bekijken doen eten drinken uitgaan slapen handig< Vorige| Home| English | Volgende Tip >

Van Girona naar Barcelona

Er zijn vluchten die worden aangeprezen als vluchten naar Barcelona maar die op het vliegveld van Girona aankomen.

Een goede optie, zeker als je weinig voor je vlucht betaald hebt maar je moet er wel rekening mee houden dat Girona nog zo'n 110 kilometer van Barcelona ligt.

Er is een busdienst met een dienstregeling die aansluit op de vluchten van Ryanair, die direct van het vliegveld van Girona naar Barcelona gaat. Een enkele reis kost А 12 en een open retour kost А 21. De rit duurt ongeveer anderhalf uur. De dienstregeling Girona - Barcelona is op deze pagina te vinden en de dienstregeling Barcelona - Girona op deze pagina. De bussen terug vanuit Barcelona vertrekken van busstation Estaciу del Nord. (Metrostation Arc de Triomf)Klik hier voor een plattegrond.

Om in Barcelona te komen kun je ook een trein pakken vanaf het centraal station van Girona. Vanaf het vliegveld moet je dus eerst een bus of taxi naar het station nemen en daar kun je een kaartje voor de trein kopen. Een enkele reis kost ongeveer 6 euro. Een rit per trein duurt ook ongeveer anderhalf uur. Kijk hier voor de dienstregeling van de treinen.

(Ook in Spanje hebben de spoorwegen overigens regelmatig te maken met vertragingen en uitvallende treinen.)


Website : http://horarios.renfe.es/hir/ingles.html
Reacties

Petra
Op 13 oktober as. vliegen we van Charleroi naar Girona. Heeft iemand recent ervaring opgedaan met het kopen van een busticket bij de balie van Ryanair in Girona? Graag advies. Hoe werkt e.e.a. met de terugreis.

Mariet
Wij gaan 10 okt naar Calella vanuit Girona .Stoppen de bussen op vliegveld? We komen van Niederrhein

Jaap
De makkelijkste, maar niet perse de goedkoopste manier is met een huurauto (naar mijn mening dan). Boek van tevoren online, bijvoorbeeld via EasyTerra Autohuur (Girona).

Tim
Hallo. Wij vliegen as. maandag met Ryanair naar Girona. Vanaf daar moeten wij naar Blanes. Wat is de makkelijkste manier om daar te komen? groetjes Tim

Jean
Hallo. Graag zou ik informatie willen over vervoer van het vliegveld Girona naar L'escala, camping Cala Montgo. Natuurlijk rijdt er een taxi vanaf het vliegveld, maar ik ben op zoek naar informatie via openbaar vervoer. Wellicht is er iemand die mij daar meer over kan vertellen... Alvast bedankt, groetjes, Jean

raul
kijk eens op deze site . ben eventuell best bereid om 10juli een taxi te delen naar callela

raul
Ik ga 10 juni naar Callela. kan ik vanuit Gerona een bus of trein hier naar toe nemen wat is de beste verbinding.....

Marjolein
Marjolein Geplaatst: d.d. 17 juni 2006. Onderwerp: Calella-Barcelona (station Franca) Ik ga binnenkort naar Calella en ik weet dat je rechtstreeks naar Barcelona kunt met de trein. Maar ik wil niet naar estacion Sants, maar ik wil naar estacion Franca of Francia! Op de website van www.renfe.es kan ik niets vinden hoe je vanuit Calella daar op dat station uitkomt. Moet ik dan overstappen op Sants en dan naar Franca? Wellicht is er iemand die daar mij meer over kan vertellen... Alvast bedankt! Groetjes Marjolein

Nathalie ten Berge
Hallo allemaal! Zit met hetzelfde probleem als alle bovenstaande alleen nog iets erbij. Ik heb mijn vakantie in augustus van dit jaar en ik zit in Calella. Weet iemand of er vanaf daar ook een bus trein weet k het richting girona gaat. Of wat eventueel een taxi zo ongeveer gaat kosten? Alvast bedankt natuurlijk, Groetjes Nathalie

linda
Voordat ik een vlucht boek wil ik van jullie weten hoe ik van vliegveld Girona naar het plaatsje L'escala kan komen. Dat ligt ongev. 25-35 daar vandaan. Zou een taxi een optie zijn? ik ben alleen met mijn dochter van 2.

kristof
goeie verbinding bus girona-barcelona heb ze al 3 keer gedaan. heen en terugkaartje 19 euro per persoon is zo een km of 85

renate
Wie weet welke busmaatschappij of lijnnummer er rijdt van Playa d'aro naar Barcelona?Wij willen er graag naar toe.

myriam
hallo zelfde probleem hebben goedkoope vlucht geboekt met ryanair. komen om 8.10 in girona aan en moeten naar playa d'aro aan de costa brava op 12/06.we zijn 60+ met klein budget

Filip
Beste Danny, je neemt best de bus. Ticket kopen aan balie Ryanair (19 euro heen en terug - 11 euro enkele reis)de "Barcelona bus" staat klaar aan de uitgaan en brengt je in een uurtje naar groot busstation in centrum BCN (metro arc de triomf)

Danny
Hallo, wij vertrekken op maandag 22/05 en komen aan om 08h10 in girona , weet er iemand of er taxi's zijn voor de rit naar bcn met aantrekkelijke prijzen,of hoe je er anders kan geraken. Normaal vlieg ik met virgin wat blijkbaar makkelijker is, maar we gaan ervoor :-)

Cindy
Hoiii..ik ga met het vliegtuig van Belgie naar Barcelona om vervolgens vandaar naar Morocco te reizen vind just niet hoe ik via pc een vlucht kan boeken?? Iemand ervaring? Groetjes Cindy!

liseth
Hoi martien, Een taxi van santa susanna naar girona airport kost ongeveer 50 euro, voor jullie zou dat 100 euro zijn. Ook weet ik dat er vanuit santa susanna een bus stopt bij indalo park die je rechtstreeks naar het vliegveld brengt en andersom. Groetjes Liseth

youri jansen
weet iemand of er een bus/trein verbinding is van gerona naar calella...

Joke
Hallo ik had een vraagje over de afstand tussen het vliegveld van girona en het treinstation hoeveel kost dit met de taxi of met de bus?? alvast bedankt

Carlo
Hoe kom ik (het liefst per trein van Malgrat de Mar naar Girona? b.v.d Carlo

ella
ik wil graag weten hoe het vervoer van luchthaven barcelona naar blanes is ik kan helaas geen spaans wie help mij.

Fleur
Petra, ik ben vorige week naar Barcelona geweest. Maak je geen zorgen over het busvervoer, dat is allemaal prima geregeld. Om 4.45u vertrekt er vanaf busstation Nord (waar je ook uitstapt op de heenweg) een bus naar het vliegveld. Wanneer je hotel niet in de buurt is van dat busstation, zul je aangewezen zijn op een taxi. Maar ook die zijn er genoeg te vinden. Fijne reis en geniet van het prachtige Barcelona!

wil
Petra,Ja hoor je neemt een taxi naar station nord en daar staat een bus om 06.00 uur klaar om jullie naar Barcelona te brengen dan ben je ruimschoots op tijd in Girona

Petra
Mijn vriend en ik gaan naar barзa! Eindhoven-Gerona. En terug. We willen de bus nemen van 19EUR heen en terug. Dit krijgen we wel geregeld, maar... we moeten dan 's morgens om half8 al vertrekken in Gerona, kunnen we dan zo vroeg in barcelona al vertrekken? en graag had ik ook meer recente informatie, van 2006. Bustijdens... bushalten... dank u wel!

Johan
Vanaf Barcalona Nord (Ali Bei) voor Nederlanders gemakkelijk te onthouden AliB. om het uur een bus naar Girona. Op het vliegveld in Girona kun je als je uit het vliegtuig komt meteen aan de balie een enkel/retour kaartje kopen voor Barcalona. Er zijn in Barca 2 opstapplaatsen voor de bus naar Girona. Als je een ticket hebt gekocht in Girona is terug alleen mogelijk via Ali Bei dus Barcelona Nord. Kosten retour ticket EUR 19.

maxim
We gaan 10 augustus met z'n 5en naar Lloret de Mar. We willen eerst het vliegtuig pakken naar Gerona. Kan iemand ons vertellen hoe we daarna het beste naar Lloret kunnen gaan?

alice
In 2006 trouwens

alice
Zou ook graag meer willen weten over de transfer naar barcelona,vanuit gerona en terug.Tijden, kosten en mogelijkheden met bus trein of taxi.En de complimenten over de site!!!

Stef
Wie heeft recent ervaringen met transfer vliegveld Girona naar Barcelona? Welke mogelijkheid kiezen we best?

Mascha
Ik heb een hotel in Girona geboekt (Hotel Peninsular, 64 euro/geen ontbijt) om de 'reisproblemen' op te lossen. Vanaf hotel neem ik een taxi (ong. 10 km / 15 euro) naar het vliegveld. Kun je inderdaad Girona ook nog even bezoeken de dag voordat je vertrekt, leuk en handig toch?!

Arlette
Hallo ! Wie weet hoe de lijn van Barcelona naar Lloret de Mar gaat ?

Girotransfer
Girotransfer low-cost taxi & minibus service from Girona Airport to Barcelona. 1-4 persons by taxi 99 EUR, 5-8 persons by minibus 20 EUR per person. Tel: +34 687763165.

Milco
Beste mensen, Ik moet op 28 april 2006 naar Spanje, om precies te zijn: Calella de Pala Frugell. Terug wil ik op 7 mei 2006. Wat is het handigst/goedkoopst?? Vanaf Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven? Wie kent er nog betaalbare maatschappijen? Alvast bedankt.

Joke
Wij vertrekken 16 nov van Niederein naar Girona. 20 november vertrekken we weer met de vlucht van 11.00 uur. Vanwaar kunnen we, in Barcelona, instappen en hoe laat om op tijd op de luchthaven te zijn

patricia
wij vertrekken as 29 november om 9.30 uur vanuit girona. Hoe komen wij vanuit Barcelona op tijd op girona vlieghaven om in te checken

Joe
Kan iemand me vertellen of er ook hostals/goedkope hotels in Girona zijn?

eva
waarschijnlijk vind je in de luchthaven zelf een ticketmachine en/of een bemande desk waar je buskaartjes kan kopen. zo was het toch geregeld op de luchthaven van Skavsta om naar Stockholm te gaan.

Erik
Tickets zijn bij de bus te koop. Ik neem aan dat er op het vliegveld goed is aangegeven waar je de bussen kunt vinden, maar dat kan ik niet uit eigen ervaring vertellen.

Shirin
Oh en ik ga februari 2006 een paar dagen naar Barcelona met Ryanair. Die buslijn van hun, waar vind ik die bij het vliegveld? Staat het duidelijk aangegeven? En ik kan niets vinden over dat je de tickets daarvoor moet reserveren, kun je die in de bus kopen?

Shirin
Zo te zien is de datum veranderd boven het schema Het lijkt me dat deze nu wel geldig zijn.

anton
ik heb dezelfde vraag als Kobe. wij vliegen 1 oct terug van gerona.Zijn deze tijden nog actueel.

kobe
De uren van de bus, gelden die ook nog na 4 september? Want op de lijst staat tot 4 seprember. Asap antwoorden aub.

saskia
hallo, weet iemand of er een bus vanuit vliegveld girona rechtstreeks naar Malgrat de mar rijdt en hoe lang duurt de rit en kost deze rit? alvast bedankt voor de info

kobe
sorry dak het zo zeg, ma dees komt vrij chaotisch over. Dus als erik voor mij nog is de juiste links wil bijeen zetten. Bedankt.

Erik
De busdienst naar Girona is door een ander busbedrijf overgenomen. De bussen vertrekken nu vanaf Estaciу del Nord, het grote busstation van Barcelona. De links in het verhaaltje zijn aangepast.

wil
Wij vertrekken op 25 sept. 2005 naar barcalona en op 29 sept. terug naar Eindhoven maar wel om 7.30 uur hoe laat gaat die shuttle bus? en hoe kom ik van Girona naar de stad Barcelona?? mail me please

SaBi
hoi hoi, kan mij iemand vertellen wat de beste optie is om vanuit Girona Airport naar het trein station van Barcelona te komen ? Want van daaruit moeten we met de trein verder naar Cambrils . Alvast bedankt voor jullie reacties .

rowena aarden
hallo, ik ga op 5 oktober naar barcelona. ik vlieg indd aan op girona. Alleen het probleem is namelijk hoe en waarmee kom ik bij mijn hotel aan. Ik heb al van alles geprobeerd maar nog geen mogelijk gevonden. wie kan mij helpen alvast bedankt

Jaap
Hallo allemaal, Wie weet of er een busverbinding is van Salou naar Barcelona Aeroporto. Alvast bedankt.

sarah
hallo, ik heb een vakantie geboekt in rosas, weet iemand of er een bus of trein van het vliegveld gerona naar direct naar rosas rijdt??

rita
hallo wij hebben een huis gehuurd in playa d'aro en landen in gerona weet er iemand of er een bus lijn is of taxi's wij zijn met 2 volw en 3 kind wat is het goedkoopst dank u

rita
hallo wij hebben een huis gehuurd in playa d'aro en landen in gerona weet er iemand of er een bus lijn is of taxi's wij zijn met 2 volw en 3 kind wat is het goedkoopst dank u

andre
als je alle kosten van het openbaar vervoer optelt om van Gerona naar Barcelona te komen (of zoals wij naar Malgrat) huur dan een auto. met 4 personen altijd goedkoper (5 dagen Euro 110,-), vooral als de terugvlucht al om 7.30 uur is. Er is dan nog geen openbaar vervoer.

jamie
hola, dankzij jullie site heb ik een te gekke tijd gehad in barcelona!! thnx!!

Moes
Ik reis 06-04-2005 alleen naar Girona vervolgens naar Barcelona heb behoefte aan gezelschap.

fatiha
wij hebben een appartemen gehuurd in loret dde mar.en landen in barcelona,maar mijn vraag is om terug te keren naar huis moeten wij om 6u s'morgens in de luchthaven zijn,weet iemand of er taxi's rond 03s'morgens rijden in loret de mar die ons naar de luchthaven willen breneg,en wat zou dat kosten,THX

jamie
voor de mensen die na 15 mrt naar barcelona gaan via ryanair: opslapplaats en tijd is veranderd (12/03/05)

Erik
Jamie, voor zover ik heb begrepen is de busdienst erop gericht om iedereen op tijd op het vliegveld van Girona te krijgen. Ik zou me er niet al teveel zorgen om maken of je nog in de bus kunt. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je bijna in het holst van de nacht moet vertrekken. In de dienstregeling (zie verhaal bovenaan) staat dat voor de vlucht van 7:30 naar Eindhoven de bus om 5:00 's ochtends vertrekt.

Jamie
ik heb nog een vraagje: rijdt er elk uur maar 1 bus van barcelona naar girona of meerdere... ben bang dat vol=vol? Alvast bedankt (8/2/05)

Jamie
hoi, ik ga in mrt met ryanair naar barcalona en zie nu dat girona 110km verder zit en de reistijd naar barcelona 1,5 uur bedraagt!! Mijn vlucht vertrekt om 07.30 en je moet 2 uur vantevoren inchecken... dus ik begin hem nu wel te knijpen, want dat haal ik nooit van me leven... iemand sugesties?

Yvonne
Heeft iemand ervaring met het reizen per trein van Malgrat de Mar naar Figueras??? Na een avond lang zoeken op het Internet ben ik er nуg niet achter!!!! Wie kan mij helpen?????

annie
Kun je vanuit Girona gemakkelijk met de bus of taxi naar Lloret komen, en wat zijn de kosten? Bedankt

Willian
Hallo, wie kan mijn vertellen wat de kosten zijn met de taxi van luchthaven Girona naar Platja d Aro. dank je

Marjolein J
Wie heeft er een (mail) adres/web site voor een betaalbaar pension/hostel/hotel in Gerona vanwaar het makkelijk reizen is naar het vliegveld 's morgens vroeg voor de vroege vlucht van ryan air? Bij voorbaat dank! marjoleinjonker@hotmail.com

Sйbastien
Wij vertoeven van 14 tot 17 februari in Barcelona. Twee vraagjes hierbij: - Moet je voor de Barcelona-bus van Ryanair op voorhand een ticket reserveren of koop je dat bij aankomst in de luchthaven van Girona ? - Rijdt de Bus Turistic het hele jaar door ? Dankje !

Marjolein
hallo, ik ga 29dec dagje naar Barcelona, vanuit Platja d'aro wil ik daarheen, vorige keer ging ik met de bus maar dat is nog vry ver van de winkels, is dat met de trein anders en hoeduur is het van gerona naar barcelona? En ben je dan zeg maar bij de winkels of ook ver daarvandaan?

peter
op 29 april 2005 om 19.00 uur hebben wij een trein of busverbinding nodig van Girona naar Lloret de mar of Blanes. Wie weet hoe dit zit met een bus- of treinverbinding? Wie heeft hier ervaring mee? graag een berichtje vriendelijk dank. Peter

EJ
Wij hebben de laatste nacht in Gerona een pension. Niks geen gezeur met bussen en aansluitingen.. Gerona is ууk de moeite waard nameljk.

patsy
heb via internet een site gekregen om een hotelletje te boeken op http://www.net4.com voor 2 parsonen aan 30 euro maar geraak niet binnen op die site weet er iemand anders een heel goedkoop hotel in omgeving van de bus passeo st joan of dichtbij de ramblas gelieve snel te reageren want wil nu zo vlug mogelijk boeken bij ryan air dank je

patsy
hallo zou op 27-05-05 vertrekken met ryan air naar barcelona zou landen in gerona omstreeks 8u10 is er iemand die dezelfde dag vertrekt en retour op 03-05-05 o 8u35 vertrek in girona en aankomst in brussel om10u25 kan er iemand meer informatie geven om een heel goedkoop hotlletje te vinden omgeving ramblas of passeo st joan en wat bezienswaardigheden in de buurt die ik zeker moet zien; wil zoveel mogelijk informatie ontvangen dank je

christa
wie helpt mij graag zou ik weten of de bus naar barcelona, vertrekt aan de luchthaven van girona

christa
wie helpt mij

Erik
Bedankt Dianne. De link in de tekst verwijst nu ook naar de laatste dienstregeling van de bussen van Girona naar Barcelona en terug.

Dianne
als je dit internet adres intypt, zie je alle aansluitende bustijden van Ryan air van Girona naar Barcelona http://www.ryanair.com/destinfo03/dests/gir_barc2apt_en.pdf

Erik
Shrley, voor zover ik heb begrepen zorgt Ryanair voor een aansluitende bus bij elke vlucht. Ik denk dat er wel een bus voor je klaarstaat als je in Girona aankomt.

shirley
Hallo, ik zat net te kijken in het busschema van ryanair. Ik vlieg zelf op 21 nov naar girona en kom om 08.10 uur aan uit Crl. ik kon nergens iets terug vinden over deze tijdn is iemand hier bekend mee??

Robin
Vraagje, ik lees zojuist dat een taxi voor 7 personen ongeveer 90 euro gaat kosten, dat is opzich een goede optie. maar kan iemand mij ook vertellen wat de parkeerkosten zijn in Barcelona?

Mar
Hi, gaan er meer mensen 20oktober vanaf Rotterdam naar Girona? En weet iemand hoe je van Girona naar Platja d aro kan?

Erik
Ik denk dat je tegen normaal tarief een eurootje of 90 kwijt bent voor een taxirit Girona-Barcelona. Misschien dat je een dealtje kunt maken maar je bent sowieso ettelijke tientjes kwijt

astrid
ik ga begin februari vanaf niederhein naar gerona. wat kost een taxi voor 2 pers

Robin
Hallo iedereen, Kan iemand mij vertellen wat een taxi kost voor 7 personen van Gerona airport naar Barcelona? Of wat een gewone taxi rit kost van Gerona airport naar Barcelona? Groet, Robin

Felice en Gert
Hi, wij hebben een aantal overnachtingen geboekt in hotel: Husa International. Heeft iemand hier ervaring mee? Groet

sjon de bakker
kijk is op de site man, er staat genoeg info op voor die tijd!

brian
alvast bedankt.

brian
ik ga 3 december naar barcelona voor een paar dagen weet er iemandt of er iets te doen rondt die tijd

Jan
Zijn er mensen die op 23 oktober (zaterdag) vanuit Calella /Pineda / Malgrat naar Girona vlucht 7.30 uur moeten. Dit i.v.m. een gezamenlijke taxi.

Jan
Weet iemand of er een trein- of busverbinding is van Girona naar Calella ???

Wim
Weet iemand misschien hoe je het beste (en goedkoopste)van gerona naar Andorra kunt komen?

annelies
wij komen om 23.10 aan in girona airport. Wat zijn de mogelijkheden om dan tot het centrum (la rambla-youth hostel ideal) te komen?

peggy
vlucht bedoel ik

peggy
ga 20 sept naar barcelona en vrijdag 24 sept terug met de vlugt van 7:30 girona (ryanair) zijn er meer reizigers die dan terug gaan?

Annelieke
Ik zou graag een auto huren vanaf Girona, naar Barcelona, wie weet waar???

Mirjam
Heeft iemand nog een goede tip voor een leuk hostel of goedkoop hotel in het centrum van Girona (of loopafstand)

Karin
Wie kan mij informatie geven over busvervoer vanaf Girona Airport naar Blanes. Alvast bedankt.

BART
Wij vertrekken de 3 de september met drie naar barcelona vanuit Eindhoven,we landen om 12.00 in GIRONA en moeten om 15.00 de boot hebben richting IBIZA! Weet iemand of dit haalbaar is taxi of bus en eventueel kostprijs (hebben nl А nog nodig voor op IBIZA ;-) )

Maпtй
Ej, ik vetrek binnen een week naar Girona opm daarna naar barcelona te gaan. Ben aan het twijfelen tussen de trein of de bus te nemen. wat is volgens jullie het gemaklijkste, goedkoopste, beste, ..? groetjes

hans
van het vliegveld in Barcelona pak je de trein naar Barcelona Sants, hier gaat 1 keer per 2 uur een regionaal express langs de badplaatsen van de costa brava

Hans
van het vliegveld van Barcelona kan je de redional express pakken die gaat langs alle badplaatsen en kom je voor onder de 10 euro per persoon op de plek van bestemming

peter
Hoe kom ik het snelst en als het kan een beetje goedkoop van vliegveld Barca in Playa d Aro met 2 kids

louis
heeft iemand ervaring met een transfer maar arenys de mar vanuit girona terugvlucht 0.7.30

anita
welke mensen gaan er op 29 juni van girona naar malgrat. aankomst omstreeks 12 uur.willen eventueel taxi delen

aNiTa
weet iemand of er bussen vanaf vliegveld girona naar malgrat rijden

ronny
We moeten naar Salou vanuit Gerona vliegveld. Nog iemand ervaring hiermee ?

jan
wij vertrekken vrijdag 25 juni met ryanair naar girona onze vlucht vertrekt om 21.50 en aankomst in girona is gepland om 23.30 en we vertrekken ginder terug maandagmorgend om 6.35u nu is m'n vraag welke mogelijkheden bestaan er om bij onze aankomst in spanje nog in barcelona te geraken op dit uur en ook het vervoer terug ? mvg

laura dobbelaar
hoi kan iemand mij vertellen hoe we van het vliegveld girona op het station van gerona komen. We moeten naar Blanes alvast bedankt

machteld
wij zouden van girona airport naar lloret de mar willen.Wie weet er of er een busverbinding is van de luchhaven naar Lloret?

anneke
kijk op bcnrooms.com of ' ryan air hostels' voor goedkoop overnachten. Ik heb t al een paar keer gedaan, en bevalt me prima...'t toch alleen om te slapen! (in mijn geval)

Rosetta
Mijn echtgenoot en ikzelf vliegen op 17.5 naar Gerona en komen op 21.5 terug. Heb 4 nachten geboekt in hotel del Mar. Gaat er nog iemand op deze data vanuit Charleroi ? Dan kunnen we misschien een taxi delen ? Iemand ervaring met het hotel ? Hoe is de ligging ervan ten opzichte van de op- en afstapplaats van de bus ?

Erik
Om van Girona naar Salou te komen moet je over Barcelona. Je kunt of per trein of per bus naar Barcelona. De Ryanair bussen brengen je naar de Passeig St.Joan in Barcelona. Van daar zou je dan een bus of metro moeten pakken naar het station Sants waarvandaan de trein naar Salou vertrekt. Het is misschien makkelijker om al vanaf Girona de trein te pakken. Waarschijnlijk kun je in Girona al een kaartje naar Salou kopen en hoef je op Barcelona Sants alleen maar over te stappen. Trein van Girona naar Salou zal ongeveer 10 euro kosten.

robert
wellicht kan ik hier mijn vraag beantwoord krijgen; Ik wil met 9 personen van girona airport naar salou. Hoe geraak ik hier het makkelijkst en natuurlijk het goedkoopst

peter
Ben net terug van barcelona. De busreis is prima geregeld. Voor 19 euro kan je heen en terug. Wij vertrokken om 4u 's nachts terug naar girona. De bus vertrok 5 minuutjes te vroeg (zat stampvol). Maar er was er ook nog een tweede die de overige reizigers keurig terugbracht. Voordeel van zo vroeg terug te keren is dat je voor deze nacht geen hotel moet boeken... Blijf lekker stappen tot het tijd is (wat echt niet lang is, aangezien het zo laat op gang komt)

Jespaсola
Mooi, dank jullie allemaal, dankzij de bustijd informatie van jullie kunnen mijn vriendinnetjes weer naar huis.

Hans
Is het ook mogelijk om vanaf Girona rechtstreeks naar Santa Susanna/Malgrat de Mar te reizen met bus of trein?

Bas
Hmm, voor zoveel geld sta ik toch liever om vier uur op en ga gewoon met de bus. Ik heb het laatst ook gedaan en dat is goed te doen hoor. Tuurlijk je bent lekker brak als je opstaat om vier uur 's nachts. Wij zaten in een buitenwijk, maar we hadden binnen 5 minuten een taxi die ons in 10 minuten naar de bushalte bracht voor slechts 8 euro!!! De bus vertrekt iets na vijfen (voor de laatkomers) en je hoeft echt geen kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Gewoon op tijd er zijn. De bus is ook lekker rustig zo vroeg en je kunt dus lekker pitten in de bus. Op de luchthaven aangekomen kun je gelijk inchecken (zorg dat je meteen de bus uit kunt, je tas pakt en naar de incheckbalie loopt: scheelt wachttijd). Binnen een uur zit je in het vliegtuig en vlieg je weer heerlijk terug ;-)

Mike
Wij zijn ook met Rianair naar Girona en vervolgens Barcelona geweest. Het gaat uitstekend met de bus van Rianair tenminste de heenreis. Voor 9 euro kan je een ticket kopen bij de balie van Ryanair in de luchthaven op Girona deze is kort bij de uitgang kan niet missen. Daar de terugreis met de bus veel te vroeg was (tenminste dat vonden wij), de bus vertrekt om 5 uur in Barcelona en het wordt je aangeraden 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn dus 4.45 Wij hebben de laatste nacht in het Novotel (67 euro exlusief ontbijt) in Girona overnacht dat is ongeveer 2 kilometer van de luchthaven. We zijn de avond van te voren met de trein van Barcelona (central renfe station (dit is de het treinstation)) naar Girona gereisd. Dit kost 5,85 euro, tickets verkrijgbaar op het station. Vervolgens van het treinstation in Girona een taxi naar Novotel genomen, kosten 14 a 15 euro. Vanaf 6 uur kun je ontbijten in het Novotel. 's-Ochtends voor het ontbijt (super-ontbijt) hebben we de taxi besteld via de baliemedewerkster voor 6.30. De taxi kost 8 euro, dit is het minimumtarief maar het is allemaal wel het geld waard je kan tenslotte tot 5.30 in je nest blijven liggen, al naar gelang je wilt ontbijten, of natuurlijk langer. Op Girona airport kan je 's-ochtends ook eten en drinken.

Remco
Ja,tuurlijk,in Barcelona is ook niets te zien joh! Ga maar lekker in de kroeg hangen en je bezatten...

Ralf
ik ga lekker aan de pils en aan de sangria in Barcelona.Heb geen flauw idee of er een bus aansluit op m'n terugvlucht. Ik zie't wel.anders ga ik wel lopen

rudy van rompaey
Ik ga 14 april met mijn drie zonen naar Barcelona vanuit Charleroi. De retourvlucht vanuit Girona op 17 april vertrekt reeds om 6.35u Is het vanuit Barcelona te doen om zo vroeg op het vliegveld van Girona te geraken. Groetjes

rudy van rompaey
Ik ga 14 april met mijn drie zonen naar Barcelona vanuit Charleroi. De retourvlucht vanuit Girona op 17 april vertrekt reeds om 6.35u Is het vanuit Barcelona te doen om zo vroeg op het vliegveld van Girona te geraken. Groetjes

Dinie Kempers
Net terug uit Barca.Echt prima.Aantebevelen; tapasrest.:Ciudad Condal,Rambla de Catalunya en les Quinze Nits op plaza Real,wel in de rij staan maar echt de moeite waard, goed en goedkoop.

roxane
Voor iedereen die even uit Barcelona wil, neem dan de trein naar Montserrat, is echt geweldig mooi klooster hoog in de bergen. Met kabelbaan omhoog! Iemand nog leuke tips qua restaurantjes op de Ramblas, die lekker en goedkoop zijn?

Marian
Ik vlieg in juni met Ryanair vanaf Brussel naar Barcelona. Heb een "huisje"( alleen slaapgelegenheid) gehuurd op camping 3 Estrellas in Barcelona. Prijs 28 Euro per nacht voor 2 personen. Zijn er mensen die ook ervaring hebben met deze camping? Hoe groot is de afstand van hier uit naar Barcelona?

Brenda
Met de bus van Girona naar Barcelona en terug is perfect geregeld. Maak je geen zorgen!Tijden van de bus staan aangegeven op het bushokje bij de st joan.

Bas
Bedankt Ron, nu maar hopen dat die bus niet uitvalt... ;-)

ron
BAS, als je dan om 9:35 aankomt is het niet ver lopen naar de incheck, je hebt dan nog 30 minuten de tijd om in te checken, dit is in principe tijd genoeg.

Bas
5-3-2004: Ik vertrek binnenkort om 10.35 uur vanaf Eindhoven naar Girona op een zondag. De eerste bus vanaf het station van Eindhoven vertrekt echter pas om 9.10 uur en doet er 25 minuten over. Ben ik dan nog wel op tijd om in te kunnen checken? Heeft iemand ervaring met deze bus of kan mij gerust stellen dat ik het vliegtuig idd kan halen? Alvast bedankt!!! Groeten, Bas

ron
zie bij ryanair hotel oasis, 56 euro per kamer voor 2 pers. incl ontbijt als zeeer goed ervaren, schoon,bad,airco en vriendelijk iets verder vanaf ramblas maar direct bij metro (barceloneta) ook via d-reizen te boeken ( maar dan duurder. in hotel zelf nog nacht bijgeboekt voor 20 euro per pers. aanrader.

Marjon
Marian. ik heb je een mailtje gestuurd.

Marian Steenwoerd
Graag meer informatie: was het schoon? badkamer en toilet vlakbij?Mocht je de keuken gebruiken? Twee maal 1 pers. bed? Incl. dekbedovertrek en baddoeken? Vast bedankt voor het reageren. Zaten jullie vlakbij een metro? Welke? Was het een rumoerige plek? Of kon je rustig slapen? Graag zie ik je reactie! Groet, Marian

Marjon
O ja, wij zaten met z'n tweeen drie nachten voor 130 euro in een hostel. Dat is dus zonder ontbijt. Alleen een kamer. Het was een kamer bij een zeer aardige man. Naam....hostel par.ralel

Roxane
We zitten in april in hotel continental voor 80 euro per nacht per kamer op de Ramblas, inclusief ontbijt en heel de dag door staat er een buffetje met allerlei lekkers. Misschien idee voor mensen die goedkoop uit willen wezen en toch comfort willen hebben van een driesterrenhotel.

Marjon
OLA! We zijn net terug uit Barcelona. Het was heerlijk, maar daar gaat deze vraagbaak niet over. Toen we in girona aankwamen, stond de bus van Girona naar Barcelona al voor ons klaar. Het staat groot op de voorkant van de bus, dus het kan niet missen. In barcelona werden we uitgezet bij St Joan. Vanuit hier hebben we een taxi gepakt naar ons hostelletje. We hebben ons de hele vakantie laten vervoeren met metro of taxi. En metrokaartje kost 6 euro. Hier staan 10 ritten op voor 1 zone. We deden met z'n tweeen met 1 kaartje. Let wel op bij de taxi dat het vervoeren van je koffers 2 euro extra kost. Dit staat niet op de display aangegeven, maar dat vraagt hij wel in het spaans (daar kwamen wij eerst dus niet zo goed uit vandaar). De terugweg naar Eindhoven vertrok ons vliegtuig om 7:30 uur. We zijn om 3:45 uur opgestaan en zijn toen om 4:15 uur langs de straat gaan staan om een taxi aan te houden. We dachten dat dat lastig zou zijn zo midden in de nacht, maar het tegendeel werd bewezen. We werden ze opgepikt en om 4:25 uur zaten we op St Joan op de bus te wachten van 5:00 uur. Dat was dus ruim op tijd. Naar 1,5 uur waren we weer op de luchthaven van Girona. We hadden nog zat tijd voor een kop koffie. Volgens mij is het een duidelijk verhaal, maar als je nog vragen hebt, kun je me altijd even mailen. Veel plezier!

Bert
wij zijn van 25 t/m 28 febr in Barca geweest. Met Ryan air heen en met Easyjet (Barca-Schiphol) weer terug. Ik heb heel veel gehad aan alle info op deze site. Gelogeerd in hostal nuovocolon aan de rand van de Ramblas. Prima daar. Geen ontbijt maar 54 Euro per nacht voor de kamer met apart toilet en douche. Van daaruit kon je door heel Barca. Ook de Metro is prima. Heb je vragen, meil maar even. Alles zit nog vers in het geheugen

John van der Ven
Frank. Sorry voor de late reactie. Was even niet aanwezig. Bedankt voor je informatie. Wij hebben inmiddels besloten om in de loop van de middag naar Gerona te gaan met de trein. Zien we ook nog iets van die stad en we hoeven ook niet zo onbarmhartig vroeg op.

Dicky
Net een weekje terug uit Barca. Transportprobleem opgelost door de trein te nemen naar Girona. Daar hotelletje geboekt voor de laatste nacht in het centrum van Girona. Circa 10 minuten naar busstation voor de bus naar vliegveld. Vertrek bus 6 uur. Kosten een paar euro. E.e.a. laten regelen door medewerker van Catalaans verkeersburo op vliegveld bij aankomst.

dini
wij gaan 3 maart naar Bar/Gerone-nemen de bus etc. houd jullie op de hoogte hoe of wat. Erik bedankt voor alle info.Gaan ook naar de expositie van Dali.hastaluego,Dinie

ron
aartje is niet in de bus te koop, maar net voorbij aan loket op girona airport. (kan je niet missen) in Barcelona is bij de opstap plaats een kantoor van de busmaatschappij, hier kun je een ticket kopen ( ook om 4 uur s'nachts)

Niels
Wij gaan morgen naar Barcelona. We vertrekken vanaf Eindhoven. Er rijden nieuwe Ryanair bussen van Girona naar Barcelona, ook voor de terugweg kun je dus op tijd in Girona zijn voor de vlucht van 7:30.

Erik
Voor zover ik begrepen heb kun je het kaartje gewoon in de bus kopen.

Dan
vanaf het vliegveld van Girona, waar kan ik dan een kaartje kopen voor de bus naar Barcelona? Kan dat in de bus zelf?

Jeroen
Zijn de eerste alweer terug uit Barcelona met de Ryanairvluchten? hoe is het bevallen? Ik ga namelijk over 2 weken...

Erik
Een taxi vanaf de Rambla kost ongeveer 3 a 4 euro, schat ik. Misschien dat je met een toeslag voor extra bagage aan 5 euro komt maar veel meer zal het niet worden. Taxi's zijn er de hele nacht volop te krijgen op Plaзa Catalunya.

Roxane
Weet iemand welke nachtbus ik moet nemen vanaf de Ramblas naar Passeo St. Joan, hoeveel zou een taxi ongeveer kosten vanaf de Ramblas naar deze plek?

cathelijne
11 febr.04 Inderdaad is het mogelijk de bustijden te downloaden van deze site, heel fijn. ik neem aan dat 05:00 een goede tijd is om de bus te nemen vanuit barcelona naar girona airport voor de vlucht van 07:30 naar eindhoven?

steve
wie weet een goedkoop hotel in barcalona.Liefst onder de 60 euro voor twee personen.En uiteraard in het centrum.

Rein en Hilda
Wij reizen op 1 maart van Groningen naar Eindhoven en op 6 maart retour. Wij hebben 2 plaatsen over in onze auto. Liefhebbers?

Marjon
Bedankt Erik en de rest. Wij nemen de bus van 5 uur in de ochtend op 2 maart terug naar Girona. Dat moet vroeg genoeg zijn.... We nemen een taxi naar de halte. Nu geen zorgen meer, maar genieten van het vooruitzicht!

Roxane
Kan iemand mij de bustijden e-mailen. Ik krijg de pagina namelijk niet geopend. Ik vertrek ook sochtends vroeg weer vanuit Girona. Ik heb een hotel op de Ramblas, hotel International, iemand mee bekend? Drie sterren hotel voor 40.00 p.p. per nacht inclusief ontbijt.

Erik
Inderdaad, zoals Marike en Chris al hebben aangegeven staan de bustijden op deze pagina vermeld. Er gaan bussen om 4 en 5 uur s nachts die vertrekken vanaf de Passeo St. Joan 52, vlakbij Plaзa Tetuan. De metro's rijden niet meer 's nachts maar er zijn wel nachtbussen en natuurlijk taxi's. Op de kaart, bereikbaar via de link hierboven kun je zien welke nachtbussen er vlakbij stoppen door op de blauwe busjes te klikken.

Chris
Ik weet natuurlijk niet of het aan mijn fax heeft gelegen. Maar men heeft eindelijk de aangepaste bustijden op de site gezet.

marike
wees gerust er is een bus aansluitend aan de vlucht uit eindhoven! Zie: http://www.ryanair.com/destinfo03/dests/barcelona_bus.pdf

Dirk van Lieshout
Ik, Astrid (mijn vrouw) en onze kleine dreumes vertrekken 7 februari met ryan air van Eindhoven naar Girona, Barcelona en ook wij moeten een aantal dagen later 7.30 weer precent zijn op Girona Airport vandaar dat ik de voorlaatste dag op mijn gemakje naar Girona vertrek. Ik heb daar een mooi Hotel gevonden (55 EUR voor een 2 persoonskamer) 10 kilometer van het vliegveld en op loopafstand van Girona (wat ook een mooie stad is! Ze hebben een 24uurs receptie en kan dus op tijd uitchecken en de taxi nemen. Hotel Name: Melia Girona Hotel Address: Carrer De Barcelona 112 Gerona, ES Property Phone: 34-972 24 32 32Fax: 34-972 24 32 33 Ik zal na mijn reis mijn ervaring doorgeven. gr, Dirk

Frank
John, Allereerst rijden wij per taxi naar Arenys de Mar en niet door naar Barcelona. Het adres van dit taxibedrijf is: Girona Airport taxi transfer service. Email adres girotransfer@yahoo.com. Tel in spanje (0034)687763165. Ik heb daar contact met Daryl Edwards.

John
Wij gaan vliegen op 7 maart met 4 personen terug naar Eindhoven. Vertrek is dan echter om 08.10 dus dat geeft iets meer lucht. Op 26 jan heb ik gebeld met de busfirma in Barcelona (0034-902130014. Men gaat er inderdaad van uit dat er vanaf begin febr vroege bussen gaan rijden. Frank: Kun je mij aub de gegevens geven van het taxibedrijf dat naar Barcelona en terug rijdt voor А110. Cris: Waar kun je die auto huren in Barcelona die je kunt droppen in Girona? Bedankt voor de info.

Adriaan
Ik begrijp uit de berichten dat Girona - Barca meevalt , maar dat terug (voor Ryanair vlucht) niet eenvoudig is. Als iemand duidelijkheid kan verschaffen over Barca - Girona Airport op 29 mrt. '04, dan heel graag. THNX, A.

ron
Mij is verteld dat de dienstregeling uiterlijk 3 feb. wordt aangepast op de site. zodat je hier kan zien hoe die er dan uit komt te zien. ( ikzelf huur een auto op het vliegveld van gerona )

Alma
Heb je misschien ook het nummer daarvan? Want we willen weten of die bussen dan ook in de periode wanneer wij op vakantie gaan, rijden.

Coen
Ik heb laatst gebeld met de busmaatschappij die voor Ryanair vanuit barcelona naar girona rijdt. Ze vertelden mij dat er om 4 en 5 uur een bus vertrekt vanuit de paseo San Joan.

Bauke en Alma
wij hebben bij Ryan air een vlucht geboekt waarmee we op 4 mei om 06:35 terugvliegen vanaf Girona. Wij zitten alleen met een erg groot probleem: Hoe komen we daar op tijd?? En dan voor een studentbetaalbare prijs... Heeft iemand een oplossing voor ons??

Wim
Heb zelf voor de heenreis de vlucht by Ryanair geboekt vanaf Eindhoven, maar voor de terugreis de avondvlucht van Barcelona naar Schiphol met Easyjet. Heb je een dag extra in Barcelona en geen onmogelijke tijd om op het vliegveld van Girona te komen.

Martien
Weet iemand wat een taxi of een bus verbinding voor 4 volwassenen en 2 kids kost vanuit Gerona Airport naar Santa Susanna? Graag iets laten weten.

David
het vliegveld ligt een eind buiten girona, het treinstation in girona...

Juan
Weet iemand hoever het treinstation Girona verwijderd is van het vliegveld?

Mieke
ik wil ook begin maart met ryanair naar barcelona. Probleem is dus hoe kom ik 's-ochtends vroeg weer op de luchthaven in Girona? Weet iemand of er bij de luchthaven van Girona geen goedkope overnachtingsplaats is? Graag verneen ik dat dan. Groetjes................

roxane
Laten we elkaar effe op de hoogte houden over de bussen van barcelona naar girona. ben heel benieuwd! ik krijg trouwens ook niet de bustijden geopend van ryanair over de heenreis naar Barcelona? Heeft iemand die info misschien....

Marjon
Natuurlijk blijven wij ook zoeken, wij vertrekken namelijk ook al op 28 februari. We prefereren ook de bus boven een auto huren. Als we iets weten laten we het horen

Chris
Ik zal vanzelfsprekend jullie berichten van mijn ervaringen. Ik heb gezien dat je vrij eenvoudig een auto in Barcelona kan huren en die kan droppen bij de luchthaven. Mijn voorkeur heeft echter de busreis. Dus indien iemand iets weet, laat het horen!

Marjon
Chris, zou jij ons kunnen mailen als je terug bent uit barcelona hoe je dit hebt gedaan met de bus inzo.

Chris
Tja, waarschijnlijk tegen die tijd geregeld.... Toch lastig! Ik ben een van de vroege vogels die al op 7 februari vertrekt, en ik heb liever dat het ZEKER geregeld is. Marleen, heb jij met Nederland of Ierland gebeld?

Marleen
Ik heb gisteren (19-1-04) Ryain Air nogmaals gebeld. Ze zijn bezig met een locale busmaatschappij te onderhandelen over het aan- en afvoer rijden van de Ryan Air passagiers De eerste vlucht vanuit Eindhoven gaat pas op 5 febr. a.s. en waarschijnlijk is het tegen die tijd geregeld dat je op tijd kunt inchecken voor de vlucht van 07:30u. Met openbaar vervoer haal je dat dus echt niet. Overigens zou je als alternatief nog een autootje kunnen huren op het viegveld zag ik. Nou op hoop van zegen maar!

roxane
Toevallig nog meer mensen die de 24ste van april terugmoeten naar girona? Kunnen we taxi huren. Verder wilde ik weten of iemand de busdienstregeling al geopend krijgt bij www.ryanair.nl ik namelijk niet!

Roxane
Hi iedereen, ik ga zo midden april met ryan air naar girona en moet dus ook heel vroeg weer terug op zaterdagochtend. Heeft inmiddels iemand de terugverbinding vanuit Barcalona al terug geprobeerd, hoe en wat kost t?

Frank
Ik heb twee taxi's geregeld (6 personen) op Girona. Die staan klaar wanneer wij aankomen en brengen ons in 3 kwartier naar Arenys de Mar en pikken ons op de terugreis 's ochtends om 04.15 uur weer op voor А220 totaal. Misschien een optie?

David
Mocht je accommodatie zoeken in de buurt van de halte van waar de bus vertrekt naar het vliegveld, dan zijn www.hostalgirona.com en www.hostalgoya.com goede opties.

Frank
Hoi! Wij gaan 2 maart terug naar Eindhoven met Ryanair. De vertrektijd is dus inderdaad half acht 's morgens. Als iemand informatie opvangt over eventuele nieuwe vertrektijden van de bussen, kun je dat dan aub doorgeven? Dank!

Monica
We vertrekken op 11/4 naar Barcelona - Via Girona. 11/4 is Paaszondag. Kan iemand me vertellen of er op Pasen speciale bus- en treinregelingen zijn?

Erik
Klik hier voor een kaartje van de locatie van Passeig de San Joan 52, waarvandaan de bus vertrekt. Het ligt behoorlijk centraal. Taxi's zijn de hele nacht volop beschikbaar in Barcelona (gewoon aanhouden op straat) en kosten niet zoveel (ik schat een eurootje of 2,3 vanaf Pl. Catalunya). Het is dus niet onmogelijk om om 4:00 uur bij de bus te zijn. Als de vlucht om 7:30 moet vertrekken kan de bus moeilijk later vertrekken, rekening houdende met de reistijd naar Girona en de tijd voor het inchecken, etc.

Arie
Ligt Paseo de San Juan in het centrum van Barcelona (placa de catalunya)? Ik moet namelijk op 9 maart terug naar eindhoven. 4.00 uur is wel erg overdreven vroeg...

Marianne
Zojuist uit betrouwbare bron vernomen dat er een bus (de shuttlebus?) gaat rijden vanaf 4.00 uur 's ochtends (Barcelona-Girona). Dit vanaf 5 februari 2004. Groetjes en fijne reis allemaal!

Bob
Frank 110 euro is een schijntje het is meer als 100 km neem in nederland is een taxi van Eindhoven naar Amsterdam.

Frank
Ik heb navraag gedaan bij een taxibedrijf in Girona. Zij hebben een ritprijs van А110 heen en terug per taxi. Ik weet niet of dit voor spaanse begrippen duur is.

Dinie Kempers
Hebben ook hetzelfde probleem,we vliegen 5 maart terug van Gerona naar Eindhoven. Hopen op een busverbinding die aansluit op de vlucht van 07.30 uur. Hoop dat Ryan Air een bus inzet. Zullen we elkaar op de hoogte houden???? Zal Ryan Air ook nog eens benaderen.(12/1)

David
Het probleem van vervoer naar Girona Airport kwam ik ook al tegen op enkele andere sites. Zelfs als Ryanair een busdienst heeft voor dze vlucht zou je al om 4.45 moeten vertrekken. Dan mag je wel dicht bij het busstation zitten, anders heb je een probleem! Zelf heb ik reeds een pension in de buurt gevonden. Als ik die zelf geboekt heb zal ik die hier plaatsen :-)

Ben
Wij gaan begin april met Ryanair naar Barcelona. Ook een vraag over het vervoer? Hoe kom je zo vroeg op het vliegveld op een gemakkelijke manier. Wij moeten ook nog een hotel boeken. Zijn er suggesties in de buurt van Paseo de San Juan (vertrekplaats bus).

BEN
allemaal een mailtje zenden en vragen voor een goede verbinding PER TREIN mailadres ave@renfe.es

Bert
Wij gaan om 8.10 met het vliegtuig van uit Girona in April Rijden er s nacht treinen van uit Barcelona

ton
heb zaterdag 20 maart de vlucht van barcelona gerona naar eindhoven..Iemand al op de hoogte hoe laat de bus vertrekt? en /of meerdere personen die dezelfde vlucht moeten hebben om samen een taxi te nemen...

Rob
Hoi allemaal. Ik heb Ryan Air aangeschreven hierover . Zij hebben mij bevestigd dat er op alle vluchten een bustransfer is naar Gerona Airport 2,45 uur voor de vertrektijd vanaf Paseo de San Juan 52 (downtown Barcelona city centre) deze informatie is recent aangepast op de website van Ryan Air.Echter Eindhoven staat er nog niet bij. Even in de gaten houden!

Erik
Hier staan de treintijden voor het traject Barcelona - Girona. De eerste trein komt pas om 7:18 aan in Girona en dan ben je nog niet op het vliegveld. De laatste trein komt om 22:35 aan wat dus ongeveer 8 uur te vroeg is. Ik ben bezig te kijken of er misschien bus- of taxibedrijven zijn die 's nachts naar Girona rijden.

Lieke
Hoi Rinus, Bert, Dave, Yvonne en Rob. Ja, inderdaad hetzelfde verhaal. Ik heb mijn vlucht al geboekt met het idee dat ik op z'n hoogst 9 uur moet wachten in Girona. Ik heb wel gehoord dat Ryanair de busdiensten aan gaat passen op de nieuwe vluchten die er zijn. Dus ik hoop dat dat in april inderdaad aangepast is. Afwachten dus! Succes en een fijne reis! Groetjes, Lieke

rinus klomp
Wij willen in april naar Barelona vanaf Eindhoven weet iemand al hoe het zit met vervoer van Barcelona naar Girona?

Bert
Voor mij ook hetzelfde verhaal. Weet iemand al hoe laat de bus naar Girona s'ochtends vertrekt? Heeft iemand ook een tip voor een redelijk hotel in de buurt van de "busopstapplaats"?

dave
Ik heb hetzelfde. Ik heb in maart ook een vlucht vanuit Eindhoven naar Girona, maar weet niet hoe laat de bus dan weggaat vanuit Barca.

yvonne
Hallo,rob wij willen ook graag die vlucht vanaf eindhoven maar volgens de spoorweg en busdiensten ben je dan niet op tijd op het vliegveld dus ik wil ook graag een reactie .

Marrie
vanaf het vliegveld van Girona, waar kan ik dan een kaartje kopen voor de bus naar Barcelona? Kan dat in de bus zelf?

rob
er is nu een nwe vlucht v.a. eindhoven naar gerona echter de terugvlucht is om 7.30 uur. Weten jullie al of de busdiensten hierop aangepast worden?

Tina
De plaats waar je een buskaartje in Barcelona kunt kopen is: PЇ Sant Joan 52

Tina
De dienstregeling van de bus komt niet overeen met de vertrektijden van het vliegtuig. Let dus goed op hoe laat je de bus wilt hebben. Vanuit Barcelona kun je ook nog kaartjes kopen voor de bus naar Girona. In de rij voor de bus werden we aangesproken door een taxichauffeur die ons wel voor het zelfde bedrag met de taxi wilde brengen. Je moet dan wel met minimaal 6 personen die taxi nemen. Helaas, we hadden al een kaartje voor de bus.

Sophie
Geplaatst op:2006-12-13 08:51:34

Hallo, Wij gaan 23 december van charleroi naar Girona en dan vanaf daar naar Barecelona We hebben geen idee Hoe we dat moeten doen we dachten aan de trein! weet iemand daar de prijzen van ? En weet iemand nog een vordeelig hotel in Barcelona?

Sophie
Geplaatst op:2006-12-13 08:51:46

Hallo, Wij gaan 23 december van charleroi naar Girona en dan vanaf daar naar Barecelona We hebben geen idee Hoe we dat moeten doen we dachten aan de trein! weet iemand daar de prijzen van ? En weet iemand nog een vordeelig hotel in Barcelona?

Marco
Geplaatst op:2006-12-13 08:59:17

Op 17 jan 2007 vliegen wij met 2 pers van Eindhoven 10.00 uur naar girona 11.55 uur i.v.m.beurs bread&butter Barcelona zijn er nog medereizigers voor evt combi taxi?? terugreis= 19 jan, 07.30 uur.

Marco
Geplaatst op:2006-12-13 08:59:29

Op 17 jan 2007 vliegen wij met 2 pers van Eindhoven 10.00 uur naar girona 11.55 uur i.v.m.beurs bread&butter Barcelona zijn er nog medereizigers voor evt combi taxi?? terugreis= 19 jan, 07.30 uur.

Sanne
Geplaatst op:2006-12-26 11:43:57

wij gaan een week later...maar nog tips, om goed in barcelona te komen...we hebben de zelfde vertrek en aankomst tijden...

theo
Geplaatst op:2007-01-02 13:39:00

ik wil op zondag 18-2-2007 naar de markt in tordera, kan dit vanuit gerona met de bus of trein ???

hetty
Geplaatst op:2007-01-07 14:51:22

wij vertrekken op 26 jan. 2007 naar Girona en dan met de bus naar Barcelona. Vanuit eindhoven om 10.00, komen om 11.55 uur in Girona. 2 personen. Wie wil er met ons een taxi delen. Met 6 pers. is het goedkoper. Wie heeft er ervaring met het kopen van voetbaltickets voor FC Barcelone

Jan
Geplaatst op:2007-01-15 05:15:22

Wij vertrekken op 1 mei 2007 naar Girona en dan met de bus naar het centrum van Barcelona. Wie weet welke bus we dan moeten nemen?

arjan
Geplaatst op:2007-01-15 14:10:56

Wij vertrekken 25 januari 207 naar Barcelona. Wie weet wat de taxi kost naar Barcelona voor 6 personen. t.a.v. Hetty: voetbaltickets voor dat weekend zijn zeker te verkrijgen bij het stadion, wedstrijd is niet uitverkocht tegen Celta de Vigo. Vorig jaar zijn wij in januari ook geweest en toen was het bemachtigen van kaarten ook makkelijk.

arjan
Geplaatst op:2007-01-15 14:12:03

Wij vertrekken 25 januari 207 naar Barcelona. Wie weet wat de taxi kost naar Barcelona voor 6 personen. t.a.v. Hetty: voetbaltickets voor dat weekend zijn zeker te verkrijgen bij het stadion, wedstrijd is niet uitverkocht tegen Celta de Vigo. Vorig jaar zijn wij in januari ook geweest en toen was het bemachtigen van kaarten ook makkelijk.

Will
Geplaatst op:2007-01-17 11:56:48

Wij vliegen op 30 januari vanuit Charleroi, 10.30 uur. Heeft iemand nog goede tips voor ons ???

hetty
Geplaatst op:2007-01-25 16:47:16

Bedankt Arjan voor de tips voetbalkaartjes. grt. Hetty

Taxi2Airport
Geplaatst op:2007-02-04 19:48:58

Handig een taxi boeken van en naar alle vliegvelden in Spanje kan ook via www.taxi2airport.es

Marloes
Geplaatst op:2007-02-08 07:59:45

Hallo, Zijn die tijden van de bussen allen een beetje betrouwbaar? Wij vliegen namelijk op maandag om 7.30 terug en moeten dus midden in de nacht die bus naar Girona nemen. Kan ik ervan uitgaan dat deze gewoon altijd rijden?

harrie
Geplaatst op:2007-02-22 11:55:17

5 maartvan girona- -barcelona 8 maart 7.20 uur smorgens de vlucht girona - eindhoven graag tips

henk
Geplaatst op:2007-02-23 05:43:54

kijk eens op ryanair.com, echt super goedkoop

eva
Geplaatst op:2007-02-23 14:02:10

in mei gaan we met een paar mensen naar barcelona en we vliegen met ryanair naar Girona. nu heb ik gezien dat dit toch ver van het centrum van barcelona ligt, is de verbinding goed te doen? en wat doen we het best. we komen in girona aan om 8u30.

Ida
Geplaatst op:2007-03-11 05:07:40

Wij willen van vliegveld Girona naar hotel AB Viladomat in Barcelona; dicht bij treinstation Sants. Wat is het advies; vanaf het vliegveld met de bus of met de trein? En hoe is het vervoer van het vliegveld naar het treinstation, hoe lang is de rit en wat zijn de kosten?

Rogier
Geplaatst op:2007-04-04 14:41:08

Marloes, twee weken geleden moest ik de vlucht van 6.30uur halen en dat verliep prima. Bussen stonden om 03.15uur klaar en om 04.45 konden we inchecken.

wil en anja
Geplaatst op:2007-04-13 13:28:57

Wie weet er een goed en betaalbaar hotel in Barcalona,( in de buurt van de Ramblas)incl.ontbijt

Mignon
Geplaatst op:2007-04-21 13:25:08

wie is er al wel eens met de bus van girona naar barcelona gegaan en is dit goed te doen? Kun je hier geen open retourtje voor nemen zodat het dan ook goedkoper is? Of moet je dan een T-10 kaart nemen? wie heeft er hier ervaring mee? En wie weet hoelaat je als je met Raynair vliegt je van te voren aanwezig moet zijn op het vliegveld? Weet jij dit misschien Erik dat met die bussen. alvast bedankt voor de moeite.

Erik
Geplaatst op:2007-04-23 06:20:59

Mignon, lees het artikeltje bovenaan deze pagina. Daarin staat een link naar de dienstregeling van de buslijnen die aansluiten op de Ryanair vluchten. Je koopt daarvoor een kaartje in de bus zelf en je kunt dan ook meteen een open retour kopen. kijk in de dienstregeling welke bus je moet nemen om op tijd voor je vlucht te zijn. Waarschijnlijk krijg je die dienstregeling ook als je bij aankomst met de bus van Girona naar Barcelona gaat.

Dorien
Geplaatst op:2007-05-02 12:19:55

Hallo! Ik ga rond 31 juli van dit jaar op vakantie naar Santa Susanna. Het enige probleem is dat ik om 22:30 aankom op het vliegveld van Girona, en dan moet ik nog naar Santa Susanna zien te komen.. heeft iemand een goed idee voor mij?

erika
Geplaatst op:2007-05-14 03:43:44

hallo allemaal, Ik ga 10 juli naar Salou, ik ga met het vliegtuig naar Barcelona. Weet iemand misschien of er ook een bus rijdt van Barcelona Airport naar Salou? Alsvast bedankt...

erika
Geplaatst op:2007-05-14 03:47:44

hallo allemaal, Ik ga 10 juli naar Salou, ik ga met het vliegtuig naar Barcelona. Weet iemand misschien of er ook een bus rijdt van Barcelona Airport naar Salou? Alsvast bedankt...

Jacqueline
Geplaatst op:2007-06-05 13:06:05

Hallo allemaal, Ik ga van de zomer naar camping bella terra in Blanes. Weet iemand welke vlieghaven het beste is vanwege trein of bus vanaf de vlieghaven naar de camping in blanes. Bedankt alvast !

Wilco
Geplaatst op:2007-06-06 05:31:41

Wij camperen in de buurt, en zijn van plan om vanuit Girona naar Barcelona met de trein te reizen. Nou kan ik nergens vinden welke tijden de trein precies rijd. Want als ik de datum selecteer waarop wij willen gaan (rond 16 juli) zijn er maar 3 tijden waarop de trein rijd. Kan iemand mij helpen??

Erik
Geplaatst op:2007-06-06 07:10:00

@Wilco. Ik ben bang dat die 3 treinen de enige treinen zijn die rechtstreeks vanaf Girona naar Barcelona vertrekken.

majorie
Geplaatst op:2007-06-14 10:47:18

Weet iemand een leuk pensionetje in Gerona nabij airport? thanks

Brands Carine
Geplaatst op:2007-06-21 04:49:09

Hallo, hoe geraken we het goedkoopst van vlieghaven Girona naar Pineda de Mar. Aub snel een antwoord.

Tamara de Jong
Geplaatst op:2007-06-21 06:46:16

Hoe kom je vanavond Gerona voordelig naar L'escala? Staan er bussen klaar? Of tбxi's ofzo? Hoop snel op antwoord!

Tamara de Jong
Geplaatst op:2007-06-21 06:46:16

Hoe kom je vanavond Gerona voordelig naar L'escala? Staan er bussen klaar? Of tбxi's ofzo? Hoop snel op antwoord!

jan stappers
Geplaatst op:2007-06-21 15:23:51

Wij reizen in sept van Girona naar Barcelona.Hotel H10 Marina. Hoe kom ik het gemakkelijkst van het busstation Estacion de Nord naar Carrer de la Marina.Hoever is de afstand ? Hoe is het busvervoer vanaf het station naar Girona. Gaat deze ook s, morgens vroeg op schema.

joop hazelaar
Geplaatst op:2007-06-22 18:19:26

ik vertrek maandag 25-06-2007 van einddhoven naar girona naar barcelona welke bus moet ik dan hebben naar barcelona wie heeft informatie voor mijn stuurdit naar joophazelaar@hotmail.com

ramona
Geplaatst op:2007-06-29 13:38:03

hallo wie kan ij helpen?? ik land in barcelona gerona maar ik moet op t andere vliegveld barcelona reus zijn???gaat hier uberhabut n bus heen?? ik vind het alleemaal n beetje raar aanggeven. op andere sites staat dat er geen bussen rijden naar reus!!! help help

Miranda
Geplaatst op:2007-07-02 12:07:07

Heel veel vragen m.b.t. vervoer van Girona naar verschillende badplaatsen. Zit met zelfde probleem om naar L'Escala te gaan. Maar ... waar vind ik de antwoorden op al deze berichten? Groetjes

Laura
Geplaatst op:2007-07-09 10:12:50

Nog een andere vraag m.b.t. het vervoer. Ik moet juist vanuit Barcelona Airport naar Girona (centrum) het liefst.. Weet iemand of dit mogelijk is? Rijdt er direct een trein/bus vanaf Barcelona Airport naar Girona of moet je dan eerst naar Barcelona Sants en vandaar uit de trein nemen? Zo ja, hoe kom je vanaf Barcelona Airport naar Barcelona Sants? Groetjes, Laura

Erik
Geplaatst op:2007-07-09 11:09:33

@Laura. Om van het vliegveld van Barcelona in Girona te komen, neem je eerst de trein vanaf het vliegveld (de C10) naar Barcelona Sants. Vanaf daar neem je de trein naar Girona. Klik hier voor een overzicht van de treinen naar Girona. Klik op de naam van de trein (bijv. Catalunya Express) om alle stops te zien. Vanaf Barcelona Sants komen de treinen richting Portbou en Fiqueres langs Girona.

Johanna
Geplaatst op:2007-07-11 08:31:32

Ga over een paar weken vanaf Eindhoven naar Girona. Heb een hotel in Callela. Wie kan mij vertellen hoe ik daar het beste en het goedkoopste kan komen. Lopen er bussen? treinen? De terugvlucht is 's morgens al om 07.30 uur dus wil ik in de buurt van het vliegveld nog een hotelletje of pension boeken. Wie heeft hier ervaring mee????? greotjes Johanna

Erik
Geplaatst op:2007-07-11 08:55:22

@Johanna. Er gaat een bus van Girona naar Calella. Kijk op deze site voor de dienstregeling.

3ladies
Geplaatst op:2007-07-18 08:21:11

Wij gaan eind augustus naar Barcelona. We komen aan op de luchthaven van Girona en we zouden graag willen weten of die bussen die daar vetrekken allemaal naar Barcelona centrum rijden. Het zou ons plezier doen moest iemand ons kunnen helpen? groetjes 3ladies

Erik
Geplaatst op:2007-07-18 10:31:21

De bussen die aansluiten op de Ryanair vluchten gaan naar Estacio del Nord in Barcelona. Dat is redelijk centraal. Vlakbij is metrostation Arc De Triomf waar je de metro naar Plaza Catalunya kunt pakken.

3ladies
Geplaatst op:2007-07-23 07:41:29

Bedankt Erik. groetjes 3ladies

Roos
Geplaatst op:2007-08-03 02:24:21

Ik wil met taxi van Estacio del Nord naar metro Barcoloneta. Weet iemand ong. hoeveel dit kost? Terug naar Nederland moeten wij om half 7 's ochtends vertrekken van Girona vliegveld. Gaan de bussen van Estacio del Nord ook 's nachts, om 4 uur half 5? groet, Roos

Erik
Geplaatst op:2007-08-03 04:11:52

@Roos. Barceloneta is redelijk vlakbij Estacio Del Nord. Het ritje zelf zal niet meer dan 5 euro kosten. Er wordt wel een toeslag gerekend voor eventuele koffers die je bij je hebt. De bussen naar Girona vertrekken ook 's nachts, zodat je aansluiting hebt met je vlucht. De bus die aansluit bij de vlucht naar Eindhoven van 6:30 vertrekt om 3:30 van Estacio del Nord. Dan ben je om 4:40 op vliegveld Girona en heb je tijd om in te checken.

wil en anja
Geplaatst op:2007-08-06 06:12:36

Op 12 september vertrekken naar Barcelona wie kan mijn vertellen welke metro wij moeten hebben vanaf Estacio Del Nord naar ons hotel op de Rambla. dank u

carola
Geplaatst op:2007-08-06 07:59:11

hoi ik heb een vraag en hoop dat iemand me kan helpen, wij gaan 18 augusus as naar spanje en landen op girona, wij hebben een hotel geboekt in calafell, zoals ik hier begrijp moeten wij vanaf girona naar barcelona met de bus of trein, maar weet iemand welk dat is en waar je af wordt gezet? verder gaan wij vanaf barcelona centrum dan naar calafell. al met al een hele klus alvast bedankt voor het doorgeven groetjes carola

Erik
Geplaatst op:2007-08-06 16:10:25

@wil en anja. Vlakbij Estacio Del Nord vind je metrostation Arc de Triomf. Daar pak je metro 1 (de rode lijn)richting Feixa Llarga. Als je uitstapt op Pl. Catalunya, sta je aan het begin van de Rambla. Vanaf daar kun je wandelen naar je hotel.
@Carola. De bussen die aansluiten bij de vluchten van Ryanair brengen je naar Estacio Del Nord in Barcelona. Daar vlakbij kun je op (metro)station Arc de Triomf op de trein stappen. Je neemt Cercanias trein C3 richting Hospitalet de Llobregat en stapt dan uit op station Sants. Daar kun je overstappen op trein C2 richting St. Vicenc de Calders. Deze brengt je naar Calafell.

carola
Geplaatst op:2007-08-10 15:50:23

hoi erik, hartstikke bedankt voor je reactie. Erg verhelderend. Weet je mischien ook welke richting we de trein op moeten nemen vanaf calafell naar barcelona estacio del nord? vriendelijk bedankt! Groeten Carola

Erik
Geplaatst op:2007-08-10 17:50:46

@Carola. Datis dezelfde trein (Cercanias 2) alleen dan de andere kant op. Ik geloof dat dat richting Macanet-Massanes is (in Calafell staat de richting Barcelona wel aangegeven op het spoor). Je stapt dan weer over op station Barcelona Sants. Daar kun je trein 1,3 of 7 pakken om weer op station Arc de Triomf te komen. Je kunt ook vanaf Sants met de metro naar Arc de Triomf. Dan ga je met lijn 3 (groen) naar Plaza Catalunya. Daar stap je over op metrolijn 1 (rood) richting Fondo.

carola
Geplaatst op:2007-08-12 11:49:46

hoi erik wederom bedankt Laatse vraag, vertrekt de bus naar het vliegveld Girona ook weer vanaf Estacio del Nord? En zo ja heb je enig idee hoe de tijden zijn, wij vliegen om 15.50 uur in de middag namelijk Groetjes en alvast bedankt

Liz
Geplaatst op:2007-08-13 06:48:08

Ola , ik vetrek eind sept. naar Spanje ( girona ) en wil vandaar uit naar Lloret de Mar of Blanes. Kan iemand mij info. geven over vervoer daarheen ? bvd.

Erik
Geplaatst op:2007-08-13 09:40:02

@Carola. Ja, de bussen vertrekken vanaf Estacio Del Nord. In het artikel bovenaan is deze link te vinden. Deze gaat naar de dienstregeling van de busdienst die aansluit bij de Ryanair vluchten. Ik zie daar een vlucht naar Eindhoven staan om 14:40. De bus daarvoor vertrekt om 11:45 vanaf Estacio del Nord. Globaal kun je aanhouden dat de bus vanaf Barcelona 3 uur voor je vlucht vertrekt. Anderhalf uur later ben je dan in Girona en heb je tijd om nog in te checken.

ilona
Geplaatst op:2007-08-19 06:06:47

Wij gaan 16 oktober as naar Barcelona en vliegen met Ryan Air op Girona. Klopt het nu dat er aansluitend op deze vlucht via ryan air een busdienst is geregeld? En moet je kaarten voor de bus vooraf reserveren (zo ja, hoe doe je dat)? En gaat deze bus naar Barcelona centrum? Ik hoop dat iemand me kan helpen!

ilona
Geplaatst op:2007-08-19 06:08:46

En hoe lang doe je er dan in totaal over?

Erik
Geplaatst op:2007-08-20 06:29:56

@Ilona. Er is inderdaad voor alle vluchten een busdienst geregeld.Je hoeft niet vantevoren te reserveren voor de bussen. Je koopt een kaartje bij de bus. De bus gaat naar Estacio del Nord in Barcelona en dat is redelijk centraal. Vlakbij is een metrostation waar je de metro kunt pakken naar het centrum. De busreis van Girona naar Barcelona duurt ongeveer 1,5 uur.

ilona
Geplaatst op:2007-08-20 15:06:05

Hai Erik, superbedankt voor je reactie! Weet je toevallig ook nog hoe ik vanaf Estacio del Nord het snelst bij Gran Via Corts Catalanas kom? Alvast bedankt voor de moeite!

Erik
Geplaatst op:2007-08-20 18:09:00

@ilona. Met de metro. De Gran Via is nogal lang en doorsnijdt bijna heel Barcelona, dus welke halte je precies moet hebben om uit te stappen weet ik niet. Vlakbij Estacio del Nord kun je op metrostation Arc de Triomf metro 1 (rood) richting Feixa Llarga nemen. De stations na Plaзa Catalunya (Universitat, Urgell, Rocfort en Espanya) liggen allemaal aan de Gran Via.

ilona
Geplaatst op:2007-08-21 13:38:22

Oke!! Wederom superbedankt Erik!

dennis
Geplaatst op:2007-08-23 17:54:38

Advies: ga nooit vanuit Girona Airport met de taxi naar Girona treinstation. Je reist kilometers om, terwijl het een stukje is van nix. JE BETAALT ALTIJD TE VEEL. Voor Catalanen ben jij gewoon een toerist, zoals er ieder jaar zoveel van zijn!! De trein is goedkoop maar ьberhaupt geen pretje; stopt bij iedere verdwaalde benzinepomp, en is bovendien een (soms heet) tjokvol takkeherrie boemelding. De bus is zelden vol, en indien ййn bus vol is rijd er een tweede bus. Op het vliegveld Girona (een klaslokaal groot) kan je tickets bestellen in het spaans/engels. Je gaat zitten en komt aan op Estacio del Nord. 1 minuut lopen en je bent op Arce del Triomfo (metrolijn 1, rood). Mooie buurt! vanuit daar kan je naar centraal metro Plaзa Catalunya; 3-4 minuten. Veel plezier!

anne-mie
Geplaatst op:2007-09-07 04:24:38

Weet iemand een leuk hoel in of buiten Girona voor een verblijf in october?

Yel
Geplaatst op:2007-09-10 07:03:49

Het kopen van bustickets is goed geregeld. Op Gerona airport kun je aan de balie tickets kopen naar Gerona en Barcelona. Op de terugweg naar het airport kan dit in de bussen zelf. Busdiensten rijden goed en zijn betaalbaar, toch zou ik de trein aanraden voor mensen naar Barcelona, is net iets goedkoper en je zit dan comfortabel!! In Barcelona zelf kun je het best gebruik maken van Barcelona card, een soort van OV voor het openbaar vervoer..

Dennis
Geplaatst op:2007-09-10 19:13:00

Yel, ik weet niet in welke trein jij hebt gezeten naar BCN. maar geen enkele trein in Spanje is fijn. (vooral niet voor grotere mensen). Goedkoper? bus is 21 euro heen en terug, direct vanaf vliegveld en 1 uur reistijd, trein is eerst localbus-taxi, trein-bcn-sants en verder uit centrum dan Nord, duurt 2 uur.

Jac
Geplaatst op:2007-09-13 12:32:21

Hallo, Kan iemand mij vertellen of het klopt dat de bustickets van Girona naar Barcelona nu А 21,00 kosten of А 19,00 retour? En kun je deze tickets kopen bij de Ryanair balie op vliegveld Girona? Alvast bedankt!!

Erik
Geplaatst op:2007-09-14 07:09:06

@Jac. De bus kost inderdaad 21 euro retour. Volgens mij kun je de kaartjes gewoon bij de bus kopen. Ik heb begrepen dat dit zich op het vliegveld allemaal vanzelf wijst.

Joep
Geplaatst op:2007-10-17 05:46:03

Heeft er iemand ervaring met de bustransfer van Girona luchthaven naar Barcelona. Hoe verloopt dat? Is dat duidelijk genoeg aangegeven (vanuit het vliegtuig)?

Iris
Geplaatst op:2007-10-28 15:05:53

Hallo! Allereerst complimenten voor de site, erg duidelijk allemaal! Echter nog wel een vraagje: Ik vertrek om 3:15 's nachts met de aerobus (naar Girona)vanaf Arc de Triompf en verblijf vlakbij Pl. Catalunya. Rijden er nachtbussen op dit stuk en welke zou ik dan moeten nemen? Of kan ik ook lopen vanaf Pl. Catalunya naar Arc de Triompf (op de kaart lijkt het alleen de ramblas aflopen) en hoe lang duurt dit ong? Ok, alvast hartelijk dank!

Erik
Geplaatst op:2007-10-29 10:59:17

@Iris. Lopen is een beetje ver denk ik. Op zijn minst een half uur wandelen. Ik denk dat een taxi de beste optie is. Daar rijden er 's nachts genoeg van rond. Die moet je voor ongeveer 5 euro wel voor de deur van Estacio del Nord kunnen afzetten.

Robert
Geplaatst op:2007-10-31 12:39:39

Ik ga 27 november naar een beurs in barcelona. ik kom aan op girona airport (10.45 uur) en denk dat de beste manier de bus is. kan ik het best een retour kaartje kopen op girona airport, aangezien ik de dag erna 28 november om 06:20 terug vlieg en dus om 5 uur 's nachts in moet checken in girona. of rijden er dan geen bussen? graag een reactie per e-mail

karima
Geplaatst op:2007-12-09 17:20:07

weet iemand of de bussen gewoon rijden op 31 dec ouderjaarsavond? van girona naar barcelona

Mike Doutzenberg
Geplaatst op:2007-12-24 10:25:00

Vriendin en ik vliegen in het voorjaar naar girona. Iemand enig idee hoe de busreis/rit er aan toe gaat naar barcelona.Hoe men dit ervaren heeft? Alvast bedankt voor de eventuele tips.

Ray
Geplaatst op:2008-01-09 03:56:26

Onze vlucht terug naar huis gaat 's ochtend om 6:20 uur. Enig idee hoe we vanuit Barcelona dan naar Girona Airport kunnen komen?

Erik
Geplaatst op:2008-01-11 08:19:16

@Ray, zie de link naar de dienstregeling voor de bussen in het artikeltje. Voor elke vertrekkende vlucht is er een bus vanaf Estacio del Nord in Barcelona.

M.
Geplaatst op:2008-01-12 04:44:50

Hoi, Wij wiilen in mei naar bARCELONA gaan. Wie weet of ik tickets voor eenwedstrijd van barcelona in barcelona zelf kan regelen?.

Ray
Geplaatst op:2008-01-14 12:35:00

@ M. Je kunt bij het stadion zelf kaartjes kopen, dit kan nog goedkoper uitpakken ook! Er zijn ook officiele voorverkoopadressen. Let wel goed op welke dat zijn en koop ze niet zomaar bij iemand op straat!

Ray
Geplaatst op:2008-01-31 07:09:16

Bij aankomst op Girona-airport, staat daar duidelijk aangegeven waar de bus richting Barcelona staat? En waar staan de bussen bij Estacio del Nord, als we weer terug gaan? Staat dat allemaal duidelijk aangegeven? Want ben bang dat we de bus missen als we lang moeten zoeken. Alvast bedankt!

Lieve Reggers
Geplaatst op:2008-02-21 05:57:18

Hallo, is reservatie nodig voor de bus Gerona-Barcelona? Waar koop je de tickets? Is er voldoende plaats voor de reizigers van Ryanair of wordt dat drummen? Bedankt voor een e-mailtje. Lieve

Dick
Geplaatst op:2008-03-04 17:24:23

@Ray: bij aankomst op Girona zie je de Barcelona-bus al staan, direct voor de deur. Ryanair-bordje achter de voorruit. Terug: op Estacia del Nord wordt omgeroepen van welk platform de bus naar Girona vertrekt. Goed luisteren dus, en op tijd aanwezig zijn. @Lieve: reserveren is niet nodig, ticket (enkel of open retour) koop je direct na aankomst op Girona.

Anne
Geplaatst op:2008-03-10 08:37:27

Kan iemand mij vertellen of er een wc is in de bus van girona naar barcelona of dat de bus een keer stopt ergens?

Hans de Groot
Geplaatst op:2008-03-15 21:40:52

Wij komen er om 22.40 u op het vliegveld in Gerona aan. Vandaar moeten we door naar Arenys de Mar. Dat zal wel taxi-werk worden. Iemand enig idee van prijzen ? Is het spoorlijntje dat van Gerona naar de kust rijdt (Malgrat de Mar) en vandaar verder langs de kust tot Barcelona, nog in gebruik. Ik kan nergens een dienstregeling vinden. Alvast bedankt voor de reacties

Frank
Geplaatst op:2008-04-17 09:40:25

Ja dat is zeker nog in gebruik en een goede optie, even met de bus naar Girona en daar op de trein. Kost bijna niks.

Michelle
Geplaatst op:2008-05-01 16:38:40

Vanaf Gerona airport gaat een bus naar Gerona stad en vanuit daar kan je een bus naar bijna iedere plaats aan de Costa Brava nemen. Op de airport zit een Tourist Office die een tijdschema voor je kunnen printen. Naar Barcelona is het snelste de bus vanaf het vliegveld.

Hendry
Geplaatst op:2008-05-08 16:44:02

Wie kan mij vertellen hoe wij van Estacio del Nord naar het treinstation in Barcelona komen. Wij willen namelijk met de trein naar Salou. Wie weet welke trein we dan moeten nemen. Graag julie ervaringen, alvast bedankt.

Erik
Geplaatst op:2008-05-09 08:01:37

@Hendry. Vanaf Estacio Del Nord kun je op het naastgelegen station Arc de Triomf de trein naar station Sants pakken. Op Sants kun je dan een trein richting Tortosa nemen. Deze komt langs Salou.

joke
Geplaatst op:2008-05-14 12:40:03

hallo wie kan ons vertellen of er retstreeks een bus van gerona na salou gaat

marvin
Geplaatst op:2008-05-19 12:37:37

Beste mensen ik met 8 vrienden naar lloret ik vlieg van maastricht naar gerona hoe kom ik van hier naar lloret heeft iemand een tip

Marjolein
Geplaatst op:2008-05-21 04:35:21

Goedemorgen, samen met een vriendin ga ik donderdag 12 juni t/m 15 juni naar Barcelona. We vliegen op Girona. Zondagochtend 15 juni moeten wij al heel vroeg weer vliegen. Heeft iemand ervaring hiermee?? Is het makkelijk om met de trein of taxi daar te komen?? Gr Marjolein

henriette
Geplaatst op:2008-05-21 17:02:15

Kan iemand mij vertellen wat de beste optie is van Girona naar Barca met 4 personen? Taxi of bus????

Erik
Geplaatst op:2008-05-26 08:52:54

@Henriette. Ik zou denk ik de bus nemen. Volgens mij kom je ook met 4 personen qua prijs hoger uit met een taxi. Vergeet niet dat Barcelona zo'n 1,5 uur rijden is.

Rene
Geplaatst op:2008-05-27 18:24:17

Heb een rare vraag: is er ook een toilet aanwezig in de bus van Gerona naar Barcelona???

Hendry
Geplaatst op:2008-05-28 05:36:12

Erik nog bedankt voor je reactie. Maar ik heb op de site van renfe.es geen station arc de triomf kunnen vinden. Heb jij enig idee hoe vaak daar dan een trein naar Station Sant vertrekt. Is een taxi geen betere optie? Ik heb geen enkel idee hoe ver Estacio del nord van het station Sant is gelegen. Alvast bedankt.

Erik
Geplaatst op:2008-05-29 08:50:48

@Hendry. De treinen die langs Arc de Triomf komen zijn Cercanias treinen. Die staan op een apart gedeelte van renfe.es. Arc de Triomf is zowel een metro als een treinstation. Zowel met metro als trein kun je naar Barcelona Sants maar met de metro moet je overstappen. De trein van Arc de Triomf naar Barcelona Sants doet er 7 minuten over en er gaat bijna elke 5 minuten een trein.

Hendry
Geplaatst op:2008-06-02 05:07:35

Erik weer bedankt. Ik kom op 08 juli 2008 omstreeks 17.30 in Barcelona aan. Ik heb via renfe.es gezocht naar de 1e trein die dan naar salou vertrekt, dat is die dag om 19.30 uur. Ik had verwacht dat er meer treinen die kant op gingen of heb ik verkeerd gekeken.

Monique
Geplaatst op:2008-06-02 11:30:55

Hallo Erik, is het nog steeds zo dat je een kaartje in de bus koopt voor het traject Barcelona - airport Girona of kun je het vantevoren ook nog ergens kopen? En mijn hostal zit op de rambla catalunya, weet jij hoe lang de metro erover doet, vanaf Catalunya tot aan metro Arc de Triomf? Gracias!

Monique
Geplaatst op:2008-06-27 15:47:07

Hallo eric, kun je me nog antwoorden op mijn vorige bericht? Zie hierboven. Thanx

Erik
Geplaatst op:2008-06-28 06:01:50

@Monique. Voor zover ik weet koop je je kaartje gewoon in/bij de bus. Ik heb begrepen dat alles zichzelf wijst als je in Girona bent. De Rambla Catalunya is redelijk lang. Als je dicht bij Plaza Catalunya zit, kun je daar op metro lijn 1 (rood) richting Fondo stappen. Het ritje naar Arc de Triomf is dan minder dan 5 minuten.

Erik
Geplaatst op:2008-06-28 06:04:04

@Monique. Ik zie net pas dat je het hebt over het traject Barcelona-Girona. Hiervoor kun je waarschijnlijk je kaartje gewoon halen bij het loket bij het busstation Estacio del Nord (naast Arc de Triomf).

marjon
Geplaatst op:2008-07-09 07:58:43

Ik las net op de website van het vliegveld dat er een rechtstreekse verbinding met de bus is naar de coasta brava. Klopt dat?

Angelique
Geplaatst op:2008-07-09 17:26:21

Hallo Eric, wij zitten dit jaar weer heerlijk in Pineda de Mar. Vrienden van ons zitten voor het eerst in Playa de Pals. Nu willen wij een keertje bij hun op bezoek gaan (of zij komen naar ons). Nu heb ik begrepen dat de trein lang niet zo ver tot Pals rijdt. Weet jij hoe we er (verder) kunnen komen ? en tot hoe ver komen we eigenlijk met de trein ? Thanks alvast !

Wilbert
Geplaatst op:2008-09-02 13:28:59

Hallo, We willen in oktober van Salou naar Girona Airport. Iemand ervaring met deze rit? Hoe pak je dit het beste aan? alvast bedankt

t.vondel
Geplaatst op:2008-11-05 17:23:09

Hallo.wij gaan 14 nov. van Girona naar Barcelona centrum, iemand zin een taxi te delen..? Of evt. andere suggesties

Moneco
Geplaatst op:2008-11-18 16:05:00

INFO: Ik reisde in het begin met Ryan Air toen een retourkaartje nog 7,50 kostte. Nu (eind 2008) is de prijs al rond de 25 euro. Voor mensen die op Gerona vliegen: maak je niet druk. Je hebt genoeg tijd om aan de balie, terwijl je koffers nog uit het vliegtuig moeten komen, informatie op te vragen. Direct als je de hal inkomt zie je RYAN AIR BUS. Ga nadat je uit de hal komt rechts. Aan die zijde staan 101 bussen. Roep bv: Barcelona, en een van de buschaffeurs helpt je. TIP: NEEM GEEN TAXI NAAR GERONA TREINSTATION. JE WORDT 9/10 OMGEREDEN, EN GENEPT. NIEMAND DOET DIT OMDAT DE WIEBELTREIN VERSCHRIKKELIJK LANGT DUURT EN TAXI PLOTS FLINK DUURDER IS...

henk
Geplaatst op:2009-05-05 09:43:35

Hallo, ik wil Gerona naar Barcelona reizen met de trein. Waar moet ik opstappen (Zit in Rosas)en waar moet ik uitstappen om zodicht mogelijk in het centrum Ramblas tekomen. En is dit wel tedoen met kinderen? Wat gaat me dat ongeveer kosten. Of kan ik toch beter met de auto gaan. Mijn kinderen willen graag na Kamp Nou en wij na Dali toe, En er moet blijkbaar ook een outlet centrum vlak bij Barcelona zijn. wie kan mij helpen.

Hans
Geplaatst op:2009-10-04 07:00:36

Petra (van het vorige bericht), je e-mailadres blijkt niet te bestaan! Neem even contact met me op.

Anita
Geplaatst op:2009-10-22 14:25:45

Zijn net terug uit Barcelona, Het was fantastisch.Zijn met ryanair gevlogen en daarna met de barcelona bus van Girona naar Barcelona gereisd. Hadden een retourkaartje gekocht ( 2X)Echter op de terugreis waren we die kaartjes vergeten en hebben weer twee enkeltjes gekocht. Wie mij een mail stuurt kan ze hebben de terugreis is dus nog ongebruikt.

Iris
Geplaatst op:2010-01-14 09:53:01

Hallo, Ik en een vriendin willen aanstaande zomervakantie (in de week van 19 julie 2010) met z'n tweeen naar Barcelona. Nou willen we via Ryanair boeken, alleen zijn onze ouders een beetje bezorgd over hoe we nou in Barcelona komen, aangezien we uitstappen in Girona. Gelden die Barcelona-bussen nog steeds? Hoe vaak komen deze bussen en waar moet je vanuit Barcelona opstappen? Het hotel van ons zit midden in het centrum, dichtbij de ramblas. Met vriendelijke groet, Iris Janssen

Paul
Geplaatst op:2010-03-23 16:40:46

Als je in Girona bent geland koop je op de luchthaven een retourticket voor de bus, die staan klaar, je kunt zo instappen. De bus brengt je naar stacion nord in Barcelona en vandaar neem je de taxi naar de exacte bestemming in barcelona

anneke
Geplaatst op:2010-08-15 13:29:50

hoe moet je reizen vanaf girona naar malgrat de mar , wat is het makkelijkste en kunnen ze daar engels verstaan of moet je echt spaans pratenals je informatie moet weten van een taxi of bus? bvd anneke

liesbeth
Geplaatst op:2010-10-01 11:01:29

Wij gaan ook naar barcelona maar ons vliegtuig land pas om 23.20u zijn er zo laat ook nog bussen die ons naar Barcelona brengen.mvg liesbeth.

bert
Geplaatst op:2010-12-24 12:06:31

Ik wil graag naar de wedstrijd Barcalona - malaga. Hoe kom ik aan betrouwbare en betaalbare kaarten. En kan ik zo ook gewoon aan het stadion kopen

Romy
Geplaatst op:2011-01-11 07:37:14

Hallo wij gaan dit jaar naar blanes. Ik vroeg me dus af of we beter op girona of barcelona kunnen landen. Weet iemand wat de afstanden zijn? Alvast bedankt!

SoyclottE
Geplaatst op:2012-04-27 11:29:16

Today is documentation weather, isn't it?

joke
Geplaatst op:2013-02-08 16:10:50

We gaan in mei naar Girona en willen dan ook graag naar Barcelona. Kan mij iemand vertellen of je gemakkelijk met de trein in Barcelona kunt komen zonder overstappen,is het Station ook in centrum Barcelona?

abc
Geplaatst op:2013-04-19 12:22:03

This website is great. I like it.(www.activeerrorsfix.com) 557697cbc43deb8fbe920e52b5c6e94e

Bram
Geplaatst op:2013-06-07 06:34:34

Ik heb samen met mijn vriendin een reis geboekt naar Barcelona. Wij zijn beide 18 jaar dus wij hebben er niet op gelet dat wij in Girona landen. Wij vliegen met Ryanair, dus als ik de reacties hierboven lees, klopt het dan dat er een bus van Ryanair ter onze beschikking zal zijn? Want ik heb de afstand eens bekeken van Girona naar ons hotel en deze bedraagt 86,5km. Wat veel te duur zou uitkomen voor ons als wij de taxi moeten betalen. Kan iemand mij misschien wat meer informatie geven? Alvast bedankt!!

a
Geplaatst op:2013-07-15 15:05:16

This website is great d891a5c38f19b84f8fbf7b08754fdbad

only for 5 dollars
Geplaatst op:2013-09-13 03:25:55

GIw52o I think this is a real great blog article.Much thanks again. Cool.

link building team
Geplaatst op:2013-10-16 11:38:33

e2CEvy Really appreciate you sharing this article post.Much thanks again.

unfamygroomma
Geplaatst op:2014-01-10 02:35:52

Можем собрать для Вас контакты только Ваших потенциальных клиентов несколько десятков тысяч в течение суток Skype: prodawez389 ICQ: 6288862

Gordmeruncmum
Geplaatst op:2014-01-11 07:03:34

Mожeм cобpать для Ваc пo интeрнет кoнтakты тoлbkо Вашиx потенциaльных клиентов неckолbкo десятков тыcяч в течeниe сyток Skype: prodawez389

Gordmeruncmum
Geplaatst op:2014-01-14 11:12:06

Мoжeм cобрaтb для Bac пo интeрнет контакты толbкo Вашиx потeнциалbных kлиeнтoв неcколbко дeсятков тыcяч в течение cyток ICQ: 6288862

blackjack48
Geplaatst op:2014-01-16 05:34:20

казино юар, игровые автоматы алладин 5-ты сложный.

azart53
Geplaatst op:2014-01-21 06:03:10

казино спб, а также флэш игра казино.

azart90
Geplaatst op:2014-01-23 10:20:09

онлайн казино дл€ телефонов iphone, мобильное казино на реальные деньги.

blackjack97
Geplaatst op:2014-01-24 14:54:06

игры на деньги интернет казино xo и казино рулетка на деньги скачать торрент!

Robertsr
Geplaatst op:2014-02-08 09:05:59

Ik heb het surfen online: meer dan 3 uur vandaag , toch heb ik nooit gevonden een interessant artikel als de uwe . Het is vrij moeite waard genoeg voor mij . In mijn mening , als alle web-eigenaren en bloggers hebben goede inhoud als je deed , het internet zal een stuk nuttiger dan ooit tevoren .

roulette35
Geplaatst op:2014-02-14 11:01:51

игровые автоматы crazy monkey онлайн, а также казино del rio.

azart88
Geplaatst op:2014-02-15 19:22:07

игровые автоматы америки и игровые автоматы ро€ль уфа!

jackpot38
Geplaatst op:2014-02-16 11:05:55

казино покер машини, онлайн казино бонус без депозита.

blackjack69
Geplaatst op:2014-03-10 19:07:28

bananaslots онлайн казино, а также игровые автоматы рыбак roll with the wind.

1
Geplaatst op:2014-03-15 17:43:44

1

jackpot66
Geplaatst op:2014-03-18 15:16:52

игровые автоматы оплата webmoney, либо казино фараон европейска€ рулетка зарубежный.

1
Geplaatst op:2014-03-23 11:12:57

1

slots37
Geplaatst op:2014-03-26 13:15:17

онлайн игры на деньги в покер shark или игровые автоматы игра без регистрации слот демо режим!

1
Geplaatst op:2014-03-31 04:21:05

1

poker28
Geplaatst op:2014-04-03 18:50:04

русское казино бесплатно, а также интернет казино англии!

blackjack99
Geplaatst op:2014-04-05 20:17:27

казино остров сокровищ €рославль, €ндекс игровые автоматы слоты.

1
Geplaatst op:2014-04-10 22:53:11

1

1
Geplaatst op:2014-04-15 02:33:30

1

1
Geplaatst op:2014-04-17 08:38:14

1

slots42
Geplaatst op:2014-04-17 23:18:06

виртуальное казино скачать, игровой автомат crazy doctor.

azart78
Geplaatst op:2014-04-18 03:54:51

казино вулкан барнаул, кристал пелес казино!

kazino15
Geplaatst op:2014-04-18 13:11:06

казино кинг отзывы, а также игровые автоматы в онлайн бесплатно.

eastwinthropwat
Geplaatst op:2014-04-24 13:59:26

name John Sшrensen

webmenubuttonwat
Geplaatst op:2014-04-25 14:18:02

name Achim Habbel

roulette7
Geplaatst op:2014-04-30 19:52:02

азартные игры играть казино, интернет казино лурк.

ruletka66
Geplaatst op:2014-05-05 09:18:22

игровые автоматы мега джек играть бесплатно без регистрации, казино мартышки в космосе.

1
Geplaatst op:2014-05-13 07:56:35

1

1
Geplaatst op:2014-06-03 09:24:48

1

1
Geplaatst op:2014-06-05 05:19:00

1

casino83
Geplaatst op:2014-06-05 17:03:47

интернет казино дл€ андроид бесплатно, онлайн казино бездепозитный бонус при регистрации и смс.

1
Geplaatst op:2014-06-09 16:12:54

1

1
Geplaatst op:2014-06-10 06:29:43

1

1
Geplaatst op:2014-06-12 11:33:38

1

1
Geplaatst op:2014-06-29 14:42:20

1

crorkservice
Geplaatst op:2014-07-18 22:20:29

eyXpBn Thanks so much for the blog article.Thanks Again. Really Cool.

crorkz matz
Geplaatst op:2014-08-03 22:29:53

oYSX3i Very neat article post. Fantastic.

crorkz matz
Geplaatst op:2014-08-05 00:07:23

3bNx8K Say, you got a nice blog article.Much thanks again. Will read on...

-1'
Geplaatst op:2014-09-21 10:17:05

1

1
Geplaatst op:2014-09-21 10:17:06

1

1
Geplaatst op:2014-09-21 10:17:07

1

-1'
Geplaatst op:2014-10-07 00:20:09

1

1
Geplaatst op:2014-10-07 00:20:09

-1'

1
Geplaatst op:2014-10-07 00:20:10

1

1
Geplaatst op:2014-10-07 00:20:11

1

1
Geplaatst op:2014-10-16 17:43:36

-1'

-1'
Geplaatst op:2014-10-16 17:43:38

1

1
Geplaatst op:2014-10-16 17:43:39

1

1
Geplaatst op:2014-10-16 17:43:41

1

1
Geplaatst op:2014-10-24 07:33:04

1

1
Geplaatst op:2014-11-06 13:13:27

-1'

-1'
Geplaatst op:2014-11-06 13:13:28

1

1
Geplaatst op:2014-11-06 13:13:29

1

1
Geplaatst op:2014-11-06 13:13:30

1

1
Geplaatst op:2014-12-10 08:38:59

1

1
Geplaatst op:2014-12-10 08:39:00

1

crorkz backlinkz
Geplaatst op:2014-12-17 11:31:03

GtSLwB Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Fantastic.

1
Geplaatst op:2015-01-31 03:54:59

-1'

nice penalty removal
Geplaatst op:2015-02-05 16:05:26

YLpUPM This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your site in my social networks!

1
Geplaatst op:2015-03-22 08:13:02

1

1
Geplaatst op:2015-04-21 10:38:59

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-04-21 10:39:00

1

1
Geplaatst op:2015-04-21 10:39:04

1

1
Geplaatst op:2015-04-21 10:39:06

1

1
Geplaatst op:2015-05-08 12:38:04

1

1
Geplaatst op:2015-05-08 12:38:05

1

-1'
Geplaatst op:2015-05-10 23:32:06

1

1
Geplaatst op:2015-05-10 23:32:08

1

1
Geplaatst op:2015-05-10 23:32:10

1

-1'
Geplaatst op:2015-05-15 17:52:03

1

1
Geplaatst op:2015-05-15 17:52:04

1

1
Geplaatst op:2015-05-15 17:52:05

1

crorkzz
Geplaatst op:2015-05-29 07:26:27

plbazw I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

crorkzz com
Geplaatst op:2015-06-09 15:31:38

ZM7UR1 A round of applause for your blog.Really thank you! Great.

links crorkzz
Geplaatst op:2015-06-30 12:12:05

lhhXdx I think this is a real great article post.Thanks Again. Great.

1
Geplaatst op:2015-08-26 02:27:36

-1'

-1'
Geplaatst op:2015-08-26 02:27:40

1

1
Geplaatst op:2015-08-26 02:27:41

1

1
Geplaatst op:2015-08-26 02:27:42

1

1
Geplaatst op:2015-08-30 17:27:16

1

1
Geplaatst op:2015-08-30 17:27:16

1

1
Geplaatst op:2015-09-25 12:39:13

1

link building company
Geplaatst op:2015-09-27 16:50:15

FlQo6y This excellent website really has all the information I wanted about this subject and didn at know who to ask.

1
Geplaatst op:2015-10-13 17:29:35

1

crork fiverr
Geplaatst op:2015-10-15 22:31:20

nWT1Y7 I really like and appreciate your blog article. Fantastic.

backlinks
Geplaatst op:2015-10-17 01:44:28

2yQ46R Thanks for another wonderful post. Where else may just anyone get that type of info in such an ideal means of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such info.

fiverr crorkservice
Geplaatst op:2015-11-09 15:46:26

pIaklf Test to try to eat truly difficult food items that are equipped to

Willy
Geplaatst op:2015-11-12 03:05:22

yay glad you got things bokoed... hope you got my email about my recommendations. i sent it to you in reply to your comment so not sure it it went through

crork service
Geplaatst op:2015-11-28 04:31:09

TnG1nm magnificent submit, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am confident, you ave a great readers a base already!

DXGBrWjgtWJQbca
Geplaatst op:2015-12-31 08:01:25

tuT3N6

1
Geplaatst op:2016-02-19 01:51:16

1

1
Geplaatst op:2016-02-19 12:26:06

1

1
Geplaatst op:2016-02-24 21:43:01

1

1
Geplaatst op:2016-02-27 04:25:51

1

1
Geplaatst op:2016-03-01 07:41:20

1

1
Geplaatst op:2016-03-04 12:21:18

1

1
Geplaatst op:2016-03-04 22:58:41

1

1
Geplaatst op:2016-03-10 21:37:04

1

1
Geplaatst op:2016-03-11 03:46:42

1

1
Geplaatst op:2016-03-15 17:14:45

1

1
Geplaatst op:2016-03-19 23:02:22

1

1
Geplaatst op:2016-03-26 15:05:11

1

1
Geplaatst op:2016-04-02 16:27:54

1

1
Geplaatst op:2016-04-25 02:25:34

1

1
Geplaatst op:2016-11-09 10:27:38

1

subastian
Geplaatst op:2016-11-26 20:41:13

m5QcKN I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post

Discover More
Geplaatst op:2017-01-31 18:20:09

lqnLrg Normally I don at learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to check out and do it! Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite nice article.

this sheat
Geplaatst op:2017-03-04 13:22:15

PNmSlw Thanks-a-mundo for the blog.Really thank you! Great.

XRumerTest
Geplaatst op:2017-03-23 12:12:09

Hello. And Bye.

XRumerTest
Geplaatst op:2017-04-21 14:53:51

Hello. And Bye.

XRumerTest
Geplaatst op:2017-04-29 01:20:28

Hello. And Bye.

Merlinneelf
Geplaatst op:2017-05-03 02:08:30

[url=https://www.sanysad.es/images/sanysad/2779-nike-sb-shoes-2017.jpg]Nike Sb Shoes 2017[/url] For those who have carpeting anywhere in your home, be sure to spend some time to vacuum it a few times per week. Also usually do not be stingy once you purchase a vacuum. Spend a little more to acquire a good quality vacuum and make sure that it features a HEPA (great productivity particulate air flow) filtering which can help trap substances. ю€ Check numerous resources before choosing an insurance provider. Online websites may possibly services a couple of organizations, so think about also checking out having a community independent insurance agent. A local broker will be aware of insurers who protect your city, and definately will understands the nuances of insurance plan in your state. [url=https://www.kristiinakoskentola.nl/images/kristiinakoskentola/3883-nike-free-run-3.0-dames.jpg]Nike Free Run 3.0 Dames[/url] ю€

suba me
Geplaatst op:2017-05-10 08:57:50

mq061Q In fact, a systematic graphical representation is done by professional designers who have creative bent

XRumerTest
Geplaatst op:2017-05-20 20:54:01

Hello. And Bye.

XRumerTest
Geplaatst op:2017-07-21 00:43:49

Hello. And Bye.

Reageren op dit bericht? Geef je commentaar hieronder
Naam:
E-mail:
Bericht: