Krijgen studenten toevallig een korting om met de bus Turistic te rijden?

L.
Geplaatst op:2007-08-12 17:29:12

ik ben zelf student, maar nee.. geen korting om met de bus Turistic te rijden. Maar het is het geld zeker waard hoor! Je ziet echt heel veel en je kunt net zo vaak in en uit als je wil! Ideaal! En heerlijk om vermoeide benen te voorkomen!

Rina
Geplaatst op:2007-08-22 14:32:27

Als je bijv. op zaterdag om 17.00 uur een kaartje koopt, geldt die dan tot zondag 17.oo uur? (Was in Rome wel zo.)

Stephan
Geplaatst op:2007-08-26 13:31:29

Een topper, stopt op alle toplocaties, zodat je zelf kan beoordelen hoe en wanneer je verder gaat. Mag van mij zelfs 3 dagen duren. Prijzen zijn iets aangepast, 19 voor 1 dag en 23 voor 2 dagen. De laatste bus rijd rond 21:30 zijn rondje en stop op Plaza Catalyuna, waar je dan altijd de metro kan pakken.

Josephine
Geplaatst op:2007-08-30 17:23:13

Ook leuk om te doen is de Night Bus. Die vertrekt om 21.30 en rijdt zo goed als langs de belangrjkste punten van alle 3 de dagroutes. Alleen nu is alles mooi verlicht. Sagrada by night is indrukwekkend. De op een na laatste halte is Place d'Espana alwaar je een half uurtje stopt om het fontein-spektakel mee te maken. De bus blijft op je wachten en rijdt daarna verder naar de eindstop Placa de Catalunya. Ik adviseer wel om vooraf een kaartje te kopen. Mensen met een kaartje krijgen voorrang en mogen eerder de bus in. Dat scheelt een hoop wachten!

Rina
Geplaatst op:2007-08-31 10:55:48

Josephine, waar start die Night Bus en waar koop ik mijn kaartje? Lijkt me erg leuk!

jan hendriks
Geplaatst op:2007-09-05 16:30:07

heerlijke uitvinding in elke wereldstad en zo ook in Barcelona. Je hebt in korte tijd al veel van de stad gezien en weten te vinden. Daarna op je gemak langs al die prachtige locatie's. Echt genieten. de 23 euro meer dan waard!

Yvonne
Geplaatst op:2007-09-18 04:05:10

Hallo, wij gaan 29 september naar Salou en willen een dag naar barcelona met de trein, kan iemand ons vertellen waar ik de tijden van de trein kan vinden en kan ik die ook opzoeken vanaf thuis ?

Bart
Geplaatst op:2007-09-18 05:23:21

Ik ga van Di.2 t/m Di.9 oktober richting Barcelona en ook richting Salou. Als je een kaartje koopt voor 2 dagen voor de bus touristic, moet je dit kaartje dan opgebruiken gedurende 2 opeenvolgende dagen (bv woensdag en donderdag) of mogen er enkele dagen tussen zitten (bv woensdag en maandag) ??

Erik
Geplaatst op:2007-09-18 07:11:39

@Bart. Nee, het moeten opeenvolgende dagen zijn. Er mogen geen dagen tussen zitten.

monique alexander
Geplaatst op:2008-06-24 10:13:47

Je kan kaartes kopen voor 1 of 2 dagen, als je de kaarten voor 2 dagen neemt moet je deze in een bepaalde tijd gebruiken.

Isabella
Geplaatst op:2008-06-29 12:34:14

Hallo, Ik heb een vraagje; wij gaan aankomende week op vakantie naar Spanje. Nu willen wij een dagje naar barcelona en met de tour bus rondrijden. We willen niet met de auto naar Barcelona, Wat is dan de beste manier om vanuit Platje d'aro naar Barcelona te gaan? En wat kost dit dan? Lavast bedankt! Ik vind het een super site!!!! Heel veel informatie gevonden. Groetjes Isabel.

Jeannette
Geplaatst op:2008-07-04 19:47:31

De Bus Turistic is Euro 20 voor een dag, en 26 voor twee dagen. Ben net terug, en ik vind het niet aan te raden. Je hebt een rode lijn die rijdt in het noorden en een blauwe lijn in het zuiden. De bussen rijden een kant op, dus ben je halverwege de rode lijn en wil je naar een bezienswaardigheid op de blauwe lijn, dan moet je de hele rode route uitrijden totdat je weer op het beginpunt uitkomt. Verder zit je midden op de dag gewoon vast in het verkeer. Ben je zo een uur kwijt om van de ene bezienswaardigheid naar de andere te rijden. Wel doen als je niet zo actief bent en lekker wilt zonnen op het bovendek. Ik vond de metro ideaal, een T-10 rittenkaart kost nu euro 7,20, en je kunt er ook mee treinen van het vliegveld naar het centrum.

Yoshua
Geplaatst op:2008-08-24 08:33:13

Dit is echt heel leuk en bijzonder om mee te maken! Je kan heel Barcelona zien in slechts een paar uur. Je hebt verschillende routes wij hebben de blauwe gepakt en die is echt mooi! Je komt langs een kabelbaan en die was ook heel leuk, wil je weten welke kabelbaan het is, kyk daar <-- daar staan alle kabelbanen. Tip: PAS OP BIJ HET STRAND EN OP DE RAMBLAS, zet je tas nooit naast je neer of je tas word weggepakt.

Nick
Geplaatst op:2008-10-19 15:53:56

Hej, Is je ticket van de bus ook de kaart die je korting geeft of zijn het aparte bonnetjes in een boekje?

Gerwin
Geplaatst op:2009-02-09 09:55:43

Hoi allemaal,kan iemand mij vertellen als je van playa de aro met de trein naar Barcelona gaat of dat je dan daar al op de bus touristic kan stappen of moet je nog een stuk lopen voordat je op kan stappen.

Erik
Geplaatst op:2009-02-10 06:07:41

@Gerwin. De bussen hebben een halte bij treinstation Barcelona Sants, dus daar kun je meteen opstappen.

sita
Geplaatst op:2009-04-24 17:31:55

hoi erik, Wij gaan met ons gezin 1 mei met ryan air naar barca. Is het zo dat wij vanaf girona zo de bus in kunnen naar placa catalunya? En kunnen we eventueel ook al de buskaarten in het vliegtuig kopen? Nog even de plekken voor kaartjes 2 dagen bus touristic? groet, en super site

dorien
Geplaatst op:2009-05-01 13:19:05

er is ook een bus city tour met 2 lijnen. kaartjes koop je opde bus en daardoor was ie een stuk rustiger (omdat iedereen voor de officiele lijn in de voorverkoop koopt). Voor 1 dag is het leuk, maar het kost wel veel tijd. maar je zit bovengronds en dat is het vordeel boven de metro.

Ton van der Laan
Geplaatst op:2009-06-26 16:02:43

wij willen met de auto naar barcelona en dan met de bus een tour doen maar waar kan ik het beste mijn auto parkeren

Marcel
Geplaatst op:2009-11-16 08:50:18

De Eifeltoren in Barcelona was toppie!!!!

Harold
Geplaatst op:2009-11-16 08:51:51

En het Colloseum dan, schitterd!!

C.Kempen
Geplaatst op:2010-03-27 13:04:27

Kan je de kaartjes al in Nederland kopen En zijn ze dan geldig op een willekeurige dag en vanaf welk treinstation gaat de bus

ad
Geplaatst op:2010-06-01 17:31:17

de prijs voor 1 dag is inmiddels 22 euro, niet echt goedkoop meer.

Annabel
Geplaatst op:2010-06-27 04:34:47

Als je 2 kaartjes koopt voor de toeristenbus.. Moet je dan 2 opeenvolgende dagen? Of maakt dat niet uit? En verschilt dit nog met welke bus je neemt?

Gerrit
Geplaatst op:2010-10-12 05:20:43

Wij hebben de fout gemakt door 's middags pas de bustour te doen. OOk dachten we dat er 2 routes waren en dus 2 keer belaten. Er zijn wel 2 routes, maar op 1 kaartje kun je beide routes doen. Ga niet te laat weg, want deze 2 routes nemen de hele dag in beslag. Wat ons betreft een aanrader!

Alex
Geplaatst op:2011-04-01 18:56:54

Hi,I'm in Barcelona right now.I bought a ticket for 32 euros for two days for Barcelona Official Tour Guide,there are 3 lines you can use,red one,blue and green,you can change it at particular stops,bus goes every 10 minutes and it goes to every place that tourists usually want to visit.They give a headphones for information for every seat in the bus.There are languages to choose from,but unfortunately I haven't found any Dutch.The line that I took finish at half past seven in the evening,but as I read here,night tour buses are also operating.This city is really worth to see.Geluck!:)

Twiggy
Geplaatst op:2011-04-13 09:28:54

Kan iemand mij vertellen wat die oranje bus kost. Heb in 2008 de Bus Turistic genomen maar lees hiet nu reacites van de oranje... Ga in juli...

Karcy
Geplaatst op:2011-05-06 09:32:33

I'm impressed! You've managed the alsmot impossible.

Jos
Geplaatst op:2011-05-28 08:04:12

mag je de kaartjes van de de bus toeristiq voor beide routes gebruiken? of apart kaartje voor noordelijke en zuidelijke route? welke voor de meeste bezienswaardigheden?

josine
Geplaatst op:2011-07-07 15:29:04

er moet een mogelijk zijn een combinatie ticket te kopen vanaf malgrat de mar met een bus waar moet ik die kopen?

Hilde
Geplaatst op:2011-07-08 16:21:20

Wij hebben een Barcelona Card. Kan je hiermee ook op de bus turistic of moet je aparte tickets kopen?

Jeroen
Geplaatst op:2012-07-09 15:25:53

Hoe makkelijk (of ongemakkelijk) is het zien van barcelona met een kinderwagen met 2 kindjes van een half jaar oud?

Firehorse
Geplaatst op:2013-03-19 06:35:54

Ik heb een hotel in de wijk Sabadell. Kan ik hier met de Barcelona Card komen?

only for 5 dollars
Geplaatst op:2013-09-13 07:40:15

CBKStq Im thankful for the article post.Really thank you! Keep writing.

StephenMume
Geplaatst op:2014-01-17 12:14:16

Hello. And Bye.

stunning seo guys
Geplaatst op:2014-02-04 05:12:36

BoSZ2c I cannot thank you enough for the article.Much thanks again.

1
Geplaatst op:2014-03-04 15:31:16

1

check it out
Geplaatst op:2014-03-22 09:01:40

6DDBHe Major thankies for the post.Really thank you! Fantastic.

nice seo guys
Geplaatst op:2014-04-01 11:08:27

CtZmZU Major thanks for the article post.Much thanks again. Cool.

1
Geplaatst op:2014-05-07 11:56:52

1

check it out
Geplaatst op:2014-05-12 04:58:45

CdEmOE Fantastic article post.Really thank you! Much obliged.

1
Geplaatst op:2014-05-22 08:43:36

1

awesome seo solutions
Geplaatst op:2014-06-04 10:21:25

b0EknK Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Much thanks again.

good backlinks
Geplaatst op:2014-06-17 15:54:52

TZZMf8 A round of applause for your blog post.Really looking forward to read more.

barcelonanew
Geplaatst op:2014-06-23 15:11:08

iemand enig idee of als men opstapt bij een halte, deze halte ook weer eindigt bij plaza Catalunya? of moet men met de taxi terug?

cheap seo services
Geplaatst op:2014-07-03 22:55:26

7jDlGW Awesome blog post. Fantastic.

cheap backlinks
Geplaatst op:2014-07-17 10:10:38

Xhv6bR Thanks for the article.Really thank you! Want more.

cheap backlinks
Geplaatst op:2014-07-18 17:10:55

onDy3v Appreciate you sharing, great post.Really thank you! Cool.

crorkz linkz
Geplaatst op:2014-08-01 21:27:12

9sNJM4 Great article.Thanks Again.

matz crorkz
Geplaatst op:2014-12-17 21:14:04

Gf0yO0 Appreciate you sharing, great blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.

crorkz linkz
Geplaatst op:2015-01-15 20:59:43

wR6Ksv Right now it appears like Drupal is the preferred blogging platform available right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?

sex
Geplaatst op:2015-01-22 10:43:39

wilt iemand sex

1
Geplaatst op:2015-03-22 18:16:18

1

1
Geplaatst op:2015-03-22 18:16:19

1

crorkservice
Geplaatst op:2015-05-29 20:47:35

oAghu1 you might have a fantastic blog here! would you wish to make some invite posts on my blog?

crorkzz catz
Geplaatst op:2015-06-10 01:02:07

QBsSUV A big thank you for your article.Thanks Again. Really Great.

crorkz backlinks
Geplaatst op:2015-07-01 11:45:45

DnjiWP I really enjoy the post.Really looking forward to read more. Will read on...

1
Geplaatst op:2015-08-06 06:37:03

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-08-06 06:37:05

1

1
Geplaatst op:2015-08-06 06:37:06

1

1
Geplaatst op:2015-08-06 06:37:08

1

alex crork
Geplaatst op:2015-09-02 05:43:55

MUvh67 Im thankful for the blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

crorkservice
Geplaatst op:2015-09-03 01:50:40

uWeVFF Thanks-a-mundo for the post.Thanks Again. Cool.

crork backlinks
Geplaatst op:2015-09-28 01:45:46

P9jmJI Wow! Thank you! I continually wanted to write on my website something like that. Can I take a fragment of your post to my site?

crork fiverr
Geplaatst op:2015-09-28 14:20:14

G8DRCA Thanks so much for the article.Really looking forward to read more. Awesome.

fiverr backlinks
Geplaatst op:2015-10-15 19:14:48

FY5eIh Thanks again for the blog article. Great.

backlinks
Geplaatst op:2015-10-16 10:33:53

KOtpe9 I really liked your blog. Really Great.

crork service seo
Geplaatst op:2015-11-09 09:29:27

zbgy9h Wonderful work! That is the kind of info that are supposed to be shared across the web. Disgrace on Google for now not positioning this post higher! Come on over and visit my website. Thanks =)

crorkservice seo
Geplaatst op:2015-11-09 19:05:44

1fpuEn My blog discusses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each

crork fiverr
Geplaatst op:2015-11-28 15:51:22

8zNuYV Spot on with this write-up, I actually believe this site needs far more attention. I all probably be returning to see more, thanks for the advice!

CzNuLgAYpWb
Geplaatst op:2015-12-31 07:58:35

CNtNeZ

NtwyeDTJwSUNS
Geplaatst op:2015-12-31 15:27:50

rgjz1f

cocoservice
Geplaatst op:2016-02-29 18:54:42

DwhhxU I value the blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

coco ser vice
Geplaatst op:2016-03-30 20:08:34

pkOpuG pretty handy stuff, overall I imagine this is worthy of a bookmark, thanks

mark photo
Geplaatst op:2016-04-05 23:53:31

NlMXiV Major thanks for the blog.Really looking forward to read more. Much obliged.

big dildos
Geplaatst op:2016-05-13 21:18:48

or videos to give your posts more, pop! Your content

fuck your mom
Geplaatst op:2016-05-16 10:23:36

9nNyEz Really enjoyed this blog article. Fantastic.

cuck your mom
Geplaatst op:2016-07-05 23:49:49

AJf8fz Just Browsing While I was surfing today I saw a great post about

pron best
Geplaatst op:2016-08-03 15:55:02

8smjvU I reckon something really interesting about your weblog so I saved to bookmarks.

huba suba
Geplaatst op:2016-11-26 19:35:11

GOWG9G Nice blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

subastian
Geplaatst op:2016-11-27 01:22:37

FSRn5m Regards for helping out, superb info.

1
Geplaatst op:2017-01-26 12:07:07

1

my site
Geplaatst op:2017-02-01 00:59:41

togUt5 paraphrase) aаАа’б‚Т€ТšаЂаŒ?never sacrificed construction regarding feelings. aаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТž In any situation, however some people accuse your pet to be strictly attractive, Mozart in

Check This Out
Geplaatst op:2017-02-01 07:33:19

gHc7bn Thanks-a-mundo for the blog post.Much thanks again. Want more.

this sheat
Geplaatst op:2017-03-04 07:23:01

DCqcWS I will regularly upload tons of stock imagery but I?m not sure what to do about the copyright issue? please help!.. Thanks!.

this sheat
Geplaatst op:2017-03-04 13:07:23

YP038w This site was how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Thanks!

lucy ann
Geplaatst op:2017-05-10 11:21:25

CSEQtf Really appreciate you sharing this blog. Really Great.

lucy ann
Geplaatst op:2017-07-10 22:12:56

1RLKnt Some really quality posts on this internet site , saved to favorites.

just another
Geplaatst op:2017-09-20 01:59:20

lRnTaQ previous to and you are just too fantastic. I really like what

Reageren op dit bericht? Geef je commentaar hieronder
Naam:
E-mail:
Bericht: